בואו להשפיע !!!

1רונוש

New member
בואו להשפיע !!!

לכל המעוניינים והמעוניינות! למה אנחנו צריכים לסבול את כל הסרטים כתומים האלה סביבנו? למה אנחנו לא עושים משהו בנידון? בואו ניקח יוזמה! מי אם לא אנחנו יעשה את זה? אז קדימה!! נמאס לשבת בשקט, זה לא יקרה מעצמו! אנחנו רוצים לראות סרטים כחולים!!!! אז, כל המעוניין לתרום, לעזור וכמובן להשפיע! מוזמן ליצור איתי קשר במס' האיסיקיו-257101099! או באימייל- [email protected]! אנחנו נמלא את הצמתים וסוף כל סוף נראה כחוללל בעיניים! אז בואו להשפיע! רוני.

טיפשי ומיותר

כניראה אתם אוהבים להתחרות ולעשות זאת לשם המאבק, בעוד שיש אנשים שעומדים לאבד את כל עולמם..

יוֹאב

New member
ואחר כך

כאשר גם אריק שרון יירצח, הרוצח יאמר שהוא היה שלם עם המעשה, כי הוא ראה שאין תמיכה ציבורית לתכנית ההתנתקות. (ח"ו, חיים ארוכים שיהיו לאריק שרון)

אני לא מבינה מה הקשר

כמובן שרצח של ראש ממשלה זה דבר איום שאסור שיתרחש. אתה מנסה לעורר פרובוקציה?

יוֹאב

New member
לא

אני טוען שחשוב שתהיה תמיכה ציבורית רחבה שתיראה בפועל, ולא רק בתוך ליבם של רוב האזרחים. אף אחד לא עושה דווקא לאף אחד עם הסרטים הכחולים.

Haemek

New member
האם יש סיכוי שהתמיכה הציבורית הרחבה

לא נראת, לא כי היא רק בליבם של רוב האזרחים, אלה כי אין תמיכה ציבורית רחבה, וזה רק שרון וקומץ השמאל שמאמין בכך? אני רואה הרבה סרטים כתומים ואני מאמין כי יש קשר ישיר בין הרוב לבין מספר הסרטים הכתומים. ושום ניתוח אנליטי מסובך ומפותל לא יכול לנתץ הנחה זו, כי אולי היא הכי פשוטה ונכונה?

לא,

כי התוכנית עברה כבר כל הכשר אפשרי ואנשים לא רואים סיבה להפגין את תמיכתם. תמיד רואים יותר מחאה מאשר תמיכה. וזה הגיוני. ואני לא יודע איפה אתה גר, אבל אני רואה המון סרטים כחולים ולבנים.

Haemek

New member
לא מדויק

שינוי דעתו של מנהיג והליכה בניגוד גמור למצע שלו (ושום ציקצוקי מילים ופיתולים לא ישכנעו את המצביע ששרון מבצע את המצע של מצנע והכל בסדר) היו מחייבים ת שרון ללכת לעם ולהתיעץ. הוא לא טרח לעשות זאת כי הוא יודע את התשובה. הסתמכות השמאל על הדיקטאטור ותמיכה בדרכו רק מוכיחה כמה השמאל במצב עלוב וסופני, שכן פתאום השמאל מאמין "שהמטרה מקדשת את האמצעים" ולא חשוב מי מישם אותה. הדיקטאטור מושך עם שלם (או בניסוח יותר אמיתי: את רוב העם שהצביע לשרון בבחירות האחרונות) באף לא לכיוון שאליו שרון נבחר להנהיג ובכיוון הפוך חד משמעית למצע שלו. ההכשר היחיד ששרון לא ביקש זה הכשר הבוחר, וזאת הטעות, רוב העם (קרא לו הרוב השקט) לא מסכים למהלך, כי למהלך אין כל סיבה. זה כל כך פשוט.

תאריך קשה להגיד אבל המקום כנראה

ייקרא כיכר שרון,אולי רחוב שרון, אולי סטקיית שרון.. מי יודע, זה הנוהל

שאלה בקשר לחתימה

אם רה"מ היה מסכים על מימוש זכות השיבה, ונניח זה היה עובר בכנסת, האם היית כל כך רוצה לשמור על חייו של אותו רה"מ היפותטי?

ולאנשים כמוך יש שם..

מיום ליום הימין חושף הקיצוני חושף את פרצופו.. אתם לא נאמנים למדינה - אתם נאמנים לאדמה אתם לא נאמנים לדגל - אתם נאמנים לדגלה של תורה אתם לא נאמנים לצה"ל - אתם רק ניצלתם אותו כשהייתם צריכים ועכשיו אתם מוכנים להילחם בחייליו כשדרכו לא מוצאת חן בעיניכם אתם לא נאמנים. התגובה שלך כאן משולה למלח שלא יציל את הקפיטן שלו מטביעה אם הוא מנווט את האניה באופן מסוכן לדעתו. ועוד יש לכם החוצפה להיות אלה שצועקים "בוגד"..

אתה פוסט ציוני, לא מפתיע שאתה

תרצה להגן על חיו של אדם שירצה להרוס את המדינה היהודית

ואתה חוצפן- אל תגיד לי מה אני.

ויפה לך להתעלם מכל מה שכתבתי ולזרוק משפט חלול. אני אגן על חייו של אדם שמנהל את המדינה באופן מסוכן לדעתי כי לגרום למותו בעקיפין או במישרין היא דרך ברברית ולא דמוקרטית לנהוג בה. מעבר לזה אני לא אגיב למה שכתבת "להרוס את המדינה היהודית" וכו'..כי דמגוגיה שכזו מזיזה לי ת'..

בבקשה, תגן רק שאני לא מתכוון

לשתף איתך פעולה. אם אתה רוצה להגן על אדם שנבחר כדי לשמור את מה שהוא רוצה להרוס, תפאדל.

בלה בלה בלה בלה בלה

אולי פעם אחת תביאו טיעון נטול רגשות ודרמטיות? ככה זה לפחות יראה כאילו יש בכם גם הגיון מחושב

a e q u i t a s

New member
סרטים כחולים....../images/Emo35.gif

זה הבעיה, בדרך כלל ולאורך כלל היסטוריה מתנגדים תמיד קולם היה רם יותר, כנראה וכוחות אלה פועלים גם פה. יש בעיה עם ההתנתקות, המתנחלים עושים קמפיין מעולה (באמת ראויים לכל הכבוד), הרבה אנשים בחוץ, הופעות מרובות בטלוויזיה והרבה רעש, בניגוד אלינו? למה?! אני כבר כמה שבועות מחפש סרט כחול/לבן ולא מצאתי, אני לא גר בגוש קטיף, אלא בתל אביב

למעלה