בה"ד 15

בה"ד 15

אני צריכה להיות שם ביום ראשון בשעה 9:00 הבנתי שיש אוטובוסים מהסינמה סיטי.. מישהו היה
מישהו יודע
כמה זמן לפני 9:00 צריך/כדאי/מומלץ/רצוי להיות בסינמה סיטי כדי להגיע בזמן (או אפילו איזה רבע שעה לפני) לבה"ד
תודה מראש.

מ ס ט י ק

New member
אני חושבת שהכי טוב זה להגיע מוקדם

הכי שאת יכולה, הרבה אנשים צרכים להגיע עד 9 לבה"ד.. אני הייתי ממליצה לך ללכת על קו 149 של דן, הוא עוצר יותר קרוב לבה"ד (על הכביש של פי גלילות, כביש 5) ואז אפשר ללכת ברגל לשם. אגב - ברוכה הבאה לחמ"ן!!! מי יודע, אולי השבוע ייצא לי לפגוש אותך, אני אמורה להגיע לאיזור ביום שני\שלישי.

ranzz

New member
עדיף הסעה מסינמה סיטי על פני 149

טוב האמת שזה יותר נכון לגבי 8200 ולא הבה"ד... אבל זה עדיין הרבה פחות הליכה עם ההסעה, מה גם שאם יודעים בדיוק באיזה שעה היא מגיעה (אני חושב שיש ב8 וחצי ואז כל חצי שעה) אז עדיף להגיע בדיוק אליה, חסכון של זמן והליכה.

Black Star

New member
נכון גם לגבי הבה"ד.

ההסעה נכנסת ממש עד הבה"ד (צריך לוודא עם הנהג כי יש שני סבבים ורק אחד נכנס לתוך האגד), בבוקר - במיוחד ביום א' - לא יהיה כמעט מצב שצריך לחכות להסעה יותר מכמה דקות. אם ככה - הכי שווה לרדת בצומת גלילות-סינמה סיטי, ללכת עד תחנת ההסעה, ולעלות על ההסעה של הבה"ד.

ranzz

New member
התכוונתי שקו 149

לא מומלץ עם הולכים עד 8200 כי זה המון ללכת... אם הולכים רק עד הבה"ד אז זה לא נורא.

מורן, אם את מגיעה לבה"ד...יהיה קשה

לפספס אותנו. אנחנו הטירונים היחידים שם. כל הזמן עם כובע טמבל על הראש וטגיות ירוקות על הכותפות.. אבל מורן, בעיקרון אסור לי לדבר איתך..

SweetGirl17

New member
מירמרו לכם תחיים מסכנים

אבל חפיף ראיתי את המפקדים שלכם, הם חושבים את עצמם יותר מדי ממה שראיתי... תפסו פוזות על קורסניקים שלא שייכים אליהם בכלל! אבל נראה לי שהסגל שלי הרגיע אותם קצת
בכל מיקרה באיזה שעה את אמורה להגיע לבסיס? בבוקר ביום ראשון מאוד קשה לעלות לאוטובוס, כי יש המון חיילים שרוצים לעלות ולא תמיד נכנסים כולם. ההסעה מסינמה סיטי נכנסת לתוך הבה"ד, אבל כמו שאמרו את יכולה להגיע עם קו 149 אבל זה עדיף בתנאי שאת באה מכיוון ת"א.

SweetGirl17

New member
אהה ב9 את צריכה להגיע

אז כדאי שלפחות חצי שעה לפני תהיי בתחנה... נראה לי

כן..הם היו דורשים הרגעה..

באיזשהו יום השבוע התעוררו כל הקורסיסטיות מהקומה הראשונה כשהם שמעו אותנו צועקים במדרגות וסוחבות את כל הציוד ב' שלנו... הן כולן "מה עושים לכם
, מה עושים לכם
"..בעיניים שלהם פשוט ראו רחמים.. אבל חפיף..זה יעבור עוד שבוע. אני מגיעה לת"א, תחנה מרכזית, משם לקחת קו 149
הוא נכנס ממש לתוך הבה"ד
(התיק שלי ממש ממש כבד..) באיזה קורס את, במידה ואת לא יכולה להגיד- מה הצבעים של התגיות שלך

מ ס ט י ק

New member
149 לא ניכנס לתוך הבה"ד

אלא הוא מגיע לכביש 5, זו הליכה של 15 דקות, אבל ניראה לי עדיין עדיף מלקחת את ההסעות.

SweetGirl17

New member
אני לא יכולה להגיד איזה צבע הן

סורי... בכל מיקרה המכית שלכם צעקה עלינו בכניסה לחדר אוכל... והעיפה אותנו לצד אחר והתחילה להשתחצן מולכם, ממש חוצפנית! אולי את זוכרת את המיקרה...

חחחח...כן. אני יודעת מי אתן.

אמרו לנו לפתוח שלשות בדיוק במקום שאתן הייתן. חח..

טיפון 125

New member
חחח אני בסגל של הבהד

ותאמינו לי שאני הרגעתי את המפקדים של הטירונים הם חושבים שהם עדין במחנה 80 הזכרתי להם בדיוק כמה זמן הם אצלינו

avvv

New member
להתכונן להליכה

יאללה זה כולה 15-20 דקות. תשכחו מהאוטובוס ביום ראשון, תמיד מפוצץ

מ ס ט י ק

New member
מאוד הגיוני שאסור לך לדבר איתי...

אי אמורה לגיע לבסיס ליד, אני אכנס לבה"ד רק אם ארצה לקנות משהו בשק"מ או להגיד שלום לכמה אנשים ששם. אגב, איזה קורס את תעשי בסוף?

Little Savage

New member
זה תלוי מאיפה את מגיעה...

אם את באה מהצפון , אז עדיף לך להגיע לסינמה סיטי ומשם לקחת את ההסעה. אם את באה מהדרום , אז עדיף לך לקחת את קו 532 מהתחנה המרכזית , שעוצר לפני הכיכר שליד הבה"ד , ואח"כ ממשיך למפקדת 8200 (זה חוסך לך את זמן ההמתנה)

DawnR

New member
מסכימה.

לבה"ד הכי נוח להגיע עם 532. רק קחי בחשבון שהאוטובוס האחרון יוצא מהת"מ ב8:15 בערך.
וד"א - תגידו למפקדים שלכם שיפסיקו להעמיד אתכם בשלשות מול החלון שלנו! גם אנחנו רוצים לישון!

למעלה