בהצלחה

בהצלחה

רק רציתי לאחל לכל חברי הפורום אשר ניגשים היום לבגרות במתמטיקה בהצלחה!!!

מ י צ ו ש

New member
בהצלחה ענקית לכולם ../images/Emo70.gif

בבקשה אלוהים שיהיו שאלות קלות וציונים גבוהים
ושלא יהיו שורשים ולאנים

T o K i O

New member
היה חראא :(. ציפיתי מ005 להיות הרבה יותר קל..

שאלה 4 ו-1 התשובות לקחו איזה 8 ע"מ. (יש לי כתב גדול וים קישקושים :) ) שאלה 3- מאיפה הגרילו ת'תרגיל אין לי מושג :\. חשיבה הסתברותית - אגדה, לקרוא את זה שעתיים. המורה אמרה שאני יקבל בסביבות ה-55 (מגן 92) חחחחח מזל שיש מועד ב' ^_^.

romalmog

New member
גם לי לא הלך...(005)

דווקא תרגיל 3 היה יותר קל מתרגיל 4 (צריך לחפוף את המשולשים BAE , CAD) ושם נתונות לך 2 צלעות וצריך להוכיח את שיוויון הז. הכלואה ביניהן (המורכבת מזווית נתונה של 60 + ז. bac) , בסעיף ב' היית צריך לחשב את הז' ששוה בסוף ל 60 , וג' הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה, (את יודעת שזאת זווית של 60 וכל מה שצריך לומר זה שמולה צריכה להיות ז. של 120 כדי שהן ישלימו ל 180 בכל אופן, תרגיל מס' 1 באמת היה ממש לא נחמד (לא מורכב, פשוט דורש ממך באמת לחשוב, מה שכבר שכחתי איך עושים... בתרגיל 4 סעיף ב' בטעות כתבתי 2 דפים של הוכחה מסובכת עם טעות ממש עקרונית שהורידה לי שם את כל הסעיף ... באמת הם לא היו בסדר! היו צריכים לתת מבחן קל יותר , במיוחד אחרי כל הבלגן הזה של כל השביתות... מה שהכי ביאס אותי היה שכשקראתי אחר כך את המבחן וראיתי כמה פשוט יכולתי לעשות את זה (במקום לכתוב 2 דפים על תר' 4 למשל) גם אני ניגש למועד ב'...

T o K i O

New member
זה פשוט שהוא ניראה ממש מפחיד וזה היה מלחיץ

בזמן המבחן. רק שבמועד ב' לא יפתיעו עם שתי הסתברות כמו פעם שעברה ואז באמת הלך עליי ^_^. בהצלחה במועד ב' :).

livemylife

New member
בשביל זה יש מועד ב'

05 דפקה הלך בסדר יחסית חוץ מפאשלה בהסתברות, 06 הלך לא טוב בכלל את הנושאים שהכי קשה לי בהם שמו

gooligay

New member
005 היה קשה אבל מעולה

עשיתי את שאלות 2,3 ו5 בהסתברות הרנולי האחרון יצא לי לא נכון וטעות חישוב בשאלה 2 - כך שהציון משהו בסביבות ה85. ב003 עשיתי את 1 3 ו5 אם אני לא טועה, וכנראה שיש לי 100 עגול.

למעלה