בואו ננהל דיון פורה :p

WhiteShadows

New member
אני לא מסכימה איתך פה..

"לדעתי X&Y נבע מאיזשהו לחץ להוציא עוד אלבום ולא להישאר "סתם" קולדפליי." זה ממש לא נכון...אמנם היה להם לחץ, אבל הם בכל זאת ניסו לעשות את האלבום הזה הכי טוב שהם יכולים. עובדה שהם הקליטו אותו פעמיים. אבל אולי זאת היתה הבעיה..היו יותר מדיי ציפיות מהם והם ניסו לעמוד בכולם. הם ממש לא יצאו ונשארו "סתם קולדפליי". מבחינה מוסיקלית הם באמת התעלו על עצמם וניסו כיוון חדש. אבל הם איבדו בדרך את האוטנטיות שלהם ואת עצמם באיזה שהוא מקום וזה מה שמצער. ושלא תבינו אותי לא נכון. אני חושבת שזה אלבום מעולה! שירים מקסימים ולמרות הכל הם לא איבדו שם את המלודיות המנצחות והאלקטרוניקה לא מעפילה שם על המוסיקה. אבל זה עדיין משהו אחר.

cspse

New member
וואיי איזה שרשור מדכא...

כולם ממש ממש פסימיים.. מה יש?
למה שייכשלו? מה שהלך כ"כ טוב ב-3 אלבומים, אין סיבה שלא ימשיך באותה עוצמה גם בבאים... ומבין מנבאי הסגנון העתידי שלהם, מקווה מאוד שליאור צודקת!!! לא אלקטרוני-שמלקטרוני, זה רע... ולכן גם, לדעתי, X&Y הוא האלבום הכי "קשה" שלהם, הכי פחות קליט. באמת לוקח זמן להתרגל אליו, ולמצוא את החן שלו... בגלל באמת הסגנון היותר רוקיסטי-נטו ו"רועש", והמיני-אלקטרוניזציה שהוכנסה שם... ליאור, קלעת בול לשאיפה שלי... שהבא יהיה פאראשוטס משודרג... זו השאיפה.
שלא ייתפתו לשטויות אלקטרוניות כאלו ואחרות, מיותרות... פאראשוטס הוא אכן קונספט, וחבל לשנות.. טיפה שינויים קלים, קוסמטיים, אבל ע"ב המתכון הכ"כ מוצלח שלו, זה ה-דבר... קיצר ליאור, חצי ממה שכתבתי זה בעצם ציטוט של מה שאמרת
סחטיין, אהבתי ת'דעה שלך!
ולכל מנבאי השחורות - קולד לא הולכים להיכשל, לא בקרוב... {-] וברשותכם, בעניין אחר...
"מתכון ללילה מוצלח" בצעו את הפעולות לקמן, ומובטחות לכם מס' שעות-הנאה שמיימיות... (מנסיון
) אני כרגע סיימתי בערך שעתיים ע"פ המתכון הזה, וזה עובד
אז ככה, המצרכים: המתג של האור בחדר ("מתג"? זו המילה?
) בירה. (עדיפות לטובורג-רד, וכמה שיותר...) הכי חשוב - קולדפליי... אופן ההכנה: מאוד פשוט... גש/י למתג האור, לחצו עליו וכבו את האור. כמו שכריס פעם אמר בהופעה (זו מאמסטרדם שלידור, נראה לי, אמר פה לאחרונה שהוא ראה... כשהדליקו המון אורות בתחילת what if, הוא נבהל כזה וביקש לכבות קצת ת'אור
ככה הוא אמר, משו כזה: "?!Can we turn the light down a little beat You know, it's a bad thing, when you feel like you're not the "handsomest" of bands, lights are always a bad thing "......I think Coldplay is always better in the dark
אז לענייננו, ארי שכיביתם ת'אור, פתחו ת'בירה, שקעו לתוך משו נוח... לחצו על PLAY... ותנו לכריס ושות' לעשות את שאר העבודה....
וזהו חחח...
שיהיה לילה מקסים.....

Galadriel 3000

New member
../images/Emo45.gif חוץ מהקטע של הבירה

כי בירה זה לא טעים... אבל אני כן מסכימה שהשרשור הזה מדכא.

PureTone B

New member
חח.. יהיה לנו נחמד. דעתי...

אני חושבת שהאלבום האחרון מאוד מוצלח. שירים טובים, מילים יפות, מוסיקה מצויינת. יש לשירים תוכן. זה לא חוזר על עצמו. כל שיר הוא בפני עצמו. אבל אני אישית מעדיפה את האלבום הראשון שלהם. אין מה להגיד, כל שיר ושיר שם כולל שיר של 48 שניות עושה משהו טוב בבטן. אין מה להגיד שמהאלבום האחרון יצאו המון להיטים וכבר יצאו 4 אם אני לא טועה. שאם תחשבו על זה זה המון... ויש שם עוד הרבה עם פוטנציאל. מהאלבום הבא שלהם, בתקווה שיצא.. אמן... אני מצפה לשירים באיכות מצויינת כמו עד עכשיו, הם רק משתבחים עם הזמן זה בטוח.

VIVIAN3

New member
אמנם אני הכרתי אותם רק אחרי

AROBTTH לדעתי האלבום הזה הוא חביב ונחמד אבל לא כמו AROBTTH ב- X&Y הם נהיו יותר רוקיסטים כאלה... רוב המילים באלבום מביעות יותר שאלות על היקום ועל משמעות החיים אין לי בעיה עם זה להפך, זה רק מוכיח עד כמה שהם התבגרו אני גם שמעתי את פראשוטס ועדיין לפי דעתי AROBTTH נמצא במקום הראשון שלי

WhiteShadows

New member
רגע דיברת על X&Y עכשיו נכון?

דווקא הטקסטים שם יותר מדברים על העניין של ההצלחה, כשלון ומה שבניהם... על הרצון שמישהו יקשיב לך, על העתיד, ובעצם על מה שהם חוו כשהם הוציאו את האלבום. הם אפילו אמרו בראיון שהטקסטים נכתבו בעקבות אנשים חשובים שהם פגשו, שהם מנסים לעכשל את זה שהם פתאום מוכרים, איך פתאום הם קולטים שאפילו אנשים כמו אנשטיין, או ג'ון לנון או וואטאבר.. הם בני אדם כמו כולם..

טל 888

New member
אממ.. אז ככה..

האמת שאני הכרתי את קולדפליי רק כשיצא X&Y התחלתי לחרוש עם אבא שלי על האלבום וממש אהבתי אותו התחברתי אליו ממש מהר אחרי זה כ"נמאס" קצת התחלתי לשמוע את השירים הישנים שלהם וממש הופתעתי מהשינוי בין X&Y לבין שני האלבומים הקודמים, לדעתי שני האלבומים הראשונים שלהם הרבה יותר טובים, למרות שזה לא רע לנסות דברים חדשים :] מקווה שימשיכו בקו הישן עם שילוב של X&Y :]

דוש2

New member
לדעתי דיסק מעולה שלהם

בייחוד white shadows a message swallowed in the sea the hardest part speed of sound

למעלה