בואו לטיש אבל לא בהמוניכם. נמאס להצטופף.
ח חיים טובים 28 New member 3/8/06 #2 בואו אנשים נשים וטף. גם אני יכול לבוא ,אמא? הייתי ילד טוב!!! צמתי כל הלילה !!!
ח חיים טובים 28 New member 4/8/06 #7 אכן היה נחמד, ותמיד מלא. שיחות מגניבות , בחורות מגניבות ,בקיצור, . טיש פצצה...
E estersh New member 4/8/06 #8 למה תמיד כל כך מאוחר? כמו בשבועות קודמים, גם אתמול עזבתי את האיזור בערך בחצות כדי לתפוס אוטובוס לירושלים.
למה תמיד כל כך מאוחר? כמו בשבועות קודמים, גם אתמול עזבתי את האיזור בערך בחצות כדי לתפוס אוטובוס לירושלים.
ח חיים טובים 28 New member 4/8/06 #11 אם היית בא, היה לנו בדיוק 2 מניינים. חבל!!! טוב, צירפנו למניין את המלצרית ש-לשם שינוי היתה יחסית בסדר.
אם היית בא, היה לנו בדיוק 2 מניינים. חבל!!! טוב, צירפנו למניין את המלצרית ש-לשם שינוי היתה יחסית בסדר.
A admor New member 4/8/06 #16 אפשר אבל האמת שאני לא רוצה הייתי בחופשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש הייתי בחופשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
אפשר אבל האמת שאני לא רוצה הייתי בחופשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש הייתי בחופשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש