בואו לאכול איתי -הנה השבוע הרביעי, אחד לפני האחרון, עונה 9, השרון והכרמל

אבח"י

Well-known member
אני מנחשת שקארין זו דמות שההפקה שתלה. לא מאמינה שבביתה אוכלים רק עם סכום מפלסטיק. הרי אי אפשר לחתוך עם הסכין משהו שקשה יותר מפירה. או אולי הם מזמינים הכל מוכן ומציינים בהערות למסעדה נא לחתוך לחתיכות בגודל ביס תודה.
הרכילות מספרת - שהשבוע עם הזוג קארין-מאיה הצילומים הופסקו לא פעם ע"מ לומר למשתתפות נמה להגיד כדי להגביר המתח ביניהן. צפיתי בטבלאות רייטנג, והשוויתי לטבלאות רייטינג של תוכניות בישול ישראליות:
דוגמה לנתון יומי ספציפי (מ-14 בנובמבר 2025):
  • מאסטר שף (קשת 12): 16.2%
  • בואו לאכול איתי (כאן 11): 7.4%
בעוד "מאסטר שף" היא תוכנית הדגל של קשת 12 ומשיגה נתונים גבוהים מאוד, "בואו לאכול איתי" נחשבת להצלחה גדולה עבור כאן 11 ואף מצליחה לעקוף תוכניות בערוצים מסחריים אחרים, כמו "המקור" ברשת 13.

את מבינה מה הנחמה?

סופהו 1

Well-known member
האמת, לא בטוח

אולי זו?

סופהו 1

Well-known member
לאנשים צעירים פשוט לא אכפת מדברים שקרו לפני שהם נולדו.
נראה שזה תלוי באנשים.
כאן יש מי שמכיר אותו ומכיר עוד כמה סדרות ודמויות של פעם ויש מי שמרים גבה -מי זה בכלל.
כנ"ל לגבי שירים. יש מי שבפלייליסט שלו (כשעדיין לא קראו לזה פלייליסט) היה הגבעטרון יש מי ששאל מי אלו.

לגבי איכפת- יש אנשים שלא איכפת להם גם מדברים שקרו אחרי שהם נולדו

קלייטון.ש

Well-known member
יש אנשים שלא איכפת להם גם מדברים שקרו אחרי שהם נולדו
כן ולדוגמה הילדים שם שמים שירים ורוקדים, ושמו שיר אחד "למה את עושה לי דמעות לא חושבת עלי תמיד עושה לי מנגינות ומה יהיה עלינו", הקצב טוב אבל אמרתי מה השיר הזה איזו מוזיקה אתם נותנים לילדים, מי זה בכלל?
אומר לי האבא זה אברהם טל.
אמרתי וואלה מכיר את השם. הוא עשה משהו עם שלמה ארצי לא?
טוב שיש שלמה ארצי לחבר קשישים מנותקים כמוני ליוצרים החדשים.

אבח"י

Well-known member
כן ולדוגמה הילדים שם שמים שירים ורוקדים, ושמו שיר אחד "למה את עושה לי דמעות לא חושבת עלי תמיד עושה לי מנגינות ומה יהיה עלינו", הקצב טוב אבל אמרתי מה השיר הזה איזו מוזיקה אתם נותנים לילדים, מי זה בכלל?
ו'ני - שלמה ארצי מעולם לא היה חביב עליי, כמו יהורם גאון מלא הדבש והנרקסיזם הדוחה.
הב לי עופרה חזה, הב לי דמארי רועמת, הב לי ריקי גל ואם זמר זכר אולי איינשטיין, בטח בני אנדורסקי, דני ליטאני וממש לא מתי כספי.

נערך לאחרונה ב:

קלייטון.ש

Well-known member
הב לי עופרה חזה, הב לי דמארי רועמת
מסכים לגמרי, ובעניין של שתי אלה במיוחד, אומרים שיש או היה ויכוח מי זמרת יותר טובה, עופרה חזה מול ירדנה ארזי, ושושנה דמארי מול יפה ירקוני.
ואני באמת לא מבין, איך משווים ביניהן? איפה ארזי מול עופרה חזה? ואיפה יפה ירקוני, זמרת המלחמות (טוב זמרת החיילים) מול ענקית הזמר הישראלי שושנה דמארי. שעליה עצמה נכתבו לפחות 3 שירים שאני מכיר.
לפני איזה שנה ומשהו שמעתי תוכנית ברדיו, סיפור מדהים על השיר "לאורך הים", על אילה אשרוב שכתבה את המילים, ובא בצלאל אלוני שמע את השיר ואמר שהוא רוצה אותו עבור עופרה. ואז הסיפור על היחס שלו כלפי אשרוב, ואיך הקטין אותה וזלזל בה וגרם לה לוותר על השיר, ושינה בו מילים כשהוא מסרס את מה שהיא התכוונה להגיד.
מי שרוצה לשמוע:

סופהו 1

Well-known member
אפילו אני מכירה את אברהם טל ולא, לא בגלל שלמה ארצי.
בגלל שוטי הנבואה.
אח"כ לבד.
יש לו שירים מקפיצים וגם כאלו שלא.

"והימים עוברים והשנים רצות" ,
"הזמן עושה את שלו
והוא מזור לכל שכואב"
ויש "אורות" ו"אדם צובר זכרונות" ו"קול גלגל"..
לא בדיוק מתחבר לריקודים.

למעלה