אמ,נראה לי שמישהו העתיק ממני...
מ מישהי אלמונית New member 2/6/03 #16 כן. עושים העתק, הדבק, העתק, הדבק וכו'... אבל זה הסוד הקטן שלנו...
T T U T I M New member 3/6/03 #40 באמת??????? אבל לאשקלוני היתה עבודה הרבה יותר קלה בזכותך... הוא היה צריך לעשות את זה רק פעם אחת! ותגיבו, אחרת...
באמת??????? אבל לאשקלוני היתה עבודה הרבה יותר קלה בזכותך... הוא היה צריך לעשות את זה רק פעם אחת! ותגיבו, אחרת...
L liaD15 New member 2/6/03 #22 בהצלחה לכולם!!! ומישהי, ממש נחמד!!! אולי אני אחלק כאלה... ושוב בהצלחה לכולם/ן וגם לי...
א אפרת 3 נקודות New member 2/6/03 #23 התפילה הזאת מזכירה לי.. ב"ה את הצופר שבנות שרות אצלנו תלו בלוח מודעות בכל כיתה תפילת הדרך לבגרות רק שזה היה נוסח אחר... ובהצלחה!!! (ואריאל ממליצה על בדיקת ראיה דחיפות למה לשתי שרשורים לא יכולת לצרף לשירשור שלי? וזה לא בגלל שהוא שלי ...) בהצולחהה!!!!!!!!!!!!!
התפילה הזאת מזכירה לי.. ב"ה את הצופר שבנות שרות אצלנו תלו בלוח מודעות בכל כיתה תפילת הדרך לבגרות רק שזה היה נוסח אחר... ובהצלחה!!! (ואריאל ממליצה על בדיקת ראיה דחיפות למה לשתי שרשורים לא יכולת לצרף לשירשור שלי? וזה לא בגלל שהוא שלי ...) בהצולחהה!!!!!!!!!!!!!
מ מיטל הנסיכה New member 2/6/03 #25 ../images/Emo24.gifחבר'ה../images/Emo24.gif לכל מי שעושה מחר בגרות במתמטיקה שיהיה לכם המון המון המון.... בהצלחה!!!!!!!
../images/Emo24.gifחבר'ה../images/Emo24.gif לכל מי שעושה מחר בגרות במתמטיקה שיהיה לכם המון המון המון.... בהצלחה!!!!!!!
מ מחוז בית שמש New member 2/6/03 #31 תודה כבר עשיתי את הבגרות היה בסדר אני מקווה שלכולם היה בסדר בהצלחה
א אפרת 3 נקודות New member 2/6/03 #33 חזרתי לפני שעה ב"ה מהבגרות היה טוב אבל עוד יותר טוב שיש מועד ב' מי עשה פה 3 יחידות?