בואו למעלה...

Sabre Runner

New member
בואו למעלה...

זיובירי תפס את הכדור והרגיש אותו בין אצבעותיו. הוא היה חלק לגמרי ולא משנה לאן הוא סובב אותו, האבן במרכז תמיד נשארה ישרה. הוא ירד מהאבן והתיישב על הדשא בישיבת לוטוס שוב. הוא החזיק את הכדור יציב על רגליו ועצם את עיניו. הוא הרגיש אנרגיות קסם עוברות לידו והנחה אותן בעדינות אל תוך הכדור. נאדג´ היה יכול לראות את שולי גלימותיו זזות כאילו יש איזה בריזה קלה שנושבת עליו מאחורה. לאט לאט, מכף רגל עד ראש נבנתה דמותו של הנזיר מהצד השני של המדורה רק שהדמות עמדה והייתה בערך בגובה העצים שמסביב. היא עמדה יציבה ולא עשתה כלום. גם זאת הייתה לא חומרית וחסרת משקל. ופתאום היא נעלמה. הנזיר פתח את עיניו, מחה את הזיעה ממצחו והסתכל מסביב. "קרה משהו?"

עלפית

New member
מל"ד: אהם...

אני לא כל כך מבינה מה הולך פה. למטה כתוב משהו על אישונים ועל הזאב, אז אני המשכתי שם משהו שקשור לזה, אבל כאן פתאום יש דמות. זה בא במקום, לפני או אחרי? חוץ מזה שלא התייחסו בכלל למה שאני אמרתי עם הזאב קודם.. אבל לא חשוב עכשיו.

Sabre Runner

New member
מל"ד: הסבר למי שלא עוקב...

זה מתמשך, אין סיבה שזה יבוא במקום. ולמי שלא עוקב, הכדור הזה יוצר דמויות שלא תופסות מרחב ואין להם מסה זה למה אי אפשר לתפוס אותן כי אי אפשר לגעת בהן.

BluePrint

New member
ok ok, I´m up!

נאדג´ הרים את ראשו מהתיק וכמעט נחנק על קצה העוגיה כשראה זיובירי ענק עומד לידו וענף גבוה של העץ מאחוריו מפלח את כתיפו. הוא החליק מגבשושית האדמה שישב עליה ונפל לצד שמאל, התגלגל על גבו ולא ראה יותר את הענק. נאדג´ זינק במהירות על רגליו והסתכל אל זיובירי שעדיין ישב בריכוז מעבר השני של המדורה. הנזיר פקח את עיניו והסתכל סביב, "קרה משהוא?" הוא שאל כשהוא מוחה זיעה ממצחו. "אתה ישבת שם." "ואז עמדת כאן." האלף המבוהל ירה משפטים מהר יותר מקשת מיומן. "והיית ענק!", הוא סימן בידיו. "ועבר לך ענף דרך הגוף." "ופתאום היית, ופתאום לא." "ולא שמעתי שום דבר." הוא הפסיק באותה מהירות שהוא התחיל ושלף ביד שמאל את הפגיון מיד ימין, "שמעת משהוא?" הוא לחש והסתובב להסתכל אל תוך החורשה החשוכה.

בלעע מאוכזב ועצלן לא רואים בכל יום

בלעע כמעט הגיע לקסם. הוא היה קרוב, קרוב מאוד. הוא הרגיש את הסרחון מדגדג בקצה אפו ממש, כאילו מושך אותו בבלוטת הרעב שלו, זו שלעולם אינה נחה. בלעע אכל מספיק קסם אותו לילה, בין הצללים. אבל מקסם קשה לשבוע וכאן הסרחון היה חזק במיוחד - ובלעע היה קרוב כ"כ... ואז הקסם התפוגג, כשהאיש היושב התעורר. בלעע היה מאוכזב, ועצלן מכדי לדהור אל האיש ולנסות לעלף אותו שוב בתקווה שהקסם יחזור. וזה לא היה יום אז לא ראו אותו. זה היה הקטע המעצבן באמת, רק כי לא רואים אותו זו סיבה לדרוך על זנבו? בלעע הבטיח לעצמו מנה מהיצור (או קסם) הבא שיתקרב לזנבו. זה יראה להם...

Sabre Runner

New member
Whawasat?

זיובירי ניסה לעקוב אחרי האלף ונראה לו שהוא מצליח להבין מה האלף אמר. הרי הוא ניסה להקרין את עצמו וכנראה שזה הצליח, מעבר למצופה אבל זה היה קשה מאוד. מספיק קשה כדי שהנזיר החליט לגלגל את הכדור בחזרה אל נאדג´ במקום לזרוק או להושיט אותו. "כן, שמעתי משהו," הוא אישר, "יש איזה חית לילה..." הוא הקשיב שוב, "שם," הוא הצביע קדימה וימינה, ליד איפה שדמותו עמדה קודם, "ונראה לי שהאישה שפגשנו קודם מסתובבת פה באזור."

עלפית

New member
מל"ד: הי לא יפה

להגיד שאני לא עוקבת בגלל שקראתי את ההודעות פעמיים, ועדיין לא הכי הבנתי, ואז הגיעה הודעה מלמעלה עם משהו חדש. לא חשוב. טוב, אז אם הבנתי נכון הזאב החליט להתנפל עלי? אם כן אז: טינוריאל הרימה את ידה השמאלית כדי להגיע לפיגיון כשהזאב הענקי התנפל עליה, אך תוך כדי כך חשפה את צד גופה. הזאב הגדול זינק ו... מל"ד: אם לא, אז תמשיכו בדרך אחרת.

מל"ד זה זאב עצלן. הוא תוקף רק קסם

אם זה לא רחוק מדי כי קסם נוטה להיות טיפש מאוד, ולא בורח או נלחם חזרה. את לא מנסה לגנוב את הכדור? למה את מתעסקת עם הזאב במקום?

עלפית

New member
מל"ד: לא בדיוק לגנוב...

אני חושבת שהוא מגיע לי. לא חשוב, סיפור ארוך. בכל אופן, הייתי מאוד מרוכזת בכדור אז לא שמתי אל הזאב שרבץ שם. מצטערת! טינוריאל התרחקה במהירות פניה עוד מופנות אל הזאב, שלמרות שלא נראה כאילו מתחשק לו להתנפל עליה, היא לא יכלה להיות בטוחה. לרוע מזלה היא מעדה על שורש עץ מפותל שבלט מעל הקרקע, ונפלה בכל רשרוש על האדמה מכוסה עלי השלכת. "לא היום שלי היום" חשבה בליבה. "אני צריכה להסתלק לפני שהם ישמעו אותי".

BluePrint

New member
זה כבד יותר.

"נשמע כמו נפילה" אמר נאדג´ ובמהירות הרים את הכדור שהתגלגל ונגע ברגלו, דחף אותו בכוח לתוך התיק והרים את התיק על כתפיו מבלי לעזוב את הפגיון שבידו. "משהו מצא אותנו ולהתחבא לא יעזור" הוא דילג מעל המדורה אל סוסו הקשור לעץ, הוציא לפיד קטן מתיק אוכף ודחף אותו לאש. "קום, אנחנו לא בטוחים כאן" הוא גער בזיובירי והרים את הלפיד שנדלק באש בהירה. נאדג´ עשה שני צעדים לכיוון שממנו נשמע הקול ועצר, "יש כאן משהוא" הוא לחש לזיובירי, "ראיתי עיניים מנצנצות באור."

עלפית

New member
טינוריאל

ניסתה לזחול משם בשקט, אבל לא הצליחה. "לעזאזל עם העלים האלו!" חשבה בליבה. היא שמעה את האנשים (סליחה את הנזיר והאלף) זזים פתאום, מתרוממים. "הם שמעו אותי" הבינה, "צריך להסתלק מכאן מהר". לפתע היא הבחינה בחתיכת ניר לבנה זהרה על הקרקע השחורה. היא עצרה כדי לראות מה זה, ולפתע שמעה מאחוריה, ממש קרוב, קול שהקפיץ אותה. "יש כאן משהוא" היא שמעה אותו לוחש, "ראיתי עיניים מנצנצות באור". "עדיף כבר לגמור עם זה עכשיו" חשבה. היא הניחה את ידה השמאלית על מותן ימין, התרומהה והסתובבה לכיוון הקול.

Sabre Runner

New member
זיובירי קם באיטיות. הוא לא מיהר

לשום מקום. בזמן שנאדג´ הלך ישירות אל האישה, הנזיר הלך בעיקוף לחסום את הדרך שלה.

על זנבות, כבוד, וזאבים מיללים

זה כבר התחיל להיות מוגזם. קודם הנקבה דרכה לו על הזנב, אח"כ האיש כמעט עשה אותו דבר. וזה אחרי שבלעע התחייב בכבודו שאם עוד אדם אחד ייתקרב לזנבו, הוא יעשה משהו. אז הוא עשה משהו. הוא יילל.

BluePrint

New member
אאאוווווווווו..........

צמרמורת עברה בגבו של נאדג´ כששמע את היללה הקרובה אליו כל כך, הוא הושיט קדימה את ידו האוחזת בלפיד וראה את צלליתו של הזאב. האלף החל לסגת אחורה ושמאלה והחזיר את הפגיון לנדנו כדי לשלוף את הסכין הארוך בעל דמות הנחש. מאחורי הזאב נשמע עדיין רחש העלים, והוא זיהה את זיובירי עוקף את הזאב מימין. בסכין שלוף נאדג´ פסע בזהירות כשהוא שומר מרחק מהחיה ומנסה לשמור על כיוון כלפי הקול המתרחק.

עלפית

New member
טינוריאל

הידקה את אחיזתה בניצב הסכין וחיכתה שההתקפה תגיע, אבל פתאום באה הצלה ממקור לא צפוי. הזאב התחיל לאיים על האלף ההוא, והיא ראתה שהוא מתחיל לסגת. "זאת ההזדמנות בשבילי להסתלק, אבל אני צריכה להזהר עדיין מהזאב הזה. נראה שהוא מעוצבן." חשבה בליבה. היא התרחקה בשקט, הולכת אחורה כשעיניה נעוצות בזאב ובאלף, כשלפתע שוב דרכה על משהו\מישהו. חלקיק שניה לקח לה להבין שזה לא הזאב הפעם, ועוד חלקיק שניה לשלוף את הסכין מתחת לחצאית, ולהסתובב.

Sabre Runner

New member
תראו מי פה

זיובירי התגנב בשקט מצדו השני של עיגול האור. יללת הזאב הייתה מחרישת אוזניים אבל הוא התעלם. הוא התמקד באישה. היא הלכה אחורה לכיוונו ולא שמה לב אליו. הוא צעד בשקט עד שהתקרב אליה והיא דרכה על רגלו היחפה. הוא החניק את הכאב ושם לב שהיא מסתובבת אליו עם סכין. הוא תפס את ידה באמצע הסיבוב והחזיק אותה במפרק ידה, הסכין מפריד את חצי המטר שביניהם. "זה מסוכן להסתובב עם חפצים חדים, במיוחד באמצע הלילה." הוא הידק את אחיזתו, פחות כדי לגרום כאב ויותר כדי למנוע השתחררות.

עלפית

New member
מל"ד: טוב... ממש לא כדי להכאיב../images/Emo6.gif

טינוריאל עמדה להתחיל להלחם בכל הכוח, כשלפתע עלה בדעתה רעיון... הנזיר הצליח להקיף את כל המפרק הדק שלה, אבל האצבעות שלה עוד היו משוחררות. היא עצמה את עיניה ועזבה את סכינה כשהלהב מופנה מטה. רגע אחד לאחר מכן היא חשה בכאב עמום ברגלה. היא הסתכלה מטה וראתה שהתכנית הצליחה. דם החל זורם מסריטה ארוכה ברגלה. היא נאנקה בכאב מזויף וצנחה ארצה. הנזיר עוד החזיק אותה. אם יש לו טיפה של הגינות הוא ינסה לעזור לה עכשיו...

דם! ריח חמים וטעים של

דם! מילא את אפו של בלעע. הוא נהם בשביעות רצון עצמית ונפנה לבדוק את האירוע. האיש שעשה קסמים טעימים כשישן היה ער עכשיו. והאישה שדרכה לו על הזנב ישנה. "את האישה צריך לסלק מכאן" חשב בלעע לעצמו "ואת האיש להרדים עד שיחזרו הקסמים" חשב ועשה -בנהמה מקפיאת דם זינק אל עבר האיש, מקווה שמשקל גופו יעלף את האיש, ושהנהמה תבריח את האישה...

למעלה