בואו נניח לרגע

OrEl74

Well-known member
מנהל
בואו נניח לרגע

שניתנה לכם ההזדמנות לעקוב אחרי קבוצה אחת במשך עונה שלמה, להיות בכל המשחקים של אותה, בית וחוץ ממש בשורה הראשונה.
באיזו קבוצה הייתם בוחרים ולמה?

האם בהכרח הייתם הולכים על הקבוצה שאתם אוהדים?
או אולי דווקא לקבוצה שלדעתכם תיתן את השואו הכי טוב העונה?
זאת שמציגה את המשחק הכי יפה (זה לא בהכרח אומר שהם גם נותנים את השואו הכי טוב)
או אולי זאת עם הקהל הכי מטורף?

דעתכם?

לגמרי הייתי בוחר בקבוצה האהובה עלי בעולם

הייתי מתענג על כל משחק ומשחק של פיניקס, ובטוח שלקראת הסוף, כשהפלייאוף בפתח, היה צמוד ומותח.
&nbsp
הייתי שמח גם לראות משחקים של מינוסוטה למשל, נראה לי שיהיה כיף לצפות בהם העונה, גם אם כנראה לא יהיו בפלייאוף.

rapgamer4ever

New member
שאלה קשה!

המועמדות הבכירות שלי הן מינסוטה, אוקלהומה, גולדן סטייט וסאן אנטוניו.
למה מינסוטה? כי זו הקבוצה שאני אוהד.
למה אוקלהומה? כי זו הקבוצה שאני אוהד בפוסטסיזן. גם לראות שניים מהשחקנים הטובים בליגה זו חוויה.
למה גולדן סטייט? כי זו קבוצה מלהיבה ואני חושב שאין הרבה דברים שמשתווים ללראות את הספלאש בראד'רס מתחממים באורקל ארינה. כנראה האולם הכי רועש בליגה.
למה סאן אנטוניו? כי היא משחקת הכי טוב, הכי יפה ואולי אפילו אשמע מקרוב את הצעקות של פופוביץ'

&nbsp
למה לא קליבלנד או כל קבוצה אחרת מהמזרח? כי אז אראה רק 30 משחקים מול יריבות מערביות, לעומת 52 מזרחיות

Cade Foster

New member
מן הסתם את הקבוצה שאני אוהד

אבל אם מוציאים אותה מהמשוואה אז את גולדן סטייט. בגלל האולם, בגלל הקבוצה, בגלל קליפורניה

Reutk

Active member
התשובה שלי כל כך בנאלית- ברור שהספרס!

אלא אם כן אתה מצרף גם מכונת זמן לעסקה. כי אז אולי, אולי, אני אתלבט בין הספרס לשיקגו של מייקל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז קבלי מכונת זמן

אבל היא לוקחת אותך 3 שנים קדימה, אחרי עידן דאנקן ומאנו בספרס.
עדיין תבחרי בהם?

&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מאמין

שכשהתקופה הזאת בספרס תסתיים, פופ יפרוש מאימון.
&nbsp
&nbsp

שאלה טובה

האם הייתי הולך לכל המשחקים של שיקגו, הקבוצה שאני אוהד כשהבונוס זה לראות את הפסל של ג'ורדן בכניסה כל פעם והגופיות שתלויות על התקרה, או הזדמנות ללכת למשחקים של הקאבס ולצעוק לבלאט משפטים בעברית מאחורי הראש כשמקביל קיירי מרים לאלי אופ ללברון?

כנראה שיקגו..

TheReturn23

New member
בתאוריה זה אפשרי רק אם אני יזכה בלוטו

במציאות אני נרשם להגרלה בניסיון לזכות באפשרות לרכוש כרטיס ישירות מהמועדון

אני אוהד את בוסטון אבל אין שום סיכוי שהייתי בוחר בה

שואו הכי טוב העונה ומשחק הכי יפה זה שיקולים מאוד מרכזיים, קהל כמעט ולא רלוונטי להחלטה הזאת כי בתאכלס אני מגיע קודם כל בשביל הכדורסל ובנוסף לזה חשוב שהקבוצה הזאת תהיה קבוצה שאני יחסית אוהב וגם קבוצה טובה שצפויה להגיע רחוק בפוסט סיזן כי זה כמובן המשחקים שהכי כיף לראות.
&nbsp
לפי סדר:
&nbsp
1. דאלאס - משחקת יפה מאוד. תגיע לפלייאוף ואולי תתקדם קצת. נמצאת במערב. מת על נוביצקי
2. ס"א - משחקת יפה מאוד. מאיימת על אליפות. נמצאת במערב.
3. קליבלנד - יהיה מעניין. בלאט.
4. פורטלנד - כמו דאלאס רק בלי היתרון של לראות את נוביצקי וקצת יותר חלשה.
5. גולדן סטייט

Cade Foster

New member
אה, נו באמת

סרטונים כאלה אפשר לעשות להרבה מאוד שחקני שכונה וזה ייראה טוב בדיוק הסרטון הזה. בגיל 38 לטים דאנקן עדיין יש את זה ברמה הכי גבוהה בעולם, יחי ההבדל.

למעלה