בהקשר למבחני CCNA

ShayP

New member
בהקשר למבחני CCNA

למתעניינים, המבחן עולה 202 דולר (לא כולל מע"מ), שזה ממש לא מעט. בכל אופן, השאלה היא כזו: ראיתי שיש כמה סוגים של מבחני CCNA תוכלי לראות אותם ב TestKing בכתובת: http://www.testking.com/CCNA-certification-training.htm יש את ה 640-801 ויש את ה 640-811 וכו' וכו' מה זאת אומרת? אין איזה מבחן אחד מסודר של CCNA? יש לו כמה גירסאות? לא ממש הבנתי..

beaton

New member
יש כמה מבחנים

640-801 זה המבחן של CCNA יש אנשים שעשו קורס שלם של CCNA או בשתי חלקים ומעדיפים לעשות מבחן אחד אבל סיסקו מציע שתי קורסים INTRO + ICND, ושתי בחינות תואמות ושתיהן ביחד מרכיבות את ההסמכה CCNA

ShayP

New member
עזרה בשאלה מתוך המבחן CCNA

אני מצרף תמונה עם השאלה. אני מבין את חלוקת הרשתות וסבנט, ויודע לתת NID וBC בהתאם לכל רשת נתונה אבל לא הבנתי מהתמונה המצורפת איך אני אמור לדעת לחשב 8 רשתות בקלאסס B? שימו לב לתמונה, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר שאלה כזו בצורה לוגית.

joyride150

New member
איך הגעת ל 200 דולר?

אני הזמנתי דרך האתר VUE.COM ועלה לי מבחן 56 ליש"ט. (בגלל שזה מסלול של 2 מבחנים) מבחן8011 יעלה לך 86 ליש"ט.(מבחן אחד לקבלת CCNA)

ShayP

New member
כלומר אני יכול לוותר על ג'וןברייס?

אפשר להיבחן אוןליין דרך האינטרנט באתר המוזכר? ואני מדבר על מבחן CCNA, ולא הICND וה INTRO כלומר, מבחן 640-801

MaD-d0g

New member
לא און ליין.. אלא לקנות וואוצ'ר דרך

האתר הזה ולהבחן באחד מהמקומות מציעים בישראל (ורצועת עזה חח)

joyride150

New member
אתה קונה את הוואצ'ר הזה

וניבחן באחד מהמקומות המוסמכים שלהם בארץ. יותר זול, ואתה בוחר איפה ומתי המבחן נערך.

טופי

New member
אתה מחלק לפי קלאס מיוחד

255.255.248.0 כדי לחלק את 172.25.0.0 ל8 סגמנטים אתה עושה 256/8=32 מכאן ש172.25.0.0-172.25.31.255 זה הראשון. 32.0-63.255 ולכן השלישי הוא 64.0-95.255 ולכן A,C, וD באותה הרשת.

ShayP

New member
אבל למה 256/8 ?

הרי יש לך 2 אוקטטות "פנויות", אז מאיפה שאבת את ה256 ?

טופי

New member
מתימטית

אוקטטה 1 ו2 קבעו לך. ז"א שאת אוקטטה 3 אתה מחלק, ואוקטטה ארבע "על הדרך" מאחר ויש 256 כתובות באוקטטה, אתה מחלק 256 ב8.

shaichor

New member
מה רע בנוסחא הפשוטה

2 בחזקה N = מספר תתי הרשתות? כאשר N זה מספר ביטים שאתה גונב מהאוקטט השלישי?

shaichor

New member
והמשך...

מה שמשארי לך באותו אוקטט 5 סביות לייצוג HOST ולכן 2 בחזקה 5 הם 32 ואלו הקפיצות שלך..

ShayP

New member
לא רע, אבל היא לא פותרת

אני מכיר את הנוסחה, אבל כמובן שאתה יכול לחלק את הקלאסס B הזה גם להרבה יותר מ8 סבנטים. אבל פה הם קובעים לך 8 סבנטים! אז אני צריך נוסחה שיודעת לקחת את ההוסט הזה בקלאסס B ולחלק אותו ל8 רשתות.

shaichor

New member
למה לא פותרת?

2 בחזקת 3 ותן לך בדיוק 8. הסיבה שאתה לא מפחית 2 היא כי אתה עובד IP SUBNET ZERO.

למעלה