בואו הצ'אטה!

ToryMaster

New member
בואו הצ'אטה!

מצב רוח ידידותי כל כך הולם אותי
. [ישורשר מאוחר יותר]

AnGeLiNa JoNsOn

New member
מותר לנצל"ש?../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

יש איזו תמונה שנתקלתי בה היא אמורה להיות ציור אבל קשה לי להאמין מה דעתכם? תלחצו בשביל קלוזאפ כמובן

הוווו../images/Emo99.gif *התאוששתי*../images/Emo3.gif

לפי דעתי זו תמונה אבל ערכו את זה במחשב, לקחו את התמונה והפכו אתה לציור
מסובך כזה

דנקי

New member
אכן זה ברור כשמש שזה.. ../images/Emo140.gif

ציור. רואים את זה במיוחד בעיניים ובלחיים. זה אכן ציור מאוד מדוייק ויפה להפליא, אבל זה ציור. יש לך עוד ציורים כאלה??

oshriti123

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

זאת תמונה שערכו בתוכנת גרפיקה... הינה התמונה המקורית

דנקי

New member
כן, אולי.. ../images/Emo140.gif

אבל זו לא היתה תמונה, זה היה ציור!! אולי במחשב, ואולי בגרפיקה, אבל זה היה ציור!! ומה שהראת זה התמונה המקורית.. סבבה, אבל זה היה ציור, אמנם של תכנה גרפית או מה שלא יהיה, אבל זו לא תמונה, (לפחות לא התמונה עצמה..)!!

oshriti123

New member
כן אבל הציור לא ממש שווה../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

כי לא ממש ציירו אותו, רק לקחו תמונה מקורית ועשו לה כמה אפקטים...

PaDF00t

New member
זה לךא ציור ><

עיבוד ממוחשב לא נקרא ציור, זה נקרא עיבוד ממוחשב. חוצמזה, שהוא בכלל לא שינה ברדליף כלום - התמונה שלו נשארה אותה תמונה, פשוט שם עננים מאחורה.

משהו מעצבן ברדקליף

יש לו עיניים כחולות. להארי אמורות להיות עיניים ירוקות! שישימו לו עדשות או משהו. לא מספיק שהשיער שלו לא מזדקר, שהשיער של הרמיוני לא נפוח, ושהתאומים לא ג'ינג'ים מספיק (זאת סתם קטנוניות), אבל גם לשחקן שמשחק את הארי פוטר אין עיניים ירוקות! שונאת את הסרטים!

A Radcliffe

New member
ניסו לשים לו עדשות../images/Emo129.gif

בסרט הראשון, אבל זה ממש ניפח לו את העיניים או משו כזה ולא נראה לי שהם יכלו לשנות אותן סתם ככה באמצע הסדרה.... שישארו כחולות

mjlk

New member
../images/Emo45.gif

גם אין לו עיניים ירוקות, וגם באופן כללי הוא דומה לבררוז!!! במיוחד כשהוא עושה את הדבר הזה עם הפה שלו כשהוא משחק 'תה לחוץ או מפוחד בסרטיםםםם בררררררררר

דנקי

New member
הגיע הזמן לעצור את זה!! ../images/Emo140.gif

את הכפשתו של דניאל רדקליף!!! די, הוא הכי מושלם בעולם, אז תהיו בשקט ואל תדברו ככה על דנו'ש שלי!!
הוא יותר מושלם ממכם!!!

למעלה