בואו ניפרד

אלון גל

New member
בואו ניפרד

צר לי אבל אני הולך להילחם אויבי הם אנשי הדת שמאיימים באמצעות הטרור על חירותי אני אומר לכם שלום מתנחבלים אתם אינכם אחים לי ומעולם גם לא הייתם בשם הדת ובחסות ובגיבוי ממשלתי ביצעתם מעשי טרור וביזה אל תבקשו ממני להגן עליכם כי אתם הטרוריסטים הגדולים אל תנפנפו לי בחמאס ובג´האד, שהרי אלו אחיכם המה, לא אחיי.

CHOFA

New member
חבל...

בס"ד חבל שיש בך כ"כ הרבה שנאה ושאתה כ"כ מושפע ממה שאתה רואה בטלוויזיה אם אתה יכול לכתוב הודעות נורמליות ולא סתם בשביל להרגיז אז בבקשה מה בדת היהודית כ"כ מפריע לך?? אבל אם כל המטרה שלך היא להראות"אני שמאלני נאור " אז אני מאחלת לך התבגרות מהירה!!! אבל בלי שום קשר:המילה מתנחבלים היא מגעילה!!!

all

New member
אלון היקר

דעותי האנטי דתיות קשוחות אפילו מאלו שלך. ובקשר לאחים, יש לי אחות אחת ויותר מזה לא נחוץ לי. אבל אנא ממך אל תשכך שכרגע אנחנו במלחמה. היציאה שלנו מהשטחים לא היו הסיבה לפרוץ הקרבות! זוכר - זו היא אינטיפדת "אל-עקצה"? החזיר שרון טינף את המסגד הטהור ברגליו היהודיות והמסריחות? והמשא ומתן התפוצץ בשל "זכות השיבה", למרות שהייתה הסכמה לזכות שיבה מסויימת (עד-30 אלף איש בשנה). ועכשיו אני אבקש ממך, מלחמות פנימיות יש לנהל רק כשהגבולות בטוחים. במרד הגדול ובמרד בר כוכבא, הרומאים לא פעם צפו וצחקו ביהודים שנלחמים זה בזה (סרט מומלץ בנושא-בראיין כוכב עליון של מונטי פייטון). כרגע יש לכולנו אויב משותף והשטחים או המתנחלים הם בכלל לא קשורים לאינטיפדה הזו. יש הוכחות חותכות לכך שהפלסטינאים התכוננו בכל זמן המשא ומתן לאינטיפדה הזו. אז עזוב, כשיהיה דיון על מתנחלים ושטחים אולי אהיה לצידך, אבל כל עוד התותחים רועמים והמסגדים מסיטים, בוא נלחם יחד.

למעלה