אז אם אתה כל כך חכם תהיה מורה ללשון קרץ
A amitasafzabida New member 30/10/04 #32 תודה על ההצעה../images/Emo73.gif. אך בשלב זה, לא אהופוך למורה ללשון. תודה. ד"א - מה זה קרץ? אני אולי מורה ללשון, אך לא מילון אבן שושן.......
תודה על ההצעה../images/Emo73.gif. אך בשלב זה, לא אהופוך למורה ללשון. תודה. ד"א - מה זה קרץ? אני אולי מורה ללשון, אך לא מילון אבן שושן.......
B BaBy AnImE New member 31/10/04 #37 הכוונות שלך היו לתקן אותנו. מה רע בזה שאנחנו כותבים משהו עם שגיעת מקלדת ולא עוברים על זה עם זכוכית מגדלת כדי לתקן כל פסיק ופסיק? (דיונים פילוסופיים משפיעים עליי קשה... אסור לי ללמוד פילוסופיה אף פעם.)
הכוונות שלך היו לתקן אותנו. מה רע בזה שאנחנו כותבים משהו עם שגיעת מקלדת ולא עוברים על זה עם זכוכית מגדלת כדי לתקן כל פסיק ופסיק? (דיונים פילוסופיים משפיעים עליי קשה... אסור לי ללמוד פילוסופיה אף פעם.)
B BaBy AnImE New member 1/11/04 #41 אתה יודע, הגיע הזמן ששתחיל לשים לב למה שאתה עושה. אם לא, זה יביא אותך לתוצאות מאוד לא רצויות...
B BaBy AnImE New member 1/11/04 #43 אתה שם לב מה קורה פה? אתה לא שם לב שאתה מתקן אנשים, אבל באותו השרשור אתה מתקן שוב... אני מקווה שאת זה אתה זוכר.
אתה שם לב מה קורה פה? אתה לא שם לב שאתה מתקן אנשים, אבל באותו השרשור אתה מתקן שוב... אני מקווה שאת זה אתה זוכר.
A amltasafzabida New member 2/11/04 #46 אל תכנסי את עצמך למקומות שלא לך>.> . או - אף אחד לא פנה אלייך. נ.ב - שכחת את הפסיק. אה ועוד נ.ב - לא שאלתי את דעתך. ד"א - אני גם לא רוצה אותה.
אל תכנסי את עצמך למקומות שלא לך>.> . או - אף אחד לא פנה אלייך. נ.ב - שכחת את הפסיק. אה ועוד נ.ב - לא שאלתי את דעתך. ד"א - אני גם לא רוצה אותה.
A amltasafzabida New member 2/11/04 #48 Yes../images/Emo13.gif../images/Emo73.gif. ופתחתי לכל שונאי קומונה - פרטים במסרים. אה, שכחתי, אינך יכולה לשלוח, אם תהיי מעוניינת - תגידי כאן ואז אשלח מסרX.X.
Yes../images/Emo13.gif../images/Emo73.gif. ופתחתי לכל שונאי קומונה - פרטים במסרים. אה, שכחתי, אינך יכולה לשלוח, אם תהיי מעוניינת - תגידי כאן ואז אשלח מסרX.X.
B BaBy AnImE New member 2/11/04 #49 אני יודעת שאתה לא יכול לשלוח מסר... -_-; רעיון גאוני לעשות קומונה לשונאים שלך!! בטח היא הכי מלאה בתפוז!!
אני יודעת שאתה לא יכול לשלוח מסר... -_-; רעיון גאוני לעשות קומונה לשונאים שלך!! בטח היא הכי מלאה בתפוז!!