בהצלחה!!!

ברודי

New member
בהצלחה!!!

הכוכב שלי: (למרות שיש לי עוד כמה אבל על זה כבר נדבר....) דין קיין (סופרמן לויס וקלארק...)

מיצי007

New member
מכירה ועוד איך מכירה...

שהייתי ילדה יותר קטנה ממש הייתי אוהבת את הסדרה.... ואותו
. בכל מקרה- גם הוא כוכב נעלם שבטח יופיע פה בפורום באיזשהי כתבה!

ברודי

New member
נ-ע-ל-ם?!

אוקי... צר לי אבל להבליג על זה.. יש לו את תוכנית הטלויזיה- ריפלי תאמינו או לא שנכנסת לעונה השנייה שלה ויש לו סידרה חדשה- GENTLE BEN בין הייתר יש לו כ"כ הרבה סרטים שלא יצא לנו בישראל לראות הוא הופיע בברלי הילס וכמובן בלויס וקלארק ג´ואי מדוסון אמרה שכשהיא הייתה צעירה יותר היא העריצה אותו!! ו..מממ... החברים שלו זה... אנשים מפורסמים (יש לי תמונה שלו עם ברוס וויליס וצ´נדלר מחברים אבל היא כבדה מדי והתמונות לא עולות לי חלק לכאן משום מה) זה שבישראל הוא פחות מוכר לא אומר שבארה"ב הוא לא מוכר.

מיצי007

New member
לא את זה אני יודעת

פשוט הוא מהשחקנים האלו שמשחקים אך לא בדיוק שומעים עליהם... אני יודעת על הסדרה הראשונה אבל לא על השנייה,לא שמעתי עליה. סרטים שהוא הופיעה ראיתי חצי מהם כי הם כן שודרו להפתעתך והחברים שלו-סבבבבבהההה לו

ברודי

New member
מממ....

אני גם חשבתי כמוך שאפחד לא ממש מכיר אותו ואז נכנסתי לפורום סמולוויל שנהפך גם לפורום סופרמן עקב הדרישות וממש אבל ממש הופתעתי לגלות כמה מתים על לויס וקלארק ועל דין קיין הייתי בטוחה שהוא אלמוני ופתאום כל אחד מתחיל לשים מאוסף התמונות של דין שיש לו... אגב יכול להיות שהיא תחזור לשידורים חוזרים בערוץ 10!! סרטים אני גם ראיתי המון אבל עדיין תתפלאי כמה יש לו... (בטח ראית ספורט עתידי ורוחו של שוטר ועוד אחד שברח לי השם שלו כרגע שהוא שריף שמה...) אהה ו- החברים שלו זה היה רק כדי להוכיח שהוא לא נשכח שמה...שככה...

Amalthea

New member
אם ככה אולי אפילו נתחיל לראות ערוץ

10, אה? נעלה להם את הרייטינג מ3% אבל ברצינות, זה יכול להיות ממש כיף. שלא יתקעו את זה בשעות מטורפות. בכל אופן, לויס וקלארק היה קלאסה
למרות שאני תמיד יותר אהבתי את ג´ימי בכל אופן... כן יש לנו נטייה להתעלם מאנשים שיש להם מעמד כוכבות בארצות הברית של אמריקה (עקח... דיוויד ספייד... עקח...)

Amalthea

New member
או, כן

ופה יש לו שגרירות קטנה למדי... אבל כולם בשגרירות *מאוד* אוהבים אותו

mandy

New member
../images/Emo23.gifI LOVE HIM!!!../images/Emo23.gif

רציתי גם לכתוב עליו כאן בפורום אבל הקדמת אותי! הוא הגבר הכי חתיך בעוווולםםםםם!!!!
MANDY

princess litlit

New member
ראיתם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ראיתם את הסרט עם דין קיין ביום חמישי בלילה??? היה מ-ד-א-י-ם!

למעלה