בהקשר לעבודה

asaf732

New member
בהקשר לעבודה

ובהמשך למה שכתבתם למטה.אני לצערי בחרתי בלימודים בתחום החשבונאות נכון ,מדובר במקצוע רציני אבל המקצוע הזה וכל הפאשלות שעשיתי שהתחלתי בהתמחות במשרד כתוצאה מחוסר התמקדות וריכוז גררו העלבות מצד הבוס שכתוצאה מיזה החמירו עוד יתר את המצב . הייתי בא לעבודה כמו לשדה קרב לא הייתי נהנה לקום כל בוקר . שום דבר לא היה הולך לי הייתי מסיים את יום העבודה כמה שעות יותר מאוחר כדי להספיק יותר . עד שיום אחד הבוס שלי אמר לי : "אני לא מצליח לקלוט מה הבעיה אצלך ,עדיין לא הצלחתי לעלות על הראש שלך " הייתי כמו שק החבטות של הבוס עד שהגעתי לפרום adhdתמיכה והופנתי לספר של ד"ר גרין "לטפל ולאבחן adhd והבנתי ממנו שהעבודה הכי הכי הכי לא מתאימה לאנשים עם בעיות ריכוז היא העבודה המשרדית והמקצוע שבחרתי חשף אותי בכל חולשותי.לצערי. חג שמח לכולם. אסף.

אותו דבר אצלי...

אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר. היו לי כמה עבודות, לא קשות בכלל אבל כמה פאשלות עשיתי! וזה חרא לעבוד ככה, זה כמו לקום בבוקר כל יום למלחמה נגד עצמך(וגם ככה מה זה קשה לי לקום בבוקר). הבוס שלך עוד נשמע נחמד, שואל אולי משהו לא בסדר, רוב הבוסים שלי החליטו שאני פאשלונר או מטומטם... עכשיו התחלתי בעבודה חדשה, אני מקווה שיהיה בסדר. הדבר הכי קשה אחרי דברים כאלה זה להוציא את כל החרא שאנשים מכניסים לך לראש בגלל חוויות כאלה. כיום אני יותר מכיר ויודע, אני מקווה שאצליח יותר. נחיה ונראה... לפחות הקריירה שאני רוצה בה כנראה מתאימה לADD - תרגום. עובד לבד, בבית, בתנאים המתאימים לי. למרות שגם צריך ריכוז, אבל זה לא כל-כך קשה לי. אז במה אתה עובד עכשיו, ממשיך במשרד או עזבת? חג שמח וכשר עם אופני הרים ופילים סגולים.

ל11

New member
אצלי זה הפוך

עבדתי בתור עורכת מהבית ולא הספקתי כמעט לעשות כלום בבית לבד. היו לי מלא הסחות ויום עבודה מלא של 10 שעות היה מסתיים בשעתיים נטו על המחשב. כל הכבוד לך על המשמעת. מקנא בך - אם אין לי מבחן אני לא יכולה לשבת בבית. בהצלחה.

freearth10

New member
אני עזבתי מקום עבודה בטוח

לטובת הוראה יחידנית שבה היה לי סיפוק והצלחה רבה. כשלמדתי גם לטפל בלקויי הלמידה אני מרגישה יום יום יותר ויותר טוב, רק הצד הכלכלי עדיין זקוק לשיפור ניכר. הוא בשיפור אבל איטי מידי לטעמי,אבל זו הפשרה שאני הייתי צריכה לקבל.

asaf732

New member
כיום

אני עובד בנתיים בעבודה זמנית ,כשאחזור למקצוע המחורבן שבחרתי שוב עם כל הטראומות שעברתי, זה יהיה במקביל לטיפול תרופתי שאתחיל לקחת בקרוב בתקווה שישפיע לטובה ואוכל להפיק מעצמי את המקסימום.בכל מקרה לפחות אתה עובד בתחום שמתאים לך שזה כבר יתרון קראתי שבעלי adhd צריכים להמנע לעבוד בעבודות שקשורות למשרד משום שבמשרד הם מאבדים את עצמם . לי אין ברירה כי כבר סיימתי לימודים ואני לא יכול בקלות לעשות הסבה מקצועית מטעמים כלכליים כמובן,בכל אופן, אני מנסה את הניסיון האחרון במקביל לטיפול תרופתי אם גם זה לא יעזור נראה כבר מה לעשות. אסף.

פעם כל העיוורים היו מרכזנים.

פעם גם כל החירשים היו נגרים. התקופה הזו חלפה מהעולם. קח טיפולים נגד ליקויי למידה וריכוז והפוך את עבודתך למוצלחת במקצוע בו בחרת. בהצלחה!

nu shoin

New member
../images/Emo45.gif

עידו צודק. דיבורים על "מה שמתאים לנו" תמיד קצת מקוממים אתי. אולי כי הם רומזים שADD היא מעיין תכונת אופי ולא לקות שיכולה להופיע אצל כל אחד. אני לא מאמין שמישהו יכול להיות מאושר בעבודה שמתאימה ללקות שלו אבל לא מתאימה לו.

spidergirl

New member
תיקח ריטלין לעבודה

אם זה עוזר לך כמובן אני הייתי עושה מליון טעויות שעלו לפעמים עשרות אלפי שקלים, פעם אפילו השעו אותי. אני לוקחת ריטלין כשיש משימות מורכבות בעבודה, זה פשוט מייעל אותי פי מליון, וזה הקץ לטעויות לצערי בשבוע שעבר עשיתי טעות עשר דקות אחרי שנגמר הריטלין...מה אפשר לעשות??? אני מכירה את ההרגשה לבוא מורכנת ראש לעבודה ולא לדעת מניין תגיע הטעות הבאה אבל אם אתה אוהב את העבודה שלך - אל תוותר

28איילת

New member
אני כל כך מקנאה

בכם שריטלין עובד בישבילכם. ממש מעצבן להחליף כדור כל שנתיים, ולדאוג פתאום למה הכדור לא עובד, ולהיכנס לתקופה שחורה של התפרקות וחוסר תפקוד.אוף.

spidergirl

New member
זה אחד הפחדים היותר גדולים שלי

שיום אחד הכדור לא יעבוד יותר, ואז מה אני אעשה? זה לא אמור לקרות אבל...

תמיול

New member
או שפתאום הכדור יעלם מהשוק...

ככה פתאום

nu shoin

New member
קצת מוזר

שאת צריכה להחליף כדור כל שנתיים. יש כדורים שהגוף מפתח סבילות כלפיהם והם משפיעים פחות במשך הזמן אבל אני לא חושב שתרופות לטיפול בהפרעת קשב הם מהסוג הזה. חשבת על האפשרות שמה שהשתנה במשך הזמן הזה הוא אורח החיים. לימודים, עבודה, זוגיות, מקום מגורים... הדרישות של החיים מאתנו משתנות ואסטרטגיות שהיו טובות פעם כבר לא מתאימות. היו תקופות שהרגשתי שהריטלין פחות עוזר אבל תמיד התברר שזה משהוא אחר, אני לא ישן טוב, אני לחוץ מסיבה כלשהי או פשוט התרגלתי להשפעה של הכדור והפסקתי להתאמץ "לבד" כאילו אני מצפה שהכדור יעשה בשבילי את העבודה. ובאמת כשאני תופס את עצמי בידיים המצב חוזר לקדמותו.

למעלה