בואו להשפיע !!!

a e q u i t a s

New member
ואם אני גר בצפון תל אביב

ואם אני גר בצפון תל אביב, אתה יודע איפה שצבעו את המדרכות לכתום לבן,
, חחחחחח, אני עובר בעזריאלי תמיד ולא ידעתי...

Haemek

New member
תארתי לעצמי ששם אתה גר

טיפוסי לשמאל הישראלי. נכון שהוא חי בכלל לא רע, מדושן ממנעמי החיים, אבל הוא גם שמאלן דואב וסובל. ובעיקר מנסה להשתיק כבר את המצב כדי שיוכל להנות קצת בשקט. "שלום עכשיו" כמשל: האם יש שם אחד משכונת מצוקה? ככככככככככככככולם שם מגיעים בגיפים לפעילות, כולם שמאלנים מוסריים ודואבים לאללה. שוקן כמשל, הוא מאזה שמאלני!!!

אלו מתנדבים,לא עובדים...

והאמת גם אם אלו היו עובדים זה הרבה יותר מכובד מלפזר ילדים קטנים שיעשו את זה...

Haemek

New member
צר לי, בארץ התקשורת הכי חזקה

ומאחר ורוב התקשורת בארץ שמאלנית (ואל תתנפל עלי), עדיין רוב העם נוטה ימינה, ללא קשר למתנגדים.

smile2life

New member
איך תסביר את העובדה

שהעיתונות שנחשבת "ימנית" (עיתון הצופהף ערוץ 7 ועוד אפיקי תקשורת משיחיים) אינם במרכז ההתעניינות הציבורית ואינם נקראים\מוזנים\ניצפים כמעט? אם רוב העם היה מוטה ימינה ההגיון שלי אומר כי רוב העם היה מעדיף להצמד למקור מידע מטעה שמזין את דעותיו מאשר להקשיב לשקרני השמאל הבוגדים והאשפיסטים.

Haemek

New member
בדיוק מאותה סיבה

שהירחון של גוש שלום והגדה השמאלית ועוד עשרות רבות של פירסומי זבל לא נקראים על ידי המיעוט השמאלני העם - הם פירסומי זבל ובזבל מקומם. אני מדבר על הטלביזיה והרדיו, שם רוב הכתבים הינם, כהגדרתך, "שקרני השמאל הבוגדים והאשפיסטים". אני אולי לא הייתי מגזים כל כך, אבל אין ספק שרוב הכתבים אכך תומכי שמאל ולמרות שהם אמורים לדווח ללא נטיה אישית (וכאן את צריך לראות אותו צוחק בסרקזם) ולמרות שאין להם טור לרשום בו על דעתם, הם עושים ממקצועם צחוק וכלל לא מסתירים את נטית ליבם. למעשה, שר פעם אריק איינשטיין על "העיתונאי הקטן שלי" - רוב העתונאים הם זבל שלא מצאו עבודה במקצוע אחר ועכשיו הם תקועים, מכלים שם את תסכולם על כל דבר זז.

למעלה