בהצלחה!!!!!!!!!

אנשיייייייייייים

ב"ה לכל (השישיסטים , שביעיסטים , בדר"כ יוצאי דופן אלו שנבחנים בכיתה י' י"א במתטיקה) השמיניסטים והשמיניסטיות בהצלחה במתמטיקה!!! (למרות שאני 1/7 גם אני עושה מחר בגרות במתמטיקה ואני ב"ה גומרת עם מתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!)

mayakol

New member
איזה כייף לראות את התמונה הזו!!!!

גם אני שביעיסטית ועושה בגרות השנה... ואיך את גומרת הכול השנה הזאת?

beckham17

New member
בהצלחה!!!!!!!!!

כן, זה דורש שרשור חדש!!! המווווווווווווווווווון בהצלחה לכל מי שניגש מחר לבגרות במתמטיקה!!!!!! נא לשרשר לכאן את כל איחולי ההצלחה... y=8x+4 f(x)=3x+15 ........... .......... ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. .

../images/Emo50.gif

המון בהצלחה לכל מי שעושה את הבגרות במת', או כל בגרות אחרת! למישו יש במקרה את תפילת הדרך לתלמיד?... זה משו אדיר, והלוואי והיית מוצאת את הצ'ופר כדי לחלוק איתכם טוף בכלאופן, בהצלחה!!

לא, אבל יש לי משהו אחר שאולי יכול

לעזור. זה משהו חמוד... (אבל לא ממש על העיקרון של התפילה... אופס!) "לא למדת והצלחת - אל תאמין לא למדת ולא הצלחת - תאמין למדת ולא הצלחת - אל תאמין למדת והצלחת - תאמין!!!" (מסכת לימודים, דף ס"ג, ח', ב') בהצלחה שוב לכ--ו------ל--------ם!!!!! דרך אגב, אם כבר מדברים על מתמטיקה... אז היום היה לי מבחן במתמטיקה... אממ.. הלך די טוב, ב"ה. (ממש פחדתי, אני חייבת לציין...

איילת כ

New member
מותר השאלה היא אם אני ארצה לענות...

בד"כ אני לא אומרת את הציונים, וזה לא משנה אם הם גבוהים או נמוכים. אבל אני אענה לך קיבלתי 94 אבל זה היה רק באלגברה.

מצאתי את מה שאת מחפשת! (נראה לי)

נברתי לי בין קלסרי הצ'ופרים, ולפתע מצאתי לי "במקרה"* את התפילה לפני הבחינה - ב-ד-י-ו-ק מה שאת מחפשת (לא?!)
תיזהרי אם לא... סתם! אז זה הולך ככה: "ריבון כל המעשים, אתה חונן לאדם דעת ומלמד לאנוש בינה. חזק ליבי ומחשבתי, שאוכל לחשוב ולהשיב כהלכה. שלא יבהלוני רעיוני ולא תשבש דעתי, ולא אתרגש ולא אחפז, ולא ייפול עליי ליבי. הדריכני, שלא אתבלבל ואצליח לומר את אשר על ליבי. חזקני ואמצני שלא אכשל בדיבורים, בהעתקות ובמעשים אסורים, ולא יכשלו אחרים בי, תן את חיני בעיני הבוחן, שלא ידקדק עימי מדי, שיהיה עינו ברוח ובנוח עם הבריות. תן לי את הכוח, לקבל כל תוצאה בהבנה, ברוח טובה ובתקווה. שגיאות מי יבין מנסתרות נקני. ויהי נעם ה' עלינו ומעשה ידינו כוננה עלינו". אמן כן יהי רצון! בהצלחה לכל הנבחנים!!!!! ומי יתן שתוכלו לקבל כל תוצאה בהבנה - אך שלא תצטרכו לעבוד קשה כ-י ה-י-א ת-ה-י-ה ט-ו-ב-ה!!! אמן, בהצלחה!!! --------------- * סליחה. אין דבר כזה "במקרה". במקרה= אותיות רק מה'! וואלה, מגניב!

וואלה,

עוד אחד לאוסף.. חמוד אבל לא התכוונתי לזה האמת הגירסא שאני קיבלתי כצ'ופר אי שם בכיתה י' הייתה קצרה יותר והולבשה על תפילת הדרך

לא נורא...

אם תמצאי אותו - אני אשמח לצרף אותו לאוסף שלי... אני לא מכירה כזה, אבל אני מכירה כזה על טיול, וגם על סמינריון (שאחותי שינתה, עיבדה, המציאה - תקראי לזה איך שת רוצה...) ודרך אגב, את ממש חתיכה, את יודעת?

הסתכלתי בתמונה שלך...

ואם את כ"כ מבקשת - את חתיכת מלפפון...
(זה הציור שלדעתי הכי קרוב למלפפון... לא נורא, נוותר לי...)

בהצלחה! בהצלחה!בהצלחה!../images/Emo50.gif

בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה!בהצלחה! וכו' וכו'... ובכלל - לא רק במתמטיקה, ולא רק מחר...

ashkeloni

New member
בהצלחה!!!

בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!! בהצלחה!!!

למעלה