בהצלחה!!!

omer628

New member
בהצלחה!!!

בהצלחה לכל מי שיש לו בגרות בהיסטוריה!!!

who is this

New member
השעה אחד בלילה יש לי כוח לחשוב??

אבל כדי להיות מקורי הנה: לכל התלמידים הניגשים לבגרות בהצלחה מחר.. אם אתם חניכי בית"ר אז יהיה לכם קל בכל הקשור לציונות הרצל ושאר קיבוצים ואל תיקחו את זה קשה.. תמיד יש מועד ב' וג' וד' ולעזאזל אם המחנים האלךה שיגמרו כבר!!

איזה כיף להיות כיתה ט' ../images/Emo3.gif

אין בגרויות, כל השבועיים האחרונים רק עושים חזרות להצגת סיום ולא לומדים כלום ומסיימים יומיים לפני כולם כי נוסעים ל-3 ימים לאילת לטיול שנתי... ואגב עומר.. השעה אחת בלילה לא אחד בלילה.. זה פשוט עצוב שאתה ועודד לא יודעים לדבר ועוד קוראים לי רוסיה.

dragonfly017

New member
כנסי -ילדה יפה

באיזה שעה המסיבת סיום שלכם? שווה לבוא?

גילוש...

השניה חזרתי מהחזרה הגנרלית שלנו, וההצגה מצחיקה ברמות מטורפות... חח טוב נו, אני לומדת עם בר אבירן ואורן הסתומים האלה (חעחעחע יש לנו הצגה יותר מצחיקה ממה שהייתה לכם)
אבל כמו שאמרתי בבוקר לאנט.. אל תבואי.. תחסכי את זה מעצמך- את תצאי עם טראומה כשתגלי עד כמה הכיתה שלי מטומטמת... אממ.. וניראה לי שהיא ב-8...

בהצלחה...

אני עושה,בעזרת השם יהיה טוב... בהצלחה לכל מי שעושה...:) שיטה טובה להעתיק!שימו דפים מודבקים לרגל וקחו אבנים בכיסים,תגידו שאתם צריכים לשירותים ואז אחד מ2 הבוחנים יבוא איתכם,תכנסו לתא ותלמדו מהדפים וכל כמה שניות תפילו אבן....הבוחן חושב שאתם מחרבנים ואתם לומדים... ותזכרו,בגרות אמתיתי זה בלי להעתיק,בגרות טובה זה עם...:p

פצצה!

ידעתי כימעת הכל!הלך מעולה!!!ומה שהכי חשוב שסיימתי את זה אחרי 40 דקות ויצאתי ואמרתי סוף סוף זה נגמר...עכשיו בעזרת השם נעבור את לשון ואת אנטרנט וזהו:)

mean girl 16

New member
יצאת אחרי 40 דקות?

אני אף פעם לא יוצאת לפני, לא משנה מה. אפילו אני אשב ואסתכל על הקירות אבל לא אצא.

למעלה