בואו נדבר תכל'ס

kiticat

New member
בואו נדבר תכל'ס

אם נסתכל על ההיסטוריה של להקות, נראה שנטייה נוראה היא שהם לעיתים מתפרקות. מסיבה כזו או אחרת. השאלה שלי היא - האם אתם חושבים שלינקין ישארו פה לעד, לעוד הרבה זמן- או שתוחלת החיים שלהם הולכת ותמה. וכמובן- למה אתם חושבים ככה?

Deore

New member
לא יצא לי ממש לחשוב על זה...

האמת אני לא ממש רוצה לחשוב עלזה. אבל לדעתי לינקין תתפרק מתישהו... לא כמו אירוסמית' שתכף לכל אחד יש שם נכדים. החברים בלינקין עדיין צעירים והם מקימים משפחות... אני חושב שבקרוב הם יפנו לדרכים שונות, כל אחד למה שהוא רוצה להתפתח. אני מאוד מקווה שהם יוציאו לפחות עוד 3 דיסקים! וישארו איתנו לפחות עוד 4 שנים לפחות

NiKi†a

New member
דווקא אני חשבתי,

וממש לא נראה לי שהם יתפרקו בקרוב, אלא עוד כמה שנים. מקווה לפחות.

ת'אמת..

אני חושבת שלינקין עדיין צעירים מכדי להיתפרק ושיש לנו משו כמו 5 שנים איתם עדיין.. ולא יודעת, אולי אני סתם אופטימית אבל אני רואה אותם כאנשים שעכשיו כבר מתפתחים למה שהם אוהבים.. לעשות מוזיקה וזה בידיוק סגנון המוזיקה שהם אוהבים, אחרת לא היו לינקין פארק.. אבל מי יודע, אולי הם יתפרקו מחר, אולי עוד חודשיים, אולי עוד עשר שנים אני ממשיכה לקוות שנוכל "לטעום" מהם עוד קצת ןלהכיר אותם יותר.. ***לא יודעת מה אני יעשה בלעדיהם!!!! but we will always have music

kiticat

New member
נכון שלאירוסמית'

יש קריירה ארוכה והם לא צעירים. אבל מאידך, הם עדין ביחד, ויש להם עדין הצלחה לא מעטה. ובל נשכח את מטאליקה האלילה, שכבר כאן 20 שנה פלוס, ולא מראה שום סימנים של דהיה.

למרות שאני לא רוצה שזה יקרה...

יש לי הרגשה שאחרי מטאורה הם יעשו רמיקסים ויתפרקו...

alivio

New member
אני מאוד מקווה שלא!

חסר להם לעשות עוד דיסק רמיקסים. למה שיעשו את זה? זה אסור אסור!!!!!! אם הדיסק הבא שלהם יהיה דיסק רמיקסים נוסף... ועוד למיטיאורה. הם יפלו...לא יהיה להם סיכוי. בתור להקה הם לא יכולים לעשות מיקסים לכל דיסק רגיל. הם צריכים ליצור עוד ועוד שירים. רק להקות לעת התפרקות יוצרות דיסקי רמיקסים. by the way... deore is talking!!!!

NiKi†a

New member
הם לא יעשו עוד רמיקסים, והם לא

יתפרקו, סורי לאכזב
.

kiticat

New member
לי אישית אין בעיה

עם רימנשיון. אבל אם הם מוציאים עוד דיסק של רמיקסים, אני אאבד את כל הכבוד שלי אליהם.

Deore

New member
גם לי אין בעיה עם ריאנימיישן

רק שהם לא היו אמורים להוציא בשלב כזה דיסק רמיקסים. לדעתי ריאנימיישן זה דיסק טוב. אבל שמעתי שהרבה שונאים אותו. לא יודע למה... ויש לי שאלה... אמרו לי פעם שצ'סטר קרע את מיתרי הקול ושום דבר לא ברור לי עד עכשיו. השאלה היא מה קרה לצ'סטר אז. ואם הם הוציאו את ריאנימיישן בגלל מה שקרה לצ'סטר?

למעלה