בואו נבהיר את המצב

זסבה5

New member
בואו נבהיר את המצב

תקראו טוב מה שאני עומד לכתוב : הקמת מדינה פלסטינית תהיה אחת הטעויות הנוראיות ביותר בתולדות ישראל הקמת מדינה שכזאת תשרת את ארבעת ארגוני-הטרור (חיזבאללה, חמאס, הג'יהאד האיסלמי, פתח') ארגונים אלו ישתלטו על אדמת פלסטין כפי שחיזבאללה השתלט על לבנון . עד כאן כולם מסכימים
כרגע מצבנו לא רע כי עדיין לא הקמנו להם מדינה, אבל, כשנקים את פלסטין זה יהיה "חתיכת-סיפור" עד שנשתלט על השטחים האלו בחזרה . תגובות בבקשה .

niv1990

New member
תגובה

בזמן המנדט הבריטי הוצעו למופתי כל מיני תוכניות, בהן אפילו צמצום שטח המדינה ל20% ממה שיש היום, מכיוון שהוא היה קנאי דתי, לאומני ודי טיפש יש לומר הוא סירב. האם אנחנו רוצים לחזור על טעותו לבקש את הכל ולהשאר עם כלום? אני חושב ש20% משטח מדינת ישראל זה משהו שבהחלט אפשר לוותר עליו, למה לא ללמוד מהטעויות שלו? את ההצעה שלי תוכל לראות בהודעה המכווצת.

אי אפשר להקים עכשיו מדינה לפליטים

אבל בשביל ישראל עדיף להקים להקים לפחות ב15 השנים הבאות מדינה לפלסטינים ולגרום לכל ערביי ישראל לעבור לשם

שרירי86

New member
אני נגד מדינה פלסטינית

אין על מה לדבר בשום מצב . מדינה פלסטינית = מקום מסתור לטרור של חמאס וחבריו .

גם אני חושב

שלתת לפלסטינים מדינה תהיה טעות, אבל צריכים להיות ריאליים, כמה זמן אתה חושב שישראל תוכל להחזיק בשטחים האלה?

dima269

New member
למה?

לדעתך, תגובת הפלסטינים לכך שיעמוד בראשות ממשלת ישראל מישהו שמצהיר שהוא רוצה להעיף מפה את כל הערבים תהיה לא אחרת מאשר הרכנת הראש, קבלת זר פרחים ועליה לאוטובוס עם כרטיס לכיוון אחד?

טוב.....

אז כמה זמן אתה חושב שנוכל לחיות ב"ארץ היהודים" כשמקיף אותנו רוב ערבי עצום? כמה זמן ייקח להם להשמיד אותנו?

תגיד גבר,

אתה ימני או שמאלני ?..? זאת מדינת היהודים, מאותה סיבה שאנחנו לא מבקשים ממצרים לפנות שטחים ככה אף-אחד לא יפנה אותנו. אין ארץ אחרת .

אני ימני

אבל אני ריאלי. גם אני רוצה להשאיר את השטחים האלה בשטחה של מדינת היהודים כי לדעתי הם חלק בלתי נפרד מארץ ישראל השלמה. אבל - אי אפשר להתעלם מהרוב הערבי שחי שם, מה אתה רוצה לעשות איתם? אפשר להחזיק את השטחים האלה אבל אי אפשר לעצור את הרצון שלהם להילחם בנו ולהקים מדינה. בסופו של דבר אנחנו כן ניאלץ לתת להם את השטחים האלה , כי אם לא הלחימה בשטחים תשחוק אותנו עד מוות, ולא נוכל להתמודד במלחמה מול אוייב יותר רציני מהאויב הפלסטיני, בדיוק כמו שקרה בתבוסתנו מול החיזבאללה.

למעלה