בואו נדבר על זה רגע

miriti83

New member
דווקא לי זה הפריע

בדיוק לפני בהלוויה של סבא שלי ז"ל, קרובת משפחה עשתה קעקוע חדש על הכתף, אז היא באה עם גופיה די חושפנית כדי שיראו אותו. לא לעניין ומאוד צרם לי...

MAMALY

New member
אני חושבת שתלוי מי מת

כשסבא שלי מת סבתא שלי הקמצנית רצה לקנות שמלה מדהימה שחורה וכובע עם רשת היתה נראת כמו בדאלאס באמא שלי... היינו בהלם כולם היתה מאוד חגיגית מלכת הנשף...
אבל ברצינות לרגע (למרות שזה סיפור אמיתי על סבתא שלי)
לא באים בבקיני לא באים חשוף מכבדים
גם ג'ינס וטי שרט זה בסדר

אם אתן הייתן קרובות מאוד למת אז אולי מה שהוא אהב שאת לובשת בגדול נראה לי שמרוב צער לא תמיד מסתכלים מה לובשים
צנוע מכבד וזהו

שיהיה נוח בעיקר כי המעמד קשה.
מנשוא

אני מאלה שתמיד לובשות מכנסי ג'ינס וטי שירט/

סווטשר ואף פעם לא חשוף
ללוויה לא אלבש חולצה אדומה או כתומה או עם ציורים מאוד ציבועניים
היה לי מצב של 2 לוויות בהפרש של שבוע וחצי, ונפשית לא יכולתי ללכת ללויה השניה עם אותה חולצה שלבשתי בראשונה...

דינדש

New member
אני אישית,

כדי להרגיש -סוג של- טוב עם עצמי, מרגישה שאני צריכה ללבוש ללוויה שחור/כחול כהה ולבוא ללא איפור חוץ ממייקאפ שלצערי הוא מאסט אצלי.

לשבעה (אם זה לא ספונטני אחרי העבודה), אני מתלבשת בצורה פשוטה ונוחה... טישרט שהוא לא ראוותני ומושך צומי ומכנסיים ארוכות או לחילופין שמלת מקסי.

לוויות

בארץ בדרך כלל קוברים מישהו באותו יום שהוא נפטר (או לפחות בעיר שלי) ככה שברוב הגדול של המקרים הולכים ללוויה באמצע יום העבודה עם מה שלבשת כשבאת לעבודה רגיל, לפני שידעת שמישהו מת....

אם קרה ויצא לי ללכת ללוויה מהבית, לבשתי משהו שקט וצנוע - ג'ינס וטריקו יכול להספיק, או שמלת יום יום. אפשר שחור או כחול ולבן או כל צבעים סולידיים. לא הייתי באה ללוויה באופן מכוון במשהו מיוחד.

אני אל מכירה אצלנו לוויות שאנשים מתלבשים במיוחד

למעלה