בה"ד 1

שואל1

New member
בה"ד 1

מה כוללים מבחני הכניסה לבה"ד 1. אני יודע שהם כוללים ניווטים, בר-אור ומבחנים עיוניים. אם תוכלו לספר לי מה הם המבחנים העיוניים אני אשמח. ועוד שאלה, ידוע לי שיש שני גדודים בקצונת בסיסי. מה שמותיהם? איך בוחרים/נבחרים לאחד מהם? ואיזה יותר עדיף, או מומלץ??? תודה מראש, ואם למישהו יש מידע שיכול לעזור לי אני אשמח לקבל...

נוב 00

New member
אז ככה

המבחנים העיוניים כוללים כל מיני שאלות על אמל"ח ותוד"א ושאר דברים שאתה לומד בהכנה שאתה עושה לפני שאתה מגיע לבה"ד יש שתי גדודים אחד ברוש ואחד ארז אתה משובץ לגדודים לפי החלטה של השלישות בבה"ד שניהם אותו דבר פחות או יותר אבל כל מחזור יש גדוד אחד שטוחן קצת יותר הם מתחלפים כל מחזור. אם יש לך עוד שאלות אני יענה בשמחה

שואל1

New member
שאלה

יש לך מושג באיזה גדוד משובצים המיועדים לקצונת חיל חימוש??? כמה זמן נערכים המבחנים? ומתי? האם צריך לעשות עבודות עיוניות או הרצאות וכדומה???

bookey11

New member
עוד שאלות

כל כמה זמן יוצאים הביתה בקצונה זה נכון שה DISTANCE בקצונה הוא כמו בטירונות או שונה ממנו?

שואל1

New member
תשובה ליציאות

היציאות משתנות מפעם לפעם. בקצונת בסיסי יש אפשרות לסגור בצורות שונות לדוג´ : 21, 21, 21, 7 או 21, 14, 21, 14 סה"כ חודשיים וחצי... או הרבה אופציות אחרות. תלוי במחזור שלך...

נוב 00

New member
הדיסטנס בקורס....

הוא ממש לא דומה לטירונות אפשר להגיד שהם מתייחסים אליך כמו אל קצין. למפק"צ שלך ולמ"פ שלך אתה קורא בשם שלהם. אין להם בכלל את כל הקטע הזה של דיסטנס.

נוב 00

New member
תשובה

המבחנים מתפרסים על יומיים שבהם יש לך אותם. בנוגע לשיבוץ אין קשר לחייל שלך ובן הגדוד שתשובץ. רוב הסיכויים שלא כל החברים שלך שעשית איתם הכנה יהיו איתך בגדוד מחלקים בצורה שווה פחות או יותר בגדודים לפי חילות. במהלך הקורס דיי בטוח שתעביר הרצאות אם זה לצוות שלך או לפלוגה שלך.

למעלה