בהצלחה שריד!

Danielle32

New member
בהצלחה שריד!

בתקווה שאוכל להעשיר כאן את הידע שלי בתחום!

Danielle32

New member
לא יודעת אם זה להתחלה או להמשך

אבל הייתי שמחה לדעת להשתמש בטכניקות למידה של השיטה הזאת, בתחום שלי, של לימוד תוכנות.

Danielle32

New member
השאלה היא לא "איזו תוכנה"

אני מכירה את השיטה של פאיירשטיין רק מהסתכלות, וזה לפני כמה שנים. אז עבדו על תרגילים על הנייר. אני לא מספיק מכירה את העקרונות הפדגוגים בכדי לענות לך. מה שמעניין אותי, זה לדעת להשתמש בהם ובטכניקות הנלוות כדי לשפר קשב, ריכוז, זכרון והטמעה תוך כדי לימוד תוכנות. נראה לי שהתוכנות עצמן, הן נושא משני. בקיצור, ועם כל הצער, אני מקווה ללמוד ממך ולא בדיוק רואה איך אני יכולה לתרום לך!

שריד

New member
ביום חמישי ישבתי עם נער...

ושיחקנו במשחק סוקובן. הנער לא הצליח לעבור את השלב הראשון. הוא הבין את מטרת המשחק (להעביר את כל הכדורים לאיזור המסומן באדום). כבר בשלב הראשון הוא נתקע במצבים בהם לא יכל להמשיך. איפסנו את המשחק וכאשר בחר כדור ראשון להזיז אמרתי לו בחרת את הכדור הכדאי ביותר (תווך למסוגלות) ומדוע בחרת דוקא בכדור זה ואז הוא הסביר לי שאם היה בוחר את האחרים היה מגיע למבוי סתום.ואז הגבתי.. יופי בדקת את הכדורים האחרים וגילית שהכדור שהזזת הוא הכדור המועדף כי הוא מותיר יותר חופש פעולה (אספת נתונים על הכדורים ועשית השוואה בין המצבים השונים). כאשר עבר לשלב הבא הזיז כדור בלי לחשוב. עצרתי אותו ושאלתי מה הוא עשה כרגע ואז הוא אמר קודם עשיתי ואח"כ חשבתי בחיוך גדול..(שליטה באמפולסיביות) שאלתי אותו מה מזכיר לו המסקנה הזו והוא תאר איך הוא פונה לאנשים לקבל עזרה לפני שהוא חושב בעצמו. מה הוא לקח מהפגישה ? שהוא חושב...

למעלה