בואו בואו בואו....

Paranoid Eyes

New member
בואו בואו בואו....

הפורום הזה ישן. סיטואציה (בעקבות מקרה שקראתי בפורום אחר וכן בעקבות המציאות שאני מכירה)... הכרת מישהו לא חשוב איפה... בפגישה הראשונה היה לכם נחמד. את לא יודעת מה בדיוק את מרגישה כלפיו/רוצה ממנו.. ונניח שבפגישה (שהתרחשה בביתך) יצא לו לראות ולדבר טיפה עם חברה שלך שהיא השותפה /בת דודה, גם שותפה. אחרי הפגישה, הוא מגיע הביתה.. ומחליט לומר לך שהוא חושב שהבת דודה חמודה,ושואל האם הבת דודה אמרה עליו משהו. בקיצור, נדלק על בת דודה שלך, ולא עלייך. מה הייתם עושים כאן? מפנים את הדרך? או אוסרים ומטילים וטו על כל קשר שיהיה ביניהם. עוד מקרה, אתם דלוקים קצת על מישהו/מישהי..אבל בתאכלס אין ביניכם כלום ואתם לא יודעים בכלל מה דעתו עליכם. ובעצם אתם מגלים שהוא/היא בכלל מעוניינים בחבר/ה שלכם. וכמה נחמד.. מסתבר שהחבר/ה גם היה רוצה לנסות לצאת עם הבנאדם. מה הייתם עושים? מפרגנים? או שמא הייתם שולפים את חוק החברות הזה שאסור לעבור.. "אסור לצאת עם מישהו שקשור לחבר/ה.. " מעניין אותי לדעת, כמה אנחנו באמת מפרגנים לחברים שלנו. אולי בחוסר פרגון שלנו אנחנו אילו שמונעים מהם אהבה?

pardoi

New member
לגבי 2 המקרים

(היי בובה) יש מצב שהייתי מפנה את הדרך לאלו שרוצים...אבל כן יש את הפחד שבסופו של דבר אולי אני עושה את זה רק מטוב ליבי וזה לא יעשה לי טוב...ככה שלא הייתי רוצה להיפגע... לא יודעת מה הייתי אומרת בסופו של דבר....

ChilD SouL

New member
דעתי...

מצב 1 נתחיל מזה שאני אישית לא אצא עם מישהו שבת דודה שלי יצאה איתו ואני מצפה שכך גם היא תתנהג. אך למרות הכל, אם היא גם תדלק עליו ותראה סיכוי כלשהו איתו - אני לא אעמוד בדרכה או אאסור עליה לצאת איתו. פשוט אסביר את עמדתי [למרות שיצאנו רק לפגישה אחת ואנ'לא'דעת מה אני רוצה ממנו...] ושתעשה מה שהיא חושבת לנכון. 2 במקרה יצא לי לדבר על כך עם חברה שלי לפני כמה ימים. אם החברה שלי יודעת שאני רוצה אותו זה סתם לא יהיה לי נעים אם אני אראה אותם יחדיו ואני ארגיש סוג של צביטה וגם אסביר זאת לחברה שלי. אבל מכיוון שלא היה לי שום קשר איתו ואני אפילו לא דיברתי איתו מעולם - לא אעשה בנידון כלום ושיצאו, אני אשתדל לא להיות איתם יחדיו עד שיעבור לי, וכמובן שאעדיף שלא תספר לי פרטים עסיסים כגון: הוא מנשק מעולה או עד כמה הוא תותח במיטה וכו'.

אהה..

אז ככה במקרה הראשון- של הבת דודה \ שותפה לדירה תראי, אם הוא לא רוצה את ההיא שיצא איתה בהתחלה.. אז גם ככה לא יקרה כלום בינכם... אז מה הקטע לעצור אותו מלנסות קשר עם השותפה \ בת דודה... דבר שני- אם ההיא שהוא יצא איתה מההתחלה בעצמה לא יודעת מה נסגר.. זה סתם אומר שלא היה קליק ולא הולך להתפתח משו מי יודע מה רציני.. לדעתי... אז שתוותר כבר... זה לא שהיא נדלקה עליו קשות.. במקרה השני- אותו דבר פחות או יותר צריך לזכור שזכותו המלאה של זה שאוהבים \ דלוקים - לצאת עם מי שהוא רוצה והוא לא שייך לכם... זה שזה קצת מבעס.. צריך להתרגל לזה ובקטנה יעבור עד החתונה, דבר נוסף- אם הוא באמת היה חשוב- אני אישית - הייתי עושה עם זה משו... ואם זה לא הדדי... אז סלאמת הייתי שוכחת וזהו אה נזכרתי ואם הוא כ"כ מושלם הייתי מעדיפה שחברה שלי תהנה ממנו מאשר סתם מישי
לא ככה?

נועם m

New member
מה השאלה בכלל?

אם מישהו נדלק על חברה שלי, שיעבור אליה! רבאק- יצאתי עם מישהו פעם אחת וכבר אני רשאית "לאסור ולהטיל וטו"? לא קצת הגזמנו? אין שום סיבה לא "לפנות את הדרך", ולו בגלל העובדה שלא הייתי רוצה לצאת עם מישהו כאשר יש לו מישהי אחרת בראש, בפרט כשזו חברה שלי שסביר להניח שהוא עוד יראה בסיטואציות שונות. אני לא רואה שום סיבה לאסור כל מיני דברים שכאלה על חברים שלי... ברור שאם היה לי קשר רציני עם מישהו, וחברה רוצה אותו רק לסטוץ זה יהיה מעצבן, אבל אם הם באמת חושבים שיש סיכוי לקשר ביניהם, למה שאעמוד בדרך?

נושא שאני מאוד עסוק בו בזמן האחרון

אני וחברים שלי דיברנו על זה המון בזמן האחרון בגלל כל מיני מקרים דומים שקרו וכמעט כולנו הגענו למסקנה שחוק של "לסמן את השטח" הוא ממש טיפשי ואין שום סיבה למנוע משני אנשים קשר שיכול להיות הדבר הכי טוב בחיים שלהם... ברור שתמיד יכולה להיות הבאסה של "העדיפו אותו עליי...איזה באסה" אבל צריך פשוט להמשיך הלאה ולהיות שמחים שתרמנו לחיי האהבה של חברים שלנו. עכשיו שרק עוד בנאדם אחד יחשוב ככה ויהיה הרבה יותר טוב :\

למעלה