בואו לנסות לשנות

inkinney

New member
בואו לנסות לשנות

היי לכולם יש משהו שמציק לי והוא שאי אפשר למצוא שום דבר של הסדרה בארץ כגון: את כל העונות בדי וי די או בוידאו, מגזינים ואת הספרים. רציתי לדעת אם זה מציק גם לכם? ואם יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות בנידון. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע ואולי נעשה משהו כקבוצה ונצליח אולי לנסות להגיע לאן שהו בקשר לזה.

tulchi

New member
לי זה לא מציק בכלל

אני רואה את הסדרה ומקבלת את כל מה שאני צריכה מאנשים טבים שיושבים בגולה. בקשר ללעשות משהו בנדון- לדעתי זה ענין של ביקוש והיצע. אין ביקוש, אי לכך ובהתאם לזאת אין היצע. נכון שהאוזן השלישית מייבאת את הוידאו והדיוידי אבל זה רק בגלל שבאוזן השלישית אפשר למצוא כמעט הכל והם מנסים לספק מענה על הצרכים של כולם. הג"ש לא תפסה פה נתח מסחרי בגלל הערוץ שהיא שודרה בו, היום והשעה. לא עשו ממנה רעש כ"כ גדול ופשוט הביאו אותה כ"עוד סדרה" כמו רבות אחרות. נכון שלנו זה נדמה שכמעט כל היקום מסתובב על ציר הג"ש אבל חברה כמו טאוור רקורדס ישראל לא סוברת ככה וכמוה גם שאר החברות המסחריות בתחום הבידור. כהסדרה שודרה יכולת למצוא את הפס קול וגם זה בקושי. עכשיו כשהיא לא משודרת אף יבואן לא יתחיל להביא לארץ מוצרי הג"ש. אולי וידאו או דיוידי בהזמנה מיוחדת אבל בטח שלא מוצרים נלווים. דרך אגב, גם בארה"ב לא תמצאי את המוצרים הנלווים בכל מיני חנויות. המקסימום שתמצאי שם זה את הדיוידי ופסי הקול. כל השאר (לוח שנה, חולצות, מלחיות וכיוב') הם מוצרים מתנה על רכישת דיוידי או שאפשר לקנות אותם בנפרד באינטרנט בהרבה מאוד אתרים. הנקודה היא שאין לאף אחד שום אינטרס מסחרי להפיץ פה מוצרי הג"ש נלווים.

inkinney

New member
חבל מאוד

אבל כרגע חזרתי מארצות הברית ובכמעט כל חנות מוסיקה וסרטים וגם ספרים מצאתי דברים של הסדרה. גם לוחות שנה גם את הספרים וגם את הדי וי די ראיתי, אבל זה מאוד יקר לא כמו באינטרנט.

tulchi

New member
אני הייתי בארה"ב לפני שנה

ובאמת שלא היה כלום. המקסימום שמצאתי זה קלטות וידאו להשכרה. אולי עכשיו יש יותר דברים בגלל הספר והדיוידי שיוצא.

inkinney

New member
באמת

ניכנסתי לחנויות כמו טאורס רקורד וכאלה והיה שם את השתי עונות בוידאו ודי וי די, אבל מאוד יקרנים. את הספר קניתי בחנות מיוחדת בשביל גייז, יש שם רק דברים של גייז . אבל היה אפשר למצוא את הספר כמעט בכל חנות אולי בגלל שהוא רק יצא. באוזן השלישית זה עולה כסף לעשות מינוי?

E l y s s a

New member
זה לא נכון...

למרות הערוץ ןשעת השידור הלוקים בחסר, הסידרה הזאת תפסה בגדול. לפחות בסביבה שלי, או שאהבת את הסדרה או ששנאת אותה אבל בכל זאת ראית כי דיברו עליה כל כך הרבה ולא רצית להישאר מחוץ לשיחה. בזמן השירות הצבאי שלי בנות היו מפסידות שעות שינה יקרות מפז כדי לראות את השידור החוזר אי שם באמצע הלילה... (וזה לא שהן לא ראו את הראשון או משהו) כמובן שאני מדברת על שני מקומות שונים, בין הבית שלי לצבא יש מרחק מאוד מאוד גדול... ובשני המקומות התגובה היתה די דומה. אמנם הצד המסחרי של הסדרה חלש הרבה יותר (ואולי טוב שכך... לדעתי זה היה שוחק אותה והיא היתה מתחילה לצאת לאנשים מכל החורים אם היו גם מרצ'נדייזינג לכל דורש והיא היתה נהפכת לדבר מגניב או סמל סטטוס מסויים ולא נשארת פשוט סדרה טובה), אבל היא בהחלט תפסה.

למעלה