בהשראת MTV

Envenom

New member
בהשראת MTV

אם הייתם יכולים להחליט, מה הטופ 10 קליפים של אמינם שהיה משודר?

לינקנית

New member
אממ וואו קל!

1 לוס יורסלף 2 סינג פור דא מומנט 3 דו וואי איי אמ 4 מוש 5 סטאן 6 דא ראיל סלים שיידי 7 לייק טוי אסלונג'ר 8 מוקיגבורד 9 אב לייק דאט 10 גאסט לוז איט!

לינקנית

New member
יאאאאאא שכחתי את קלינקג מי כלוזאת

תעיפו את ג'אסט לוז אית מהרשימה ושימו את קלינג מי כלונזאת ב 3 תודה

חחח היה פעם כזה שרשור לפני שנה ככה

חחח אולי הישנים שפה זוכרים. אממ... קשה ובטוח אני ישכח מלא אבל למשנה: 10.my name is 9. Business 8. mockingbird 7. The Real Slim Shady 6. Cleanin Out My Closet 5. Without Me 4. Sing For The Moment 3. Lose Yourself 2. Stan 1. the way i am טוב ככה נראה לי בערך לפי מה שאפשר כי אלה רק השירים שהוא הוציא להם קליפ אם זה היה גם שירים שהוא לא הוציא זה היה אחרת לגמריי אבל לא משנה

WoRd LiFe WWE

New member
..?

את באמת חושבת ש מיי ניים איז הוא השיר הכי טוב איי פעם של אמינם???

להפך הוא מקום 10.... זה הולך מהסוף

כלומר מהמקום האחרון למקום הראשון.... ובכלל השירים שפה זה לא לפי השירים הכי טובים אלא הסינגלים הכי טובים אם זה היה בשירים זאת הייתה רשימה אחרת לגמריי ובספק בכלל אם הייתי מצליחה לבחור

Pink Angel1

New member
אמממ

10.The Real Slim Shady 9.My Band 8.Without Me 7.Just Lose It 6.The Way I Am 5.Mockingbird 4.Superman 3.Cleanin Out My Closet 2.Lose Yourself 1.Sing For The Moment

Magi¢ Girl

New member
OK

10. Purple Pills 9. Guilty Concience 8. My Name Is 7. The Real Slim Shady 6. Like Toy Soldiers 5. Cleanin' Out My Closet 4. Stan 3. Superman 2. Lose Yourself 1. Mockingbird

אמינוני

New member
אממ

1 מרשל מאתרס 2 קים 3 קלינינג אווט מיי קלוזאאט 4 מוקינבירד 5 היילי סונג 6 סינג פור דה מומנט 7 לוס יוסרסלף 8 איפ אי הד 9 סטאן 10 טוי סולדירס אני לא בטוחה בסדר ובט שחכתי חלק אבל זה בערך...

Lil M

New member
קשה לדרג כי....

לאמינם יש כמה סוגים של שירים וכל שיר שלו- ש-י-ר. לא יודעת קשה לבחור...

®NuLy®

New member
חייב סינגלים?!

10 - My Name Is 9 - Cleanin Out My Closet 8 - The Real Slim Shady 7 - Stan 6 - My Band 5 - Sing For The Moment 4 - The Way I Am 3 - Without Me 2 - Mockingbird 1 - Lose Yourself ו- Just Lose it במקום ה-10000000

galileho

New member
לא נכון ../images/Emo7.gif

ניראה לי אני היחידה בפורום שאוהבת אותו

חחח אם את אוהבת אותו אז איך רשמת שה

-וא מקום 1000000? אממ בטוח יש פה עוד שאוהבים.

למעלה