בואו כל אחת תכתוב

בואו כל אחת תכתוב

מה דעתה על הסרט שוקולד למי שעוד לא ראתה לדעתי הסרט היה טעים ביותר ואני נותנת לסרט
חמישה כוכבים מתוך 5 כמה אתן?

Bubbles Depp

New member
אני נותנת...

4.5 הסרט באמת היה מצויין, אבל היו שם כל מיני זוויות צילום שגרמו לסרט להראות ממש לא אמיתי... ובנוסף הסרט גם היה צפוי ולא הכי ריאליסטי... אבל המשחק היה מצויין, העלילה ממש נחמדה וג'וני מושלם, אז.. 4.5 מתוך 5!

catherin

New member
...

לא ממש אהבתי את הסרט, הוא מזכיר סרטים מתקופת השואה... אבל מה שכן ג'וני ממש מושלם שם, אז לכן הציון שלי הוא 3 וחצי...

פחחחחחחחחחחחח

הסרט הוא אגדה זה קודם, אין לצפות ממנו להיות מציאותי. הזוויות צילום בסרט מושלמות, יש שם קומפוזיציה נהדרת והכל ממש צבעוני ויפה בהתאם לאגדה. צילום למדת בכלל שאת מדברת? במיוחד צילום קולנועי.

Bubbles Depp

New member
אין צורך לזלזל.

נכון שהוא אגדה, אבל מין הסתם זה אמור לעורר מעט היגיון, ואישה שעוזרת לכל העולם והכל קורה לה מין צירוף מקרים שכזה לא כל כך הגיוני האמת... אני חושבת שזוויות הצילום בסרט לא משו, ואני לא אתחיל לפרט לך עכשיו מה לא מצא חן בעיני. צילום לא למדתי אבל כמו שאמרתי מקודם אני חושבת איך שאני רוצה ואת ממש לא צריכה להתנשא. תודה שלום.

Vivi Sparrow

New member
איך את יכולה לומר כזה דבר../images/Emo35.gif

זה סרט יפה ויש לו משמעות - ויאן שינתה את העיירה ואת כל האנשים!

chompi2

New member
כן.. וזה די דבילי

לא אהבתי תסרט! שיעמם אותי והשחקנית די גרועה סרט מוזר מאוד לטעמי

Vivi Sparrow

New member
ז'ולייט בינוש?! ../images/Emo12.gif

שחקנית מעולה! עכשיו אני באמת לא מבינה אותך.

WallFlower

New member
../images/Emo45.gif גם אני לא...

אני די אהבתי את הסרט הזה ובטח גם הייתי אוהבת אותו אם ג'וני לא היה משחק בו...

chompi2

New member
אממ

לפי דעתי היא לא שיחקה משו בסרט... לא יודעת כל המבטים האלא לא יודעת כל הסרט הזה היה ממש מוזר

in love2

New member
סרט נורא יפה!!

ז'ולייט בינוש שיחקה מאוד יפה בעיני והיא בכלל דיי מוכשרת . הרבה יותר טוב מכל השחקניות חצי זמרות חצי דוגמניות , שאין לי מושג בזכות מה הן מצליחות בכלל. יש בו משהו מאוד מיוחד בסרט.

למעלה