בואו נדבר על וולף...

בואו נדבר על וולף...

לדעתי הוא סתם מכוער, ולאליס כנראה הייתה דלקת בעין כשהיא אמרה שהוא נראה טוב. האמת, הרבה אמרו פה שזה היה ברור שהוא עם הנבחרים , אבל לי זה לא היה כ"כ ברור (אני מזכירה שוב, אני רואה רק מהשידור החוזר, 2 פרקים לפני סוף העונה ה-1). לי זה לא היה ברור כ"כ כי הוא פשוט נראה לי יותר מדי מטומטם, בשביל שהנבחרים ישתפו איתו פעולה. והדבר שהכי מריד אותי: קוראים לו וולף- שזה באנגלית, למי שלא יודע זאב. הכף יד שלו באמת נראית כמו של זאב, אבל לפי הפרצוף היו צריכים לקרוא לו שיפ (כבשה), במיוחד בגלל השיער תכתבו את דעתכם

כן! הצדק איתך

וולף מכוער בטירוף, והוא ממש מאנייק!!! ואלי הזאת סתם מטומטמת שהיא ככה מאמינה לו!!! היא צריכה להיות עיתונאית לא? טוב, בכל אופן, אני שונאת אותה בגלל שהיא בגדה בג´ק... אז יאללה, אנשים, תכתבו תגובות, ותדברו איתי באיי סי קיו: 163807057 בה ביי :)

AngeL WomaN

New member
האמת שוולף הוא..

קודם כל מי היה מתחבר עם פתום?! ועוד שיש לו בובה של חבר שלך מהשבט?! אלי מטומטמת..כמו שאני תמיד אומרת..ואני אומרת גם עכשיו.. ווולף הזה..מה אני אגיד לכם..סך הכל הוא מכוער.. אם הייתם מסתכלים עליו הוא משדר מקרה זוועתי..עצוב שכזה..כמו כל נבחר בסיסי..! הסיפור שהנבחרים נעלמו מעצמם הוא בעל סיכוי אפסי..מה ששוב אומר אלי המטומטמת..ומה שקובע שג´ק גם כן מטומטם שלא הבין!! אז בקיצור..וולף הוא מכוער, בלתי אמין שמשדר קרירות.. ואלי היא מטומטמת..ג´ק הוא סתם נגרר! תאוריה מסובכת..אכן.. שיר
.

THEchosen1

New member
פחחחח......

כל הנושא בכלל מצחיק אותי... וולף... חחחח... קודם כל , איזה מכוער !!!!!!!! אייייייחחח אני רק מדמיינת על מה אלי - השחקנית (שכחתי איך קוראים לה) חשבה שכהיא קראה את התסריט המצחיק הזה... וולף - תערובת של כבשה וחזיר , מה זה הדבר על הראש ? צמר? למה? איייח.. הוא פשוט מגעיל!!! הוא באמת נראה כמו זאב , רק בלי 2 הרגליים הנוספות.. ועם עודף פרווה

© Tweety ©

New member
לא הבנתי ../images/Emo108.gif

איך בריי ולקס ושות´ האמינו שהנבחרים באמת נעלמו? ומה עם התגובה של אבוני לזה? הרי היא מכירה אותם היא יודעת שאי אפשר להביס אותם בכזו קלות. וטרודי מעצבנת אותי אני פשוט שונאת אותה כעמט הרגה את לקס*יופי טרודי שכל* וולף ממש חתיך NOT

אבוני לא האמינה שהנבחרים מחוסלים

היא לא הסירה את האבטחה, והיא גם אמרה שזה לא נראה לה

למעלה