איפה תוכיחי תני קישור...
G galileho New member 25/5/05 #26 איפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif תוכיחי תני קישור...
F FuCkInG C r A z Y New member 25/5/05 #29 אההההההה התבלבלתי גל רשמה שבמקום ה-10000 את פשוט שרשרת אליי כתגובה חשבתי שזאת את סליחה טעות שילי
G galileho New member 24/5/05 #16 אני אני ... אווף אני מרגישה שאנלא מספיק פה בזמן האחרון 1.my name is 2. the real slim shady 3. mocking bird 4.stan 5.without me 6.super man 7. the way i am 8.lose yourself 9.Guilty Concience 10.ass like that
אני אני ... אווף אני מרגישה שאנלא מספיק פה בזמן האחרון 1.my name is 2. the real slim shady 3. mocking bird 4.stan 5.without me 6.super man 7. the way i am 8.lose yourself 9.Guilty Concience 10.ass like that
F FuCkInG C r A z Y New member 25/5/05 #20 ../images/Emo32.gif זאת אני או שהוסיפו לשם של הפורום סולמיות? איזה שינוי מרענן
F FuCkInG C r A z Y New member 25/5/05 #27 חחח למעלה בשם של הפורום כאילו בכחול או באיזה צבע שזה אצלך נו למעלה למעלה פאק לא יודעת להסביר
ל לינקנית New member 25/5/05 #34 אני אסביר נכון כנסי לעמוד הראשי של תפוז אז למעלה יש לך בחירום פורומים קמונות וצט וזה בצבע כחול תלחצי על פורומים ועל האות ס' ותחפשי את הפורום =]
אני אסביר נכון כנסי לעמוד הראשי של תפוז אז למעלה יש לך בחירום פורומים קמונות וצט וזה בצבע כחול תלחצי על פורומים ועל האות ס' ותחפשי את הפורום =]