בואו נהיה פרקטים..

lionalx

New member
בואו נהיה פרקטים..

נכון, העולם בחוץ לא כל כך ידידותי לטבעונים, אז בואו ננצל את הכוח הצרכני שיש לנו ו"נתלבש" על איזשהו עסק או רשת. זה יהיה הרבה יותר יעיל מאשר טיפה פה וטיפה שם...

Neta558

New member
רעיון הטבעול...../images/Emo62.gif

פעם דיברנו על שליחת מכתבים לטבעול בנוגע להוצאת הביצים מהמוצרים שלהם. אני קיבלתי תשובה עם טלפון בו לא ענו לי... אבל שווה לנסות שוב, רק הפעם לא רק המכתב שלי
רעיונות אחרים?

lionalx

New member
אני בעד בתי קפה/מסעדות..

לדעתי צריך להתחיל בקטן. והרבה יותר קל יהיה להשפיע על איזה בית קפה / מסעדה, כי שם חמישה אנשים מציקים יכולים לעשות את ההבדל. כל מה שצריך לגרום להם להבין שהם לא יפסידו מזה, רק ירוויחו.
לוודא שבערך אחת לשבוע מישהו מבקש שם חלב סויה/גבינת טופו ועוד
לשלוח כמה מכתבים - כאנשים פרטיים וכקבוצות
להתקשר כמה פעמים || /\ ליצור אשליה של לחץ צרכני. כשבפועל מספיק כמה אנשים בודדים.. וכאשר הם כבר רוכשים את המוצרים, הם ירצו לפרסם אותם כדי למשוך עוד אנשים, וככה יצרו לחץ על הציבור!!!

Neta558

New member
משחק בתי הקפה ../images/Emo96.gif

שני - אני עוד מחכה לקריאתך כדי להתחיל לשחק!
זה הולך בערך ככה: צרכן: שלום, תן לי בבקשה קפה הפוך עם חלב סויה. מוכר: מצטער, אין לנו חלב סויה. צרכן: אתה רציני? אז איך אתם מכינים פה קפה? מוכר: עם חלב..אתה יודע. צרכן: חלב פרות? וחלב סויה אין לכם בכלל?
(מי שרוצה להיות מגעיל יוסיף הערות של "מה אני עגל?" ו"את גיל הינקות כבר עברתי, תודה..") יוצאים מבית הקפה תוך כדי הערות "לא להאמין שיש בתי קפה בלי חלב סויה, מה הם רוצים שאדם נורמלי ישתה כאן?"

lionalx

New member
חמוד ביותר, אבל...

אני לא בטוחה לכמה תוצאת נגיע בצורה כזאת..

אפשר במקום לגשת לבעל בית הקפה...

(או בעלת בית הקפה) ולהסביר את המצב. חלק מבתי העסק מחזיקים תיבת תלונות והצעות אפשר ורצוי לרשום כאלו...

Neta558

New member
למה?

כל פעם בוחרים בית קפה אחר ושולחים אליו אנשים שונים שישאלו על חלב סויה. כל אחד יכול לשאול בצורה אחרת.. אפשר לבקש שיביאו, אפשר לשאול למה אין, אפשר להסביר להם על היתרונות, אפשר לשחק את המשחק.. אם במשך כמה שבועות כל כמה ימים יכנס מישהו ויבקש חלב סויה.. זה עשוי להשפיע. הרעיון במשחק הוא להתיחס לחלב סויה כאל דבר בסיסי בכל בית קפה

Neta558

New member
../images/Emo62.gif רעיון רעיון ../images/Emo62.gif

אנחנו הולכים להיות המון אנשים בת"א ביום שלישי, באיזור שלא חסרים בו בתי קפה... מי בא איתי מוקדם לסיבוב בתי קפה לברר באיזה יש חלב סויה ובאיזה אין? נעשה רשימה של בתי קפה "על הכוונת" ונתחיל משם...

lionalx

New member
זה מה שהתכוונתי..

אבל לבחור אחד או כמה ספציפים ולפעול שם עד ההצלחה..

Yael Floyd

New member
../images/Emo9.gif בהצלחה!!

אבל במקום שהמלצר יסתכל עליכם כעל פסיכים, עדיף באמת שתדברו עם הבעל ביתקפה. אבל אהבתי ת'רעיון
שימושי.

menl

New member
אני בדיוק כתבתי לטבעול

אני בדיוק כתבתי לטבעול על כך לפני כשבועיים, והם לא ענו. "אנונימוס" ניסו זאת בעבר, וטבעול מעוניינת בעיקר בייצוא... הלכתי לקראת טבעול, והצעתי להם להשתמש לפחות בביצי חופש... אני אתקשר לנדנד להם!

למעלה