בואו לדבר על פרק 11

omri015

New member
בואו לדבר על פרק 11

בואו תדברו על פרק 11 מה היה מה ריגש מה הופתעם מה ריגש אותכם הכול ושבוע הבא הפרק האחרון

omri015

New member
איך...

איך נבהלתי שראיתי תהתחלה שבראין נכנס והיה טטקס הלויה התחלית ליבכות שבראין בציע נישאוים לגס'טין בפעם הראשונה היה מזה יפה אבל הוא דפוק איך הוא לא הסכים לו ישר על ההתחלה אני היתי קופץ על זה
ובפעם השניה הוא קנה לו ארמון זה היה אחד היפים שהיה ההצעה השניה שלו היתה מזה יפה התחלתי ליבכות ומיקל סוף סוף בסדר הוא יחיה!
איזה חתיך בראין בפרק אלוהים!!
מסכן טדי הוא עצוב בגלל החבר שלו(לא זוכר תשם שלו) זה היה מצחיק שבראין בא לאמא של ג'סטין ואמר לה הצעתי לו נישאוים איזה פרצו היה לה כאילו היא ראתה רוח היה יפה גם המכות שהיה בטקס ההזכרה אוף נגמר הכי גאים שיש אין יותר!! :(

e d w a r d

New member
../images/Emo7.gif היה כזה מרגש...

שהו הציע לו נישואים... והם היו בסוף ביחד או לא?

A K I R A

New member
ההתחלה של הפרק היתה ממש מרושעת!!

נראה כאילו שבן מת. רעים >_<

Daniella 21

New member
איזה פרק יפהההההההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני לגמרי נבהלתי
שראיתי את בריאן נכנס לתוך הכנסיה ומראים את כולם בוכים ושהמצלמה הגיעה לדבי וראיתי אותה עצובה חשבתי שזה מייקל מת אבל קיוותי שזה רק חלום מזלי הטוב זה היה רק חלום
שמחתי לראות את האנטר חוזר לתמוך בהורים המאמצים שלו זה היה ממש דבילי אם הוא אפילו לא היה מתקשר לראות מה קורה איתם. אני שמחה שהוא החליט לעזוב את שלגיה ולחזור לביתו ולעזור לבן עם השיקום של מייקל מסכן אמט לאיזה הלם הוא נכנס
אפילו לא רוצה לצאת מהבית וגם טד שסבל מרגשות אשם
את האמת לא הבנתי מה יש לטד
אבל הקטע עם הסאונה שהם יושבים ומדברים הבנתי למה טדי לא בא לבקר את מייקל. אני שמחה
שהוא בסוף הלך כל הקטע עם עצרת הזכרון ממש הפתיעה אותי כאשר עמדו המפגיני השנאה האלה חשבתי שבריאן הוא זה שיכסח את האיש אבל שבן עשה זאת הופתעתי
סחתיין בן הזן
אני שמחה שלינדסי ומלאני החליטו להיות ביחד זה ממש נורא שלפי חוק 14 (שאני לא יודעת אם הוא אמיתי או לא..) יהיה אפשר לקחת את הילדים מהורים לא ביולוגים רק בגלל שהם הומוסקסואלים
לפחות הן ההורות האמתיות
עכשיו לבריאן
הכוסון האולטימטיבי
וכל הסצנה שלו עם ג'סטין כשהוא הציע לו נישואים בפעם הראשונה הייתי מופתעת
מאיפה הוא הוציא את זה בריאן רוצה להתמסד
זה לא נשמע לי טוב.. וכנראה גם לא לג'סטין ות'אמתגם אני לא הייתי מסכימה בפעם הראשונה
הוא סתם זרק את זה לאוויר בלי לעשות שום מחווה רומנטית אז בטח שג'סטין לא יסכים
הרי הוא שומע את זה מהציני הכי גדול לגבי התברגנות הומוסקסואלית אז פתאום זה מתאים לו... אני חושבת שזה היה צעד טוב לסרב לא בהתחלה אבל איך אמא של ג'סטין הסתכלה עליו כאשר הוא סיפר לה שהציע לבן שלה נישואים
היא שמה לב שדברים פתאום השתנו אצלו מהקצה אל הקצה. אחח
אבל הקטע עם האחוזה ומגרש הטניס עם האוורות והברכה איזה רומנטייייי
סוף סוף בייתו את הזיין הגדול מכולם בריאן קיני
תמיד חשבתי שזאת תהיה אני
אבל בשביל זה יש את הפנטזיות
זה היה נורא רומנטי ואח"כ גם סצנת האהבה (אפשר עכשיו לקרוא לזה
היה יפהה
זה היה יותר מידי צ'יק פילק) הערה לבחור עומרי
עומרי יקירי אמנם לא הוצאתי את הטישו וזאת בעקבות שחשבתי שיהיה משהו עצוב טרגי מנלכולי כמו שמישהו ימות שם כי אתה אמרת שיהיה מרגש אבל לא אמרת אם זה יהיה מרגש טוב או מרגש רע אז אני כל הסרט דימיינתי רק רעעע (
) שמייקל לא יצא מזה, שמישהו יוציא אקדח בעצרת, שהבחור שאמט הרביץ לו יבוא עוד שניה כשהם רצו, והכי נוראאאא מכלללל שהרכב שבו בריאן וג'סטין נסעו יתהפך
כן אני רואה קצת שחורות
אבל מה תרשום פעם הבאה בלי ספויילרים אם זה טוב או רע (אם זה רע אני לא רוצה לדעת
) אבל אם זה טוב אני אשמח לדעת

Reutk

Active member
שאלה מצחיקה

מאיפה שתינוקות באים אתה מתכוון בכלל או בקשר לפרק?

omri015

New member
זה לא

בראין לא אבא של גאס מעונה 1 מעונה ה3 או השניה לא יכו להיות ה1

pika18

New member
גאס נולד.....

בפרק הריאשון של הסידרה ,הוא נולד באותו לילה שבריאן פגש את ג'סטין בפעם הריאשונה.

pika18

New member
זה כבר מהפרק הריאשון

-התמונה מיצד ימין זה מהפרק הריאשון של הסידרה, שבריאן מגיע לבית החולים ליראות את הבן שלו.

A K I R A

New member
._. אני כל כך חייבת לראות איכשהו את

העונות הראשונות!! מייקל זה מי שמשחק את בן בסדרה נכון?

גם אני כל הפרק דמיינתי סצנות

שבהן מישהו נהרג-בדיוק את הסצנות שלך!! כשהם נסעו באוטו כל הזמן חשבתי לעצמי "לא!! שאף אחד מהם לא ימות!!" אקיצר כל מה שאמרת זה בדיוק מה שאני חושבת/עבר לי בראש מזל שיש אותך אחרת הייתי צריכה לכתוב את כל זה לבד

Daniella 21

New member
../images/Emo4.gif זה הכל בגלל עומר

הוא הכניס לי לראש שמשהו הולך לקרות ששוה להוציא את הטישו אצלי טישו רק שמשהו רע
אז כל שניה חשבתי שמשהו יקרה ולכן ת'אמת זה היה קצת אנטי קלמטיק כל הקטע של ההצעת נישואים כי ציפיתי למשהו נורא
וואי אפשר לחשוב אותי בתור פולנייה אבל אני לא
כן
אני אוהבת לסכם

למעלה