בואו נדבר על הנטס

OrEl74

Well-known member
מנהל
בהנחה שדוראנט וקיירי בריאים וחוזרים אפילו ב-90% מהיכולת של לפני הפציעות.
כמה רחוק הם יכולים להגיע?
בהנחה שאחד מהשתיים: לאוורט או דינווידי יבחר ללכת למקום אחר, איזה מהלכים הם צריכים לעשות כדי להתחזק?
והאם דיאנדרה ג'ורדן עדיין רלוונטי? (8 נק' ו-10 ריב' בעונה שעברה)

88nothing

Active member
נתחיל מהסוף, בעיניי דיאנדרה ג'ורדן הוא עדין אחלה, בטח עבור 10M לעונה שאותם הוא מרוויח.
מבחינה הגנתית הוא גוף מספיק גדול ומנוסה כדי להתמודד עם יאניס, אמביד וסבוניס שבסוף אלה היריבות האמיתיות של ברוקלין.

לKD כבר היו עונות עם 2 חסימות למשחק, שילוב שלו עם אלן יכול להיות נדיר בתחום הזה.
דינווידי ולברט חתומים לעונה הקרובה, אז הגורל הוא הידי הקבוצה.

מה הנטס צריכים לעשות: לקוות שקיירי ודוראנט בריאים, לשלם לג'ו האריס, לא לפחד לשחק בהרכבים נמוכים.

לנטס יש יכולת להעמיד חמישיות מאוד מעניינות, גם טאורון פרינס ב5 דוראנט ב4, לאברט, קיירי ודינוידי.
ומצד שני חמישיות גבוהות מאוד עם אלן\דיאנדרה, ג'ו האריס, דוראנט, לאברט וקיירי.

Krit123

Well-known member
כרגע הרבה יותר סביר שיעופו סיבוב שני מאשר שיצאו מהמזרח. ככל שעובר הזמן הם פחות מסתדרים לי, למעשה ההימור שלי הוא שיעופו סיבוב שני (להוציא טרייד).

לדעתי לדוראנט יהיה קשה לחזור מפציעה קשה בגיל 32 ליכולת שתסחב אותם (ובנפח התפקיד המיועד בשני הצדדים של המגרש), בטח עכשיו בלו"ז צפוף (המאזן יכול להשפיע ישירות על הפוסט סיזן שלהם).
קיירי מתקשה להביא השפעה חיובית, וכבר הסברתי את החששות לגבי מאמן רוקי בקונפרנס הזה, לצד כוכבים עם אישיות מורכבת בלשון המעטה. לא יצא לנו לדבר על ההערה של קיירי על כך ש"אנחנו לא באמת צריכים מאמן שיבוא וינחית עלינו את הפילוסופיה שלו". קיידי הוסיף משהו כמו "יום אחד אני יכול לאמן, יום אחד אתה, יום אחד ההוא". בהצלחה לסטיב.
DJ לדעתי על חוזה רע ביחס לעובדה שיש שחקן בסגנון זהה לחלוטין על אותה עמדה. הם צריכים גיוון ולא עוד מאותו הדבר (באותה רמה), אולי דאנדרה עדיף במעט אבל הנוכחות שלו היא פוליטיקה.
חסר להם עוד סטופר בהגנה, למרות שלברט ודינווידי יכולים לעזור זה מאוד תלוי ברמת ההגנה הקבוצתית שלהם אחרת אני לא חושב שיש להם מספיק. על טמפל ובעיקר פרינס קשה לסמוך מהבחינה הזאת, כאמור אני לא חושב שקיידי בנוי לזה כבר החל מהעונה הנוכחית.
מעבר לזה אם משאירים את האריס יש להם סגל עמוק, גם TLC נעשה קלעי טוב, כמובן יש את קורוקס מהספסל ומוסה שהם מחזיקים בשבי. למרות הכול ריבוי האופציות לאו דווקא יענה לצרכים שלהם.
לברט הראה המון הבטחה בבועה, אבל פרח בעיקר עם הכדור ביד.. במידה והוא נשאר הוא הווילד קארד, הוא מסוגל לקחת אותם רחוק. מסכים עם יבגני שהם צריכים לשחק גם בהרכבים נמוכים, עוזר המאמן הלך על זה הרבה בבועה.

Rapgamer

Well-known member
האמת שאני אוהב את הסגל שיש לברוקלין. כנראה הכי איכותי ומגוון מכל היריבות שיש להם במזרח.
לאברט כצלע שלישית, ג'ו האריס (במידה וישאר) ודינווידי, שני סנטרים סבירים (דאנדרה אכן יקר מדי) שיסגרו 40 דקות, טוריאן פרינס- זה יופי של צוות מסייע.
סימן השאלה העיקרי שלי הוא סביב הכוכבים. לדוראנט הייתה הצלחה מסוימת אך לא מסחררת (ביחס לסקילסט) בקבוצות שנבנו סביבו. קיירי כפי שכבר נאמר כאן- איש בעייתי באופן כללי.
אם הם יתחברו על המגרש והשלם יהיה פחות או יותר סך החלקים, הם בעמדה ממש טובה לצאת מההמזרח. אלא שאני מצטרף להערכות שזה לא ילך חלק. נראה יותר מדי תורי-תורך של דוראנט וקיירי, חלק מהרול פליירס יתקשו לממש את היתרונות שלהם, אין להם הרבה מוסרים טובים והכימיה הקבוצתית בסימן שאלה. אם תחליפו נניח את קיירי בלאורי התקרה של הקבוצה תהיה קצת יותר נמוכה אבל הסבירות שהם יגיעו לתקרה הזאת הרבה יותר גבוהה. יהיה מעניין בברוקלין.

למעלה