חטולע
P PURPLE CHICKEN New member 26/12/03 #62 שלי!../images/Emo6.gif זאת חתולה של חברה שלי, אבל היא כזאת כלבה! כשהיא הייתה גורה, היא אשכרה הייתה נובחת!! חוצמזה, היא גם השרמוטה של השכונה, אבל זה כבר נורא אחר. ^___^
שלי!../images/Emo6.gif זאת חתולה של חברה שלי, אבל היא כזאת כלבה! כשהיא הייתה גורה, היא אשכרה הייתה נובחת!! חוצמזה, היא גם השרמוטה של השכונה, אבל זה כבר נורא אחר. ^___^
B bubaale New member 26/12/03 #64 דניאלי.../images/Emo80.gif בנות של חברה של אמא. שלי ודניאלי. הן כאלה קטנות ויפות ומרושעות. פוי.
G Gilmore Girl Rules New member 27/12/03 #66 אני!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif הו, כמה חביב עם ג'וני! יש לי ביטלס קריסמס theme, אז מה שאני כותבת עכשיו מופיע אצלי באדום. וכל פעם שאני מקטינה חלון או משהו אני שומעת את הביטלס אומרים "Merry Christams Everybody!" או שרים שירי קריסמס. זה חביב ביותר!
אני!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif הו, כמה חביב עם ג'וני! יש לי ביטלס קריסמס theme, אז מה שאני כותבת עכשיו מופיע אצלי באדום. וכל פעם שאני מקטינה חלון או משהו אני שומעת את הביטלס אומרים "Merry Christams Everybody!" או שרים שירי קריסמס. זה חביב ביותר!
P PURPLE CHICKEN New member 27/12/03 #73 מלפפון כי ירון הוא כזה מלפפון שעיר!! ^___^ אופירע האני- את עדיין חייבת לי תגובה!
G Gilmore Girl Rules New member 27/12/03 #74 שירה אפחד אחר במשפחה לא אוכל את הסלט עם מלפפון. אז מכינים לה מלפפון בצלחת אחרת. הממממממ.