בואו אני יחסוך לכם...

amirfamily

New member
בואו אני יחסוך לכם...

אתם פשוט יכולים לנתק מקו הטלפון לתמיד ולהזמין... הם לא רואים את זה.. ככה זה אצלי...

אבל יבוא יום ותחזיר את הממיר

ואז הם יחברו אותו לטלפון ויחייבו אותך עבור כל הסרטים שראיתה . החבר שלי אמר שגנבו לו את הממיר . ואז הוא הפסיד את הפיקדון כי הוא צרך סרטים בכמה אלפי שקלים

שרונקאם

New member
התשובה כמובן בפנים (ונבדקה)

ניתן להזמין עד 15 סרטים ללא חיבור לקו הטלפון, הבעיה היא, כך: 1. סרט עולה 16.10 ש"ח 2. ניתן להזמין עד 15 סרטים ללא חיבור לקו הטלפון ולאחר מכן יש צורך לחבר את הכרטיס ע"מ שישלח את הנתונים לחברת YES ויאפשרת הזמנה נוספת של 15 סרטים נוספים. 3. מפענח עולה 300 ש"ח וברגע שאתה מתנתק אתה מקבל חזרה רק 250 שקלים ועל כל שנה נוספת שהמפענח היה אצלך ינוקו מהסכום שיוחזר לך 50 שקלים. במידה ותחזיר את המפענח YES תראה את כל ההזמנות ולא תקבל את הפיקדון המגיע לך. 4. כרטיס SIM או "YES Card" עולה 200 שקלים חדשים. במידה ותחבל בכרטיס... למשל תשרוט אותו או אפילו תשבור אותו או תגיד שהילד הקטן שלך אכל אותו... תאלץ לשלם לחברה 200 שקלים או שהסכום ינוקה מהפיקדון המוחזר לך... מסכנה: 1. YES לא מפגרים. 2. אין דרך לעקוף הזמנת סרטים. 3. הדרך היחידה לעקוף הזמנה היא ע"י ניתוק קו הטלפון מהמפענח, הזמנת הסרט הרצוי, בסיום הסרט להכניס את הכרטיס החכם "עלק" להתקן צריבה ולמחוק את ההזמנה מהכרטיס, להכניס את הכרטיס מחדש למפענח, ולחבר חזרה את המפענח לטלפון ללא כל חשש. דרך נוספת, להזמין סרט ע"י הטלפון בלבד, ולא דרך השלט (ואני חוזר רק דרך שירות הזמנת סרטים בטלפון *2086) ובאמצע הסרט להתקשר לחברת YES לשירות לקוחות ולהתלונן על "פיקסליזציה" ציפצופים חדים במקום סאונד, ופריימים קפואים בסרט, באופן אוטומטי על מוקדן חלה החובה לזכות את הלקוח מכיוון שאלו תופעות הנגרמות עלק מעננים, שמיים אפרוריים ולא בהירים, רוחות, טפטוף קל, וסתם בולשיט שאפשר להמציא... יש לזכור לומר למוקדן שאתם מזפזפים בין הערוצים, והתופעה קיימת בכל הערוצים ולא רק בערוצי הצפיה בתשלום. אז באמת בפעם הבאה לפני שאתם קופצים עלי מכל הכיוונים ועושים לי לינץ´ הכוונה שלי היא טובה ואך ורק טובה, שבוע טוב ושקט. שרון.

משה גמ

New member
שרון שלום,

מצטערים על ההתנפלות,פשוט המצב כלכך עדין,שום דבר חדש לא נעשה בזמן האחרון,והופעת אתה עם ידיעה כלכך מרעישהשגרמה לכמה חברים התרגשות,המשך לבדוק ועדכן אותנו,,תזהר מקרמר,הבחור כבר חודשיים ללא איקסאיקסאל,הוא כבר בונה עליך בקשר ליס,

שרונקאם

New member
אני יודע שהמידע שלי נשמע מפוקפק

אבל תאמינו לי, הרצון שלי הוא רק טוב והוא לטובת כולם. לשקר לא יתן לי כלום וכפי שאתם שמים לב אני לא מוסר פרטים שלא נבדקו. נכון שרובכם מבינים יותר ממני בהרבה בצלחות פרטיות אבל מבלי להשמע שחצן, בכל הנוגע לחברת YES תשאירו לי כי אני עשיתי ועדיין עושה דוקטורט בנושא. אני מבטיח לכם שאם תתקשרו לחברת YES ותאמרו להם שכיום אין אפשרות להעביר כרטיסים בין מפענח למפענח הם יודו שאכן לא קיימת האפשרות, אבל בנוסף הם גם יודו שבעבר ניתנה האפשרות. הציגו להם בשירות לקוחות את המקרה הבא: "אנו זוג הורים לילד מתבגר, לאחרונה בתור עונש לקחנו לו את הכרטיס של המפענח על מנת שלא יצפה בטלויזיה, לצערינו לא מצאנו את הכרטיס וניסינו להעביר לו את הכרטיס מחדר השינה של ביתנו הגדולה שכעת בחו"ל, אולם הדבר לא אפשרי היום, למה?" במידה ובחברת YES יאמרו לכם שיש הגנה תאמרו: "אבל בעבר עשינו זאת לפני כשישה שבעה חודשים והדבר פעל!" במידה והם מכחישים תתעקשו... ותגלו שהדבר אכן היה אפשרי והופסק. וההסבר הוא פשוט, YES משנה עדכון תוכנה באופן תקיף, לאחרונה היא חסמה את האפשרות אך לא מהמפענח במובן החומרי אלה מתוכנת המפענח שאותה ניתן לעקוף. העניין פשוט והטכנולוגיה נקראת "SIM LOCK". הטכנולוגיה היא אותה טכנולוגיה שבה משתמשות חברת אורנג´ וסלקום ברשתות GPS שלהם. מה שקורה הוא שהמפענח שלכם בשקט בשקט בזמן שאתם ישנים מוריד תוכנה ומעדכן ומשדרג את עצמו בלילה. ניתן לראות את הנתונים על כך במסך הדיאגנוסטיקה תחת "הגדרות" בתפריט הלווין. כיום השיטה עובדת כך: לכרטיס ישנו מספר סריאלי ("ת.ז" אלקטקונית) וגם למפענח. בעבר היה ניתן להחליף ללא שום בעיה כרטיסים בין מפענחים. למעשה, בעבר, YES שידרה למפענח שידורים דיגיטליים, בדיוק כמו שאורנג´ "משדרת" לאויר את הרשת שלה, והמכשיר הסלולארי מזהה את המספר הסידורי של הכרטיס SIM שלך וכך יודע מה מספר הטלפון שלך, ומספק לך שירות, במידה ולא שילמת את החשבון לאורנג´ אז המספר שלך נותק או נחסם לשיחות יוצאות. בדומה לכך עבדה YES, המפענח קולט את האותות של YES, והכרטיס הוא זה שקובע איזה ערוצים פתוחים לצפיה ואיזה לא (פירוש המונח "חבילות") כלומר, לבקש מאורנג´ לפתוח לך את הקו לשיחות יוצאות בזמן שיש לך רק נכנסות, זה כמו לבקש מחברת YES להעביר אותך מחבילת בסיס לאנלימיטד (כל הערוצים). רק שבחצי שנה האחרונה החכימה YES עקב "אבידות מוזרות" של כרטיסיפ שהתינוק הוציא ושיחק איתם ואיבד אותם... וכל מיני סיבות, החליטה YES לחסום את השיטה ולעבור לשיטה אחרת, כיום YES משדרת למפענח לא רק את המידע על החבילה לכרטיס, אלא גם את המספר הסידורי של המפענח אליו הוא שייך וסופק איתו ללקוח, המפענח בודק את המספר הסידורי של הכרטיס, ולפני שהוא פותח את השידור הוא מוודא את את המספר הסידורי של המפענח עצמו (מעיין "מספר שלדה") במידה ושני המספרים תואמים כפי שחברת YES שידרה למפענח, השידור נפתח, במידה ואין תאימות בין שני המספרים, השידור לא נפתח. כך למעשה עובד רעיון "צפיה בכל הבית של סרטים שהוזמנו". אם אני שרון, מזמין סרט ויש לי יותר ממפענח אחד, השידור נפתח לכל המפענחים בבית כי הוא ישודר לכל המספרים הסידוריים של הכרטיסים שסופקו לי ע"י חברת YES ואשר רשומים תחת שמי בחברת YES, ממש כמו "פלא-דו" טלפון סלולארי נייד, ואחד ברכב, בעלי אותו מספר טלפון אך עם מספר סידורי כל אחד בפני עצמו. עכשיו לעיקר, מה שקובע אם השידור יחסם זו התוכנה של הממיר עצמה, אך תנו לי לספר לכם על טריק קטן. טכנולוגית ה-SIM LOCK לא נשמרת על המפענח, שכן אין לו הארד דיסק או כונן קשיח ודרוש צורב פיסי על מנת לבצע בו צריבת SIM LOCK, אבל הכרטיס הוא ניתן לצריבה ע"י המפענח, כך למעשה, התוכנה צורבת את ההגנה על הכרטיס, והנתונים של המפענח עצמו - נשמרים על הכרטיס. אני מדגיש שהתוכנה של המפענח לא נצרבת על הכרטיס אלא רק המספר הסידורי של המפענח ע"י "הוראה" מהתוכנה שבמפענח, כפי שנשלח מחברת YES. אם נגיד יש לי מפענח שהמספר הסידורי שלו הוא 111 והמספר הסידורי של הכרטיס שלי הוא 123. ויש לי עוד מפענח ללא כרטיס, שהמספר הסידורי שלו הוא 222. מה שהמפענח החוקי (111) עושה הוא צורב את המידע שמגיע מחברת YES על הכרטיס שזה אומר את המספר הסידורי של המפענח החוקי של אותו כרטיס כפי שמופיע בחברת YES ומגיע ממנה. כך, שאם אני יקח את הכרטיס שלי ויכניס אותו למפענח 222 התוכנה במפענח תבדוק שני דברים בכרטיס עצמו, 1. את המספר של הכרטיס (123) 2. את המספר של המפענח אליו הוא שייך (111) במידה והתוכנה במפענח תראה שהמספר הסידורי של המפענח אליו שייך כרטיס זה אינו תואם את המספר הסידורי שלה (המפענח אליו הוא הוכנס - 222) יחסם השימוש בכרטיס ולא יפתח שידור... אך שימו לב, אם ניקח את הכרטיס, ונצרוב עליו מחדש את הנתון של המפענח אליו הוא שייך ונשנה אותו מ-111 ל-222, ברגע שנכניס אותו למפענח 222, המפענח יגלה תאימות ויפתח שידור. למעשה, הגנת ה-SIM LOCK אינה בודקת את המספר של הכרטיס, אלא את המספר של המפענח אליו הוא שייך, דבר שאפשר להערים עליו. :) מקווה שהסברתי את עצמי טוב, במידה ויש שאלות נוספות... ניתן לפנות אלי. אגב, תראו לי שקרן, תקראו לי פלצן. אבל אלה הדברים וכך הם פועלים, אולי אתם מומחים במערכות לווינים שונות, אבל את YES תשאירו לי... תהנו, שרון.

אחי מאיפו הסבלנות ליכתוב

מיכתב כזה ארוך . וגם ללא שגיעות כתיב . בלי קשר לנכונות המיכתב . כל מה שכתבתה על כרטיסים שאפר להחליף בין ממרי יס . זה לא מעניין אף אחד . מה שחשוב זה לקבל כרטיס צרוב שיעבוד בכל מכשיר . אז נוריד עבורך את הכובע . הייתר זה שטויות ליילה טוב לכולם

למעלה