בואו לאמור!

5נדב

New member
בואו לאמור!

אמור קוראת לאנשים המתאימים לבוא אליה ולעזור להגן על הצדק: כוהנים לדת הסידיאת´ - ראשיים, משניים, בכירים או זוטרים. כוהני סאון וסנוס יהנו מהגנתו, ומחוכמתה ותבונתה. אנשים שמעוניינים לעזור בהכנת שיריונות מפוארים מבית אמור. אנו זקוקים לאנשים עם ניסיון, כמו גם אנשים עם סבלנות וזמן שמעוניינים ללמוד. זה לא מסובך, רק צריך לרצות. לא חייבים להיות נפחים אין-פליי, בשביל לעזור ליצור ההמוני. אנשים עם ניסיון בהכנת חרבות ספוג. אמנם אנשים שיודעים להכין שיריון יש לנו, אנו זקוקים לניסיון אחרים על מנת לייצר את החרבות המפוארות והחדות ביותר ממתכת הסונטלאוס האגדית. Bards (לא מצליח למצוא את המילה בעיברית, "זמר נודד"?) המעוניינים להנעים את אווירת העיר בזמן המשחק, כיאה לעיר אלפית. פאלדינים שרוצים להגן על הצדק והאור. וכל מי שמעוניין להיות חלק מאמור, ארץ ההגנה, החוכמה והתבונה! עוד על אמור אפשר לקרוא כאן: http://haba.curvedspaces.com/NuKOF02Alpha/html/article.php?sid=13 עוד על דת הסידיאת´ אפשר לקרוא כאן: http://haba.curvedspaces.com/NuKOF02Alpha/html/article.php?sid=30 שסאון יגן עליכם.

ובכן, השלב הבא הגיע...

למעשה, יש כאן שתי דתות הטוענות ל´חזקה´ על הצדק. ובכן - זהו נושא שבו אני *לא* מתכוון לתת עליו זכות ראשונים. רוצים צדק? יופי. נא להסביר, במה שונה הצדק שלך, מהצדק של האחרים. במה הוא יותר טוב. ...ורצוי In-Play, תוך התבססות מכובדת על דברים שאמרו האחרים. (אתם לא רוצים להיתפס כמי שמפיץ תעמולה שקרית...) נא לפרט אידיאולוגיה, השקפת עולם, תיזה קיומית... ...משהו, וכמובן - נא למצוא צידוקים לאותה השקפה. ...(כמו שניתן לנחש) והמשחק נמשך...

5נדב

New member
למה???

למה הצדק שלי צריך לסטור את הצדק שלו? אני קורא לאחראי על דת ספירה לדבר איתי לגבי מהו הצדק. אם נגלה שיש סטירות, אז נכנס לוויכוח. למה ישר מלחמה, למה?

elanor

New member
אני לא עונה לו...

אני דווקא מצטרפת לדעתו. צודק הילד...

אוקי, זה סימן ש*אני* לא ברור:

אני אמרתי מלחמה? לא. אם שניכם צדק, מה ההבדל בין הצדק של האחד לצדק של השני? יכול באמת להיות שההסברים ילטפו זה את זה וידגישו איזה הבדל מסורתי דקיק לגבי הצדק, כמו ההבדל בין אשכנזים מזרח-ארופאים לאשכנזים מערב-ארופאים, ששניהם יהודים, אך לכל אחד צביון ואופי משלו. עדיין, ההבדל הזה צריך להיות קיים ומבואר על מנת לתת לשחקן הזדמנות לבחור איפה הם רוצים לשחק על בסיס In-Play, ולא על בסיס חבר-טוב של מי הוא. מלבד זאת, אם Othian בחר ליצור דת חדשה, יש להסביר למה, כי אם הדתות חופפות לגמרי - יש לאחדן לאלתר. אולי דת אחת תתבסס כדת הפורשת מתוך הדת האחרת? אולי דת אחת מסבירה את אותו הדבר אחרת משום שהיא צמחה על תרבות שונה? לכל אחד מהמקרים פוטנציאל משחק שונה (לא יותר או פחות טוב, אלא שונה), ובתור הן שחקן והן מארגן, עלי לדעת זאת בכדי להטיב בבחירותיי. בברכה...

מה דעתכם על טרובדור?

בארד פייטן זמר-נודד טרובדור מיניסטרל משורר/סופר ליצן-חצר בדרן ...אני מזהה פה פוטנציאל גילדה.

elanor

New member
לא. השם מצוין.

ופייטן זה בארד... LOL. משורר אם אתה רוצה.

רוח רוח רוח ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

רוח רוח רוח
בפרדס נפל תפוח
הוא נפל מראש העץ הוא נפל והתפוצץ אוי חבל חבל חבל על תפוח
שנפל הוא נפל מראש העץ הוא נפל והתפוצץ

dianno

New member
כל כך

כל כך יפה כל כך ארוך ואם כך- כל כך לא הכרחי... (ועד תגידו תודה ש varkong לא פירסם כלום)

Varkong

New member
וכמה פעמים . . .

מצטער - בדיחה פרטית זה לא יחזור על עצמו אהל ממש הייתי חייב.

למעלה