בואו לא נכנע...

גסנר

New member
הפצתי את זה ברחבי האייסי קיו

ובשאר כתובות אינטרנט ולאט לאט אני "מעביר את זה הלאה"

just stav

New member
../images/Emo45.gif מזל שגם ככה אין לי בכלל זמן

ללכת לקולנוע באוגוסט...

fate spinner

New member
אני ראיתי היום סרט ב31 ש"ח זה רק...

בבתי קולנוע של גלובוס גרופ אם אני לא טועה אני היום ראיתי סרט ב 31 שקל ברב חן בעפולה

fate spinner

New member
אני גם לא יודע איך את נראת אז לא...

בטוח שראיתי אותך או שאת ריאת אותי (כי אם אני לא טועה גם את לא אמורה לדעת איך אני נראה) בכל מקרה אם מישהו בטעות דרך עליך או דחף אותך בסרט זה הייתי אני. כל הזמן נתקלתי שם באנשים ואני לא יודע למה

taltoolit

New member
חחחחח כן אני לא יודעת איך אתה נראה

פשוט, היינו דיי מעט אנשים. ואממ חחחחח דווקא אלו שראיתי בכל אופן שהם דיי זזו ישבו לידי, בשורה האחרונה שני בנים. חחחחח אם אחד מהם היית אתה אז יש סיכוי :))

תקבעו להיפגש באחד הימים

במסעחוף ותדעו אם ראיתם אחד את השני איזה פתרון, אה??

fate spinner

New member
זה לא אני. אני הייתי מעלה שישבו...

בשורה השלישית מהסוף. (ישבנו שישה ומבוגר כי זאת הדרך היחידה שמישהו יסיע הביתה) בכל מקרה מי שרוצ לפגוש אותי במסע חוף מוזמן. רעי יפעה (רעי לא רועי) מעמק יזרעאל מכפר החורש (אנחנו יוצאים רק שניים מכפר החורש אז אנחנו אם תמצאו את האחד בטח תוכלו למצוא את השני)

קשתונה

New member
לא נכנע לא נכנע

חייבים לנקות את האשקובית!! חייבים להמשיך לנקות!!

היי!!! גנבה!!!

טוב נו אני ישתף פעולה... לא נכנע לא נכנע נמשיך לרוץ גם אחרי 2000 שנות גלות

taltoolit

New member
אבל אני לא הכי מסכימה עם זה,

זאת אומרת, נכון כרטיס אצלנו עולה 31. פופקורן וקולה אפשר לא לקנות זה לא איזה משהו חובה. כנ"ל להזמין בטלפון אפשר להגיע טיפה לפני ולקנות.. ואתה לא משלם על החברים אז פשוט 31 שקל, זה עדיין יקר לעומת השנים שכרטיס לסרט היה עולה 25 שקל כן היו תקופות כאלה. אבל עדיין אם רוצים לחסוך בקטע הזה אפשר.

go golan go

New member
עכשיו באסה לי!

אחותי הגדולה הציע שניסע כל האחים לאיזה סרט כשההורים שלנו בחו"ל, ונורא בא לי (אנחנו 5 אחים ולא ממש יוצא להתראות בזמן האחרון, למרות שכולנו גרים בקיבוץ...)...

למעלה