מכנס אבל קצר.... אמ.... מטבע של 10 או שני מטבעות של חמש?
K Kitty Girl 1312 New member 1/5/05 #45 ../images/Emo29.gif ביקיני../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif אמממ.... כאות פרידה מפסח: מצה או לחם?
../images/Emo29.gif ביקיני../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif אמממ.... כאות פרידה מפסח: מצה או לחם?
K Kitty Girl 1312 New member 1/5/05 #47 ../images/Emo29.gif מסטיק../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif יותר טעים והטעם נמשך לאורך זמן.... טוף.. או ?
../images/Emo29.gif מסטיק../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif יותר טעים והטעם נמשך לאורך זמן.... טוף.. או ?
A adva atuk New member 2/5/05 #48 אמממ.... בתור אחת שיש לה את שניהם.. אני לא כל כך יודעת כי הכלב הוא חברו הטוב של האדם וחתול חמוד (גם כלב) ונעים וישן איתך בלילה. אני אומרת שבלי שינהם אי אפשר. (אני אגיד ) אמ... כלב או כלבה?
אמממ.... בתור אחת שיש לה את שניהם.. אני לא כל כך יודעת כי הכלב הוא חברו הטוב של האדם וחתול חמוד (גם כלב) ונעים וישן איתך בלילה. אני אומרת שבלי שינהם אי אפשר. (אני אגיד ) אמ... כלב או כלבה?
S sobieslaw New member 1/5/05 #44 מה?!../images/Emo80.gif את לא יודעת מי זה לינג?! אז הנה לקט מרוב שורותיו על מנת שתכירי אותו טוב יותר... והוא גם הכוסית בצהוב.
מה?!../images/Emo80.gif את לא יודעת מי זה לינג?! אז הנה לקט מרוב שורותיו על מנת שתכירי אותו טוב יותר... והוא גם הכוסית בצהוב.
ע ע י נ ב נ ה ר ן New member 30/4/05 #33 ../images/Emo6.gif בחירה טובה חחח את צודקת!!! שרית המלכה למרות שענו על זה אני יענה... שיהודה לוי למרות שיש לי המון סיפורים עלי ועל יעל בר זוהר אבל היא סנובית...
../images/Emo6.gif בחירה טובה חחח את צודקת!!! שרית המלכה למרות שענו על זה אני יענה... שיהודה לוי למרות שיש לי המון סיפורים עלי ועל יעל בר זוהר אבל היא סנובית...
N NeTuSh141 New member 2/5/05 #49 לא המשיכו.... אז אני אמשיך... רבלדה או המורדים? רבלדה זה המכסיכנים עם דולסה מריה ופונצ'ו ועוד... המורדים זה ארגנטינאי עם קמילה בנחה פלי ועוד... אני אוהבת את שניהם.. לאב יו אול, נטע או כמו שאני יותר אוהבת,נטוש
לא המשיכו.... אז אני אמשיך... רבלדה או המורדים? רבלדה זה המכסיכנים עם דולסה מריה ופונצ'ו ועוד... המורדים זה ארגנטינאי עם קמילה בנחה פלי ועוד... אני אוהבת את שניהם.. לאב יו אול, נטע או כמו שאני יותר אוהבת,נטוש
K Kitty Girl 1312 New member 2/5/05 #51 ../images/Emo29.gif המורדים... ../images/Emo18.gif לא שאני מתה עליהם או משו, זה רק בגלל שאני לא מכירה את הסדרה השניה... טוף! אני אמשיך... מקום לחופשה שלכם: ים או שלג
../images/Emo29.gif המורדים... ../images/Emo18.gif לא שאני מתה עליהם או משו, זה רק בגלל שאני לא מכירה את הסדרה השניה... טוף! אני אמשיך... מקום לחופשה שלכם: ים או שלג
A adva atuk New member 3/5/05 #52 שלג ו... אתן לא שמות למשחק אז אני ישאל את השאלה שאמרוים לענות עליה שאותה שאלה ניצן והיא: ל"ג בעומר או יום העצמאות
שלג ו... אתן לא שמות למשחק אז אני ישאל את השאלה שאמרוים לענות עליה שאותה שאלה ניצן והיא: ל"ג בעומר או יום העצמאות
A adva atuk New member 3/5/05 #54 תה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פצצות לגבות או תריסים לריסים? (דפוק אהה )
תה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פצצות לגבות או תריסים לריסים? (דפוק אהה )