בואו להפגנה

בואו להפגנה

במוצ"ש תערך הפגנת שמאל למען ההתנתקות. ההפגנה תתחיל ב 7:30, אך מי שרוצה לעזור שיבוא ב 10:00 בבוקר כדי להתחיל לארגן את ההפגנה. כל התנועות הציוניות והטובות יהיו שם: העבודה, יח"ד, עם אחד, שלום עכשיו, הנוער העובד והלומד, השומר הצעיר... דרך הגב, אני פעיל ברוב התנועות הללו. אני פעיל בנוער העבודה, בתנועת הנוער העובד והלומד ובתנועת שלום עכשיו.

Alagar

New member
למקס

אני אשמח אם תפנה אליי בטלפון כדי שאוכל לברר עוד פרטים. בינתיים, אני מציע לך להשאיר לפעמים הבאות שבהן אתה מודיע על הפגנה גם מספר טלפון, על מנת שאנשים יוכלו לברר פרטים.

סלוניק

New member
יונתן נבו?

מפורום במה?

MichelleS

New member
פרטים נוספים

העבודה לוקחת חלק בהפגנה, כמו שאתם בטח יודעים. ההפגנה תתקיים ביום שבת הבא, ה-15/5, בכיכר רבין בת"א. פרטים על הסעות מרחבי הארץ יתפרסמו בהמשך. כרגע השמאל, והעבודה בתוכו יוצא לפרסם את ההפגנה הזו בכל הכח. שיהיה לכולנו בהצלחה, ואתם מוזמנים להתעדכן באתר של שלום עכשיו.

ש

שלמה איזקסון

Guest
חשוב מאוד לבוא!מפגן שפיות מול הקיצו

מפגן שפיות מול כל הקיצוניים!

ש

שלמה איזקסון

Guest
השמאל הציוני חוזר לכיכרות ולרחוב!!

השמאל הצינוי דתמו הארוכה מדי ומביע מחאה קשה על הקיצוניים שקבעו בשביל כל העם ותקעו אותנו בעזה! לא ניתן למיעוט קיצוני לשלוט במדינה ולהחזיק אותה באשכים(חחח) בכח! לא ניתן שמיעוט יקבע במקום הרוב! לא ניתן לשרון עוד מאה ימי חסד להתארגן מחדש! הליכוד הוא לאאופציה למי שרוצה לצאת מעזה!הליכוד הוא לא אופציה למי שמאמין בשתי מדינות לשני העמים! "רק הליכוד לללא יכול" להוציא אותנו מעזה ולפנות התנחלוית!

ש

שלמה איזקסון

Guest
עורי עור מפלגת העבודה!../images/Emo13.gif

למעלה