כרגע הרבה יותר סביר שיעופו סיבוב שני מאשר שיצאו מהמזרח. ככל שעובר הזמן הם פחות מסתדרים לי, למעשה ההימור שלי הוא שיעופו סיבוב שני (להוציא טרייד).
לדעתי לדוראנט יהיה קשה לחזור מפציעה קשה בגיל 32 ליכולת שתסחב אותם (ובנפח התפקיד המיועד בשני הצדדים של המגרש), בטח עכשיו בלו"ז צפוף (המאזן יכול להשפיע ישירות על הפוסט סיזן שלהם).
קיירי מתקשה להביא השפעה חיובית, וכבר הסברתי את החששות לגבי מאמן רוקי בקונפרנס הזה, לצד כוכבים עם אישיות מורכבת בלשון המעטה. לא יצא לנו לדבר על ההערה של קיירי על כך ש"אנחנו לא באמת צריכים מאמן שיבוא וינחית עלינו את הפילוסופיה שלו". קיידי הוסיף משהו כמו "יום אחד אני יכול לאמן, יום אחד אתה, יום אחד ההוא". בהצלחה לסטיב.
DJ לדעתי על חוזה רע ביחס לעובדה שיש שחקן בסגנון זהה לחלוטין על אותה עמדה. הם צריכים גיוון ולא עוד מאותו הדבר (באותה רמה), אולי דאנדרה עדיף במעט אבל הנוכחות שלו היא פוליטיקה.
חסר להם עוד סטופר בהגנה, למרות שלברט ודינווידי יכולים לעזור זה מאוד תלוי ברמת ההגנה הקבוצתית שלהם אחרת אני לא חושב שיש להם מספיק. על טמפל ובעיקר פרינס קשה לסמוך מהבחינה הזאת, כאמור אני לא חושב שקיידי בנוי לזה כבר החל מהעונה הנוכחית.
מעבר לזה אם משאירים את האריס יש להם סגל עמוק, גם TLC נעשה קלעי טוב, כמובן יש את קורוקס מהספסל ומוסה שהם מחזיקים בשבי. למרות הכול ריבוי האופציות לאו דווקא יענה לצרכים שלהם.
לברט הראה המון הבטחה בבועה, אבל פרח בעיקר עם הכדור ביד.. במידה והוא נשאר הוא הווילד קארד, הוא מסוגל לקחת אותם רחוק. מסכים עם יבגני שהם צריכים לשחק גם בהרכבים נמוכים, עוזר המאמן הלך על זה הרבה בבועה.