בואו נאמר ש...

......./images/Emo40.gif.....

פסי.. אני אצטט SMS ששלחתי ל"לך" לילה אחד בו "דיברנו" בSMS על חלומות.. "החלום שלי זה להיות נאהבת אוהבת ומאושרת.. לחיות בלי דמעות.. חיים של שימחה.. זה החלום שלי.. ותודה שאתה מגשים לי אותו כל יום וכל שעה..." החלום לא השתנה.. ההגשמה.. :(

אנדי 43

New member
יש לי חלום .................

לראות את כולם מחייכים וצוחקים יש לי חלום שכולם יהיו בריאים יש לי חלום שלא נראה ילדים רעבים בעולם יש לי חלום שיהיה סוף סוף שלום בכל העולם יש לי חלום שכולם יתעסקו באהבה נטו יש לי חלום שענניה יתחתן סוף סוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחח (ענניה שומר הפורום ) היה לי חלום מה זה מגניב ,היתה עלי מישהי סוף הדרך אייך שבאתי לג...... פתאום אישתי העירה אותי ואמרה לי אנדי אל תשכח לקנות דניאלה לטל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אח שליייייי../images/Emo24.gif

ומה אם איזה מילקי לאחותך? חחחחח האמת שאני השבת חלמתי חלום.. לא חלום שמח.. חלום מלא אקשן ומצבים של החלטות.. בקטע מאד קשה בחלום מישהו גדול נתן לי יד ממש הרגשתי את אחיזת היד שלו זה היה ככ ממשי.. וכשהסתכלתי לראות מי זה אפרתוש הקטנה התחילה לבכות שנגמר לה הבקבוק ואני התעוררתי.. ניסיתי לחזור לחלום לראות מי זה שאחז בידי והרגיע אותי.. אך ללא הצלחה.. אולי.. אולי הוא ישוב...

אנדי 43

New member
אחת שאוהבתתתתתתתתת

ערב טוב אחותי הקטנה ,תתפלאי יש חלומות שאת חולמת ולמחרת את לא מאמינה שמה שחלמת בעצם קורה לך ..תשאלי אייך?אין תשובה אבל זה בדוק .. מאחל לך חלומות שהבשורות שלהם יהיו של אושר שמחה והמון אהבה .אמן

jud1001

New member
חלומות הם פנטזיות ...../images/Emo41.gif

יש הבדל בין חלום לתיקווה... החלום=פנטזיה שלי: לעבור לגור באילת.. ולהתפרנס ממכירת בירה על החוף... לא צריך הרבה בשביל זה.. אולי זו פנטזיה טיפשית אבל אמרו כבר לפני: אין שכל אין דאגות !!!

אלמרה.. טאקי.... וכל היתר...

אופו החלום שלכם???????????????????????? אני מגשימת החלומות היום...

אלמרה

New member
ני, החלום שלי לגור באילת איפה שג'וד

ולמכור איתה בירות, פיצוחים, ג'וינטים או משהו. אבל ג'וד את טועה: כן צריך משהו שם: שני זוגות ביקיני לפחות... לא יותר.

אנדי 43

New member
גודדדדדדדדדד לא צריך לחלום

בשביל למכור בירה על החוף ,,רק תגידי כן ומחר את מתחילה לעבוד , דרך אגב את מבדילה בין הצבעים של הבירות? הפרסים לדוגמא הולכים עם אטמי אוזניים בחוף היום שלא ישמעו את מוכרי הגלידות והבירות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

jud1001

New member
אנדי...חלום של לפשט את החיים...../images/Emo41.gif

לא להפשיט אנדי...לפשט!!! חחחחח כל כך הרבה כבדות.. וכל כך הרבה טירדה יומיומית מביאות למצב של חלום מסוג כזה... לשאלתך לגבי צבעי הבירה.. כשאגיע להגשמת החלום אקח אותך בתור מסבירן לצבע..

אנדי 43

New member
תאמיני לי גודדדדדדדד

אני חלמתי שאני מוכר תירס חם בערד ,קנה ממני איזה ילד קטן תירס חם ,ביקשתי ממנו ביס לראות אם יצא טרי ,,הילד רץ בוכה לאמא שלו שאכלתי לו את כל התירס ,,האמא בא אלי בעצבים והתחילה לצעוק ,אמרתי לה רגע רגע רגע את לא פסיייייייייי מהפורום???.? אמרה לי יו אנדי ממתי אתה מוכר תירס ???? אמרתי לה ששששששששששששש כולה חלום חוץ מזה מה רע למכור תירס ,,פתאום בא אלמרה ואומר לי ככה לא מכינים תירס ,אמרתי לו אז תלמד אותי בבקשה ,אייך שהוא כותב לי את המרשם לתירס טוב ,הגיע הזמן לתת לטל סימילאקקקקקקקקקקקקק ,,מה לעשות כולה חלום חחחחחחחחחחחחחחח

אלמרה

New member
תאמין לי אנדי בתור אחד שהיה גר בערד

הרעיון הכי הכי נכון בערד זה לא למכור תירס. תירס מוכרים במגרש החניה של "חצי חינם" בדיוק על יד המקום (המרוחק) שבו מחזירים את העגלות ומקבלים בחזרה את ה-5 שקלים, מחיר מנת התירס בדיוק 5 ש"ח... אין אחד שמחזיר את המטבע לכיס. אבל אם בערד עסקינן, שם כדאי מאוד להיות בעל דירה או שתיים. גם דירה אחת מסתבר מתחלקת לשתיים או שלוש יחידות שינה (בכל חדר) ודמי השכירות למיטה ללילה הם מן הגבוהים ביותר. מדוע? כי לערד מגיעים כל הנופשים של יממלח... פסוזיאזיסלאנד וגם הרבה מן האסמטיים... אסטמהלאנד... והמתוחכמים שהצליחו הודות לקירות גבס לחלק את דירתם לכמה שיותר מחיצות ומיטות מתקפלות וכד' מיטיבים להשקיע בכרטיס אוטובוס לב"ש ובו בכל הדרך חזרה לערד הם עוברים מנוסע לנוסע (מכירים את המקומיים ופוסחים עליהם) ומציעים להם "חדר, חדר"... פסי וג'וד? איתי באילת עם בליקיני מדהימות!!! והבירה? עלי! בעצם הכל עלי!

אני לא מוצאת שום...

טיפשות במה שכתבת ג'וד... חלום הוא חלום... מותר לכל אחד!

אנדי 43

New member
יש פה אי הבנה ,,האמן של אחת

היה על מה שכתבתי ולא על החלום של גודי

למעלה