בואו נדבר על נעמה

lightflake

New member
בואו נדבר על נעמה

היא עושה עכשיו שיחה פסיכולוגיסטית עם איתי ואת האמת, היא אשה חכמה, היא מעניינת לתוכנית, היא לא חלשה ולא פראיירית וקשה לבנים לערבב אותה כמו שהם היו רוצים... אז נכון שהיא רכלנית ותחכנית וחיה בסרט ויש לה מבט של המחנכת המתנשאת ונראית כמו נרקומנית עם הסיגריות שלה... אבל למה להעיף אותה? אם נעיף אותה אז חבורת שי-ערן-צבר הופכים למלכי הוילה והם יצליחו לשלוט בשבועות הבאים במה שיקרה ולנו לא יהיה מעניין. לדעתי עדיף לנו לפרק את חבורת הבנים מה דעתכם?

יניבל1

New member
היא מעניינת אותך?

אחרי התכנית תשכירי את השירותים שלה בתור קואצ'רית שתזיין לך את השכל כמו שאתא והבת 24/7 , אותנו היא לא מעניינת

no nick 1989

New member
"אותנו"?

תדבר בשם עצמך אתה מייצג את עצמך ולא את כל הקהל בבית.

יניבל1

New member
תקרא את הפורום למשל

תראה מי חוטף כאן הכי הרבה בומים, תראה מי תמיד "מנצח" בסקר של השנואים ביותר או המועדפים להדחה (למשל רד קצת למטה יש גם סקר כזה, היא לוקחת את כולם בהליכה) חוץ מזה שאני יודע דבר אחד או שניים על מנטליות ישראלית. ואם יש שמהו שישראלים ממש שונאים זה חפרנות ופלצנות , שני דברים שנעמה מתמחה בהם. לא סתם אומרים על שי או על אשר או על יוסי שהם ישראלים ועל נעמה או שיפרה למשל לא

יש מצב שהיא תשרוד את ההדחה השבוע

קשה לי להאמין אבל יש סיכוי שהיא לא תודח השבוע כי שיחת הבנים אתמול הבהירה שה רוצים לשלוט בבית אז אם נעמה תודח לא יהיה מי שיעצור אותם. אני לא הייתי מדיח אותה עכשיו

ליאורי13

New member
יניב, תקפיד לדבר רק על עצמך

אני רוצה לשמוע את זיוני השכל שלנ על זיוני השכל של שי האטום

יניבל1

New member
אז אם את לא אוהבת את שניהם

אל תצביעי להם למה לשחק מלוכלך ולהצביע לה, היא לא הפייבוריטים שלך לגמר הרי

ליאורי13

New member
עכשיו אני בצד של נעמה

למרות שאני לא מסמסת הפעם אסמס לה שי מיצא את עצמו,ממאיס את עצמו על בני הבית עם הרודנות שהוא משליט לא אוהבת שטלתנים,וכאלה שממעיטים בערכם של אחרים ואני אני אני......... יש לשי הרבה תכונות על הפנים אם שי יוצא תהייה הקלה לבני הבית

צודקת!

שי חושב שהוא דן מנו מהישרדות. רק חבל שדן מנו לא סופר אותו. הוא לעולם לא יגיע לרמת התיחכום שלו. צבר בא כדי לצאת עם סטיגמת "נועם טור" מהישרדות. צבר צא מזה - זה לעולם לא יקרה. ראינו כבר כמה תככן ומניפולטיבי אתה. (ומי שלא, שיתעדכן בשיחה שלו עם שי בשישי בלילה) ערן, מנסה לחקות את באגס באני מהלוני טונס , ואני חייבת לציין שהוא עושה זאת בהצלחה מרובה. כל הכבוד ערן, גרמת לכולם להאמין שאתה באמת ארנב.

יניבל1

New member
מה אתה אומרת?!?!

וזה שנעמה הפתטית עושה כל השבועיים האחרונים מנסה לגייס את כולם (כולל איתי ושיפרה הנייטרלים) לצד שלה זה סתם? היא נראית לך כל כך תמימה? הבחורה הזאת ,חמודה, באה כדי ליהות המנהיגה של הבית , זה מה שנאי מסביר לכם כל הזמן. מהגע הראשון שהיא שם היא מדברת בטון אימהי ומתנשא , כבר אז ראו שהיא באה להכתיב את הטון בבית . היא רוצה להעיף את שי כי הוא מאיים עליה בעמדת המלכות . היא מגלומנית אל פחות ממנו ! תביני שאם נעמה מעיפה את שי היא המלכה של הבית . ברגע כזה גם הבמאים יתפסו אותה בתור סטארית , ואם היום חצי מהזמן המצלמות עליה , מחר 99 אחוז מהזמן המצלמות יהיו עליה. אני באותו שלב אגב לא אצפה בתוכנית יותר.

ליאורי13

New member
יש לי דיעה משלי וכרגע היא לא תשתנה

מעדיפה אותה על שי נקודה, אתה לא מספיק משכנע נמאס לי לשמוע את הגמל הזה מערבב את כולם

no nick 1989

New member
מסכימה.

אני מעדיפה ששי יודח או ערן ואז הבנים יתחילו לקלוט שהם לא שולטים על הוילה ולא על שום מקום. אמנם את נעמה באופן כללי אני לא מסמפטת,אבל תכלס?היא אישה חכמה וחזקה וצריך אחת כזאת בוילה..

יניבל1

New member
ואם נשאיר את נעמה וקרן הן ישלטו ביד רמה

ככה שמבחינה מוסרית זה יוצא אותו הדבר אבל לא קשה לנחש מההודעה הזו שאת מהמין הנשי (לא טורח לקרוא הודעות שלך בדרך כלל אז לא התעמקתי) אז מן הסתם את מעדיפה שהבנות ישלטו. יחי הפמיניזם

lightflake

New member
הן לא ישלטו כי הן כבר התלכלכו מאוד

ממש אין להן אמון בין הבנות ולא בין הבנים כך ששתיהן לא יכולות לשלוט כמו שהשלישיה הפותחת של הבנים יוכלו בלי נעמה (או בלי קרן) ואני לא בת

אם אתה לא קורא הודעות לעומק - אל תגיב עליהן!

אתה לא עושה לה טובה! ומה הקשר מין נשי? היא צודקת. שי שקרן ומנסה להיות רודן. יש כמה טיפשים שם שקונים את ההצגה העלובה שלו כמו ערן, צבר וונסה (אין שכל אין דאגות) צריך לשגר את שי על טיל ולא לראות אותו יותר

למעלה