בואו בואו...

בואו בואו... ../images/Emo98.gif

אז באופן ספונטני הצטרפתי אל שתיהן.. נו.. למיצי ולמאפרומה.. הן כבר היו בדרך.. ואני התקשרתי "אני באה.. תחכו לי"... "בטח בטח .. תזדרזי.. ניפגש בעזריאלי.." תגידו.. כמה זמן נסיעה זה מרמת גן לעזריאלי? לא.. כי חיכיתי להן ים זמן.. הן פנו שמאלה מז´בוטינסקי לדרך פתח תקוה.. ואז, למרות הפצרותי שיפנו ימינה פנו שמאלה... ואל תשאלו אותי איך פתאום הן מודיעות לי: "אמממממ... אנחנו כבר בארלוזורוב... מה לעשות"? ארלוזורוב? יעני ארלוזורוב ת"א? איך הגעתן לשם?
נשארתי איתן על הקו.. "תכנסו לרכבת.. תרדו באילון.. ככה הכי קל" (בשבילכן..), והן שואלות: "איפה הרכבת?" רבאק.. "יודעות מה? תחנו .. ותבואו באוטובוס..." אחרי ים זמן הן הגיעו.. ומה היה לנו שם? אוכל.. רכילויות.. קניות.. אוכל.. רכילויות.. קניות.. אה... ושיחת ועידה עם חמוד אחד.. יושבות שלושתינו במסעדה.. מתגלגלות מצחוק כל אחת בנייד שלה.. ונראה כאילו אנו משוחחות ככה בינינו.. הייתם צריכים לראות את המלצר מקפולסקי.. כמעט הזמין ת´חברה מאברבנל..
וגולת הכותרת... בסוף הן נזכרו שהן לא זוכרות איפה האוטו.. אז המיצי אמרה (נשבעת לכם): "נדמה לי שחנינו בקומה מינוס אחת.. אז נעלה לקומה שהיינו בה... ונרד שתי ירידות.." חחחחחחח הן פשוט לא ראו שכתוב על כרטיס החניה: "לאיתור מכוניתך סמן היכן חנית".. אז אם מישהו נמצא באיזור עזריאלי.. אנא קפצו לחניון.. נראה לי שהן מסתובבות שם עדיין..

nightroll

New member
יו ../images/Emo12.gif

למה לא קראתן גם לי? שמישהו יוציא אותי קצת מהבית לבלות!!!!!!!!!!!!!! אחרי תשעה באב אני מתחילה לחטוף אנשים בכח ליציאות.

נשית~37

New member
תרשמי ביומן

1.8.02 עוד לא יודעת מה התוכניות, אבל בטוח יהיו חחחחח

נשית~37

New member
בסדררררררר ../images/Emo11.gif

למה את משמיטה את העובדה שהסתובבת עם פנקס ועט ורשמת הכל? (שיחקה אותו "סילבי קשת", נו ההיא מידיעות ששולחת חיצים חחחחח) ואנחנו מפחדות לדבר שלא תרשום כל מיני שטויות שנפלטו לנו (וזה לא בגללנו, זה בגלל הלחץ בארנק) והיא בכלל רוצה כל שניה לאכול. מסיימת לאכול...מפהקת...חחחחח....שוב אוכל...שוב פיהוק. יענו מה? קראה לזה: "צרכים בסיסיים למחייה" חחחחחחחח
אהההה...ואת האוטו מצאנו דווקא מהר חחחח (למרות שעשינו הלוך ושוב כמה פעמים). אהההה....והיו צחוקים חבל"ז
בקיצקצ...
תודה!

מרי-לו

New member
../images/Emo11.gif

בטח.... למה לא.... שום מילה על הקניות, אה? שום מילה על זה שמישהי ספציפית מאוד לא קנתה כלום, אה?
חוץ מזה ניש, אל תשכחי שהיא אמרה שהיא חיה על שלושה דברים בסיסיים ולא שניים... להזכיר לך את הדבר הבסיסי השלישי?

נשית~37

New member
בוקר..יקירתי

החיצים שלה סלקטיביים חחחח וואלה איך שכחתי את השלישי (החשוב מכל לטעמי)? בוקר לכולם

למעלה