בהצתה מאוחרת....

איילת1974

New member
בהצתה מאוחרת....

כפי שכבר כולכם בוודאי שמתם לב, גוססי הצטרף לצוות מנהלי חופש. לצערי לא יכולתי להודיע לכם עד עכשיו, לאחר שכבר הבנתם זאת לבד
אני בטוחה שגוססי יתרום לנו הרבה מדעותיו וידיעותיו כמו עד עכשיו. ועכשיו לצעוק כולם ביחד ב ה צ ל ח ה

גוססי

New member
סוף סוף יצאה האמת לאור ../images/Emo13.gif

לא צריך יותר להתפתל, להסתתר ולהכחיש...
אין לי הרבה מה להוסיף פרט לכך שאשתדל למחוק ברחמנות, לא לחסום אף אחד ובאופן כללי להיות מנהל פורום על הכיף-כיפאק. מי שיהיו לו טענות כלפי מתבקש לזכור שבניגוד לחז"ל אני כן עשוי לשגות, אולם אעשה כמיטב יכלתי להמנע מכך. תודה.

אנדרי ז

New member
../images/Emo49.gif למנהל החדש ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אני מאחל לך המון הצלחה, והלוואי שתצליח לעמוד בכל מטרותיך הנ"ל. לפעמים במקומותינו זה לא כל כך פשוט... אנדרי ז מנהל פורום שינוי

uuuaaa

New member
בהצלחה

וברור שאתה יכול לשגות. כי אם לא היית יכול לשגות - היית חז"ל (בלי ז"ל)
.

רון סי

New member
למה האפיפיור לא טועה?

זה לא שהוא לא יכול לטעות, אלא שמה שהוא אומר זה חוק, גם אם זה "טעות". למשל, אם האפיפיור קובע שמותר להרוג כינים בשבת, אז ככה זה. זו לא יכולה להיות טעות.

Dorfl

New member
למנהל החדש

במקום שאני אלקק לך עכשיו בהודעה ארוכה ומלאה שקרים, בוא נחסוך לי את הכתיבה ולך את הקריאה ונעמיד פנים שכבר עשיתי זאת, טוב?

Dorfl

New member
אתה מתעקש? אז הנה התנאים שלי:

אוקיי - אבל קודם אני רוצה לשמוע אילו טובות הנאה אתה מבטיח לי בתמורה. אני יכול ללמוד כל החיים באוניברסיטה בלי לשלם? לא, חכה, זה לא מספיק - אני רוצה גם את זה, וגם שתממן לי 5 ארוחות ביום, באל-גאוצ´ו (עוד לא אכלתי שם אף פעם, אבל שמעתי שזה מקום לא רע, וגם לא זול), מגורים וחיתולים ל-10 הילדים שאני מתכוון להביא לעולם (כל אחת מאמא אחרת [היי - זו הפנטזיה שלי, אל תעצרו אותי]). סגרנו, או שאני הולך לפרק את הקואליציה של האנשים שמסכימים שתנהל אותם, ואקח לך את הכיסא (אתה יכול לשמור את הכיסא עצמו בעצם, אתה קנית אותו. אבל הוא כבר לא יהיה אותו דבר)?

איילת1974

New member
ומה איתי?

לי לא מגיע כלום? הרי אני המלכתיהו שימשול לידי. אני אינני דורשת הטבות לכל החיים. אני אסתפק בפררי אדומה- רק פעם אחת ודי.

erez zon

New member
גם אני,גם אני...מזל טוב גוססי|חיבוק

עד 120 שנה בפורום הזה....סתתתתתם. בהצלחה.

למעלה