בואו לעשות כסף קל

raphaelg21

New member
בואו לעשות כסף קל

היי ,מומלץ בחום, כדאי לקרוא עד הסוף: גיליתי דרך מדהימה לקבל אחלה מבצעים והנחות וגם לעשות מזה לא מעט כסף, יש חברה חדשה שנקראת SMS4MONEY, אשר מצרפת מנויים לשירות פרסומות לטלפון הנייד וכמנוי אתה מקבל מבצעים מעולים בתחומי עניין רבים ומגוונים ובנוסף על כל מבצע שנשלח אליך אתה מרוויח כסף!!! מגניב נכון,רגע זה לא ניגמר , אחת הדרכים להרוויח עוד כסף (עוד הרבה כסף) היא ע"י צרוף החברים שלך להיות מנויים בשירות, כי עבור כל הודעה שהחברים מקבלים מי שצרף אותם גם מרוויח כסף, אני פונה אליך לא בשביל לעשות עליך כסף (האמת... גם אבל לא רק בגלל) אלא כי גם אתה יכול לעשות כסף. זה ממש בהתחלה וככל שמצטרפים יותר מוקדם ככה הסיכויים להרוויח כסף גדולים יותר, יש אפשרות להרוויח עד 14,500 ₪ בחודש וזאת להזכירכם מבלי לעבוד !!! השרות ניתן ללא כל תשלום חודשי! ההצטרפות כרוכה בעלות רישום חד פעמית ( 50 אג' ) חד פעמית וחובה לציין מי צרף אתכם כדי להרשם (למה אתם חושבים שאני כותב לכם...) בקיצור שולחים SMS ל 5858, וכותבים את מספר הנייד שלי עם קוד הרשמה : sign 0544714048 לפרטים נוספים אתר האינטרנט שלי - http://shali.s4m.co.il איך זה עובד ? עבור כל הודעה נכנסת יזוכה חשבונכם 1 אג'. עבור כל הודעה שתשלח לחבר שצרפתם תקבלו עוד 1 אג', כך שככל שתצרפו יותר חברים, כך תקבלו יותר כסף על כל הודעה שתשלח. גם אם לא צירפתם חברים בעצמכם, המערכת תצרף תחתיכם מדי פעם חברים חדשים ואתם תיהנו מההכנסות. נשמע מעט? בואו נעשה חישוב קטן: אם צרפתם 5 חברים שכל אחד מהם צרף 5 חברים נוספים, כעבור 6 דורות יהיו תחתיכם 15,625 איש, משמע שעבור כל הודעה שתשלח אתם תרוויחו 156.25 ₪. אם לדוגמה ישלחו רק 3 הודעות ביום, זה אומר 468.75 ₪ ביום, ו בחודש זה כבר 14,062.5 ₪, כל חודש בחודשו. לא רע בשביל השקעה של 50 אג', נכון? !השרות ניתן ללא כל תשלום חודשי הרשם עכשיו מידה וברצוני להפסיק את השרות, איך אני עושה זאת? שולח SMS למספר5858 ובגוף הודעה כותב”stop” . נא לשים לב – החשב

atpaddict

New member
חבר'ה, אין כסף קל. ההודעה הזו לא

צריכה להיות כאן. אל תתפתו. כסף לא תראו מזה.

למעלה