ניקול=בחור שווה!
D Dark Angel Rinat New member 2/3/06 #42 לי אין לא וואנס ולא אולסטאר!../images/Emo108.gif ואני גאה בזה! ..חח למה מה קרה שפתאום כל הביצפר התחיל ללכת עם הנעליים האלה?? אני אקנה נעליים שלפי דעתי נראות יפה ולא מה ש"באופנה"...חח
לי אין לא וואנס ולא אולסטאר!../images/Emo108.gif ואני גאה בזה! ..חח למה מה קרה שפתאום כל הביצפר התחיל ללכת עם הנעליים האלה?? אני אקנה נעליים שלפי דעתי נראות יפה ולא מה ש"באופנה"...חח
D Dark Angel Rinat New member 1/3/06 #24 יא.. איזה תחפושת קשה..../images/Emo108.gif אבל שווה בהחלט!! אני מתכוונת להתחפש למשהו פשוט יותר.. אבל סחטיין על ההשקעה! תבטיחי לי שאת שמה אח"כ תמונות שלך עם התחפושת! זה ממש מסקרן אותי..חח
יא.. איזה תחפושת קשה..../images/Emo108.gif אבל שווה בהחלט!! אני מתכוונת להתחפש למשהו פשוט יותר.. אבל סחטיין על ההשקעה! תבטיחי לי שאת שמה אח"כ תמונות שלך עם התחפושת! זה ממש מסקרן אותי..חח
J johnny depp1 New member 1/3/06 #34 ג'ק ספארו.. קודם כל הרעיון לאדוארד, זה רעיון גאוני! מישהי פה אמרה על להתחפש לגק ספארו. אז חברה שלי התחפשה לזה שנה שעברה=] יצא לה כלכך יפה. זה באמת רעיון נחחמד. בהצלחה, אני סתם לא מקורית ואין לי תחפשות.. חח
ג'ק ספארו.. קודם כל הרעיון לאדוארד, זה רעיון גאוני! מישהי פה אמרה על להתחפש לגק ספארו. אז חברה שלי התחפשה לזה שנה שעברה=] יצא לה כלכך יפה. זה באמת רעיון נחחמד. בהצלחה, אני סתם לא מקורית ואין לי תחפשות.. חח