בהצלחה מחר למי שעושה בגרות בתנך...
R Rony 05 New member 2/6/07 #3 יואוו את כזאת חמודה! כל מי שצריך עזרה בתנך - מוזמן לשאול אותי...! (ואת פלורה הגאונה...הספר האדום המעולה ללמידה לבגרות, מומלץ לכולם לקנות..)
יואוו את כזאת חמודה! כל מי שצריך עזרה בתנך - מוזמן לשאול אותי...! (ואת פלורה הגאונה...הספר האדום המעולה ללמידה לבגרות, מומלץ לכולם לקנות..)
R Rony 05 New member 3/6/07 #6 אין עליה! נשבעת לך, אם מחר הולך לי בבגרות טוב זה רק בזכותה ואני כותבת לה מכתב תודה...
ד דפנושית New member 3/6/07 #12 ב-ה-צ-ל-ח-ה לכן../images/Emo70.gif ולכל השאר שעושים היום בגרות בתנ"ך ספרו אח"כ איך היה!
א אדרי3 New member 3/6/07 #13 סוף סוף נגמר תנךךךך!! ואי איזה בגרות לפניייים!! איך היה רוני? ומה עם המכתב לפלורה? חחחחחחח
R Rony 05 New member 3/6/07 #14 בואי נתחיל לחפש דרך להשיג אותה היה לי דיי בסדר..אני ממש מקווה! אני צריכה להשוות תשובות.... מה הקושי התאולוגי בפס' 15 -זה קשור ל"סיבה מעם ה'?" ומה הפסוק שמראה שהאדם והאישה שווים?
בואי נתחיל לחפש דרך להשיג אותה היה לי דיי בסדר..אני ממש מקווה! אני צריכה להשוות תשובות.... מה הקושי התאולוגי בפס' 15 -זה קשור ל"סיבה מעם ה'?" ומה הפסוק שמראה שהאדם והאישה שווים?
א אדרי3 New member 3/6/07 #15 לא עשיתי את הקושי התיאולוגי הפסוק שהם שווים נראה לי שהם ערומים.. אבל זה מה זה לא בטוח....
R Rony 05 New member 3/6/07 #16 אולי יש כמה את זה לא עשיתי..... טוב לא נעים לי לדבר איתך על זה פה, כבר יותר מדיי אני כותבת הודעות שלא קשורות לנטי....
אולי יש כמה את זה לא עשיתי..... טוב לא נעים לי לדבר איתך על זה פה, כבר יותר מדיי אני כותבת הודעות שלא קשורות לנטי....
ד דפנושית New member 4/6/07 #18 חחח יא מצחיקה מה לא נעים... גם ככה הפורום מתיימתר להיות מת, כל הודעה פה רק מוסיפה וחוצמזה מעניין את כולנו לדעת איך הולך לנו בבגרויות!! אז נחמד דווקא שכותבים על זה פה.. אלה יכולים להיות שרשורי OFF...
חחח יא מצחיקה מה לא נעים... גם ככה הפורום מתיימתר להיות מת, כל הודעה פה רק מוסיפה וחוצמזה מעניין את כולנו לדעת איך הולך לנו בבגרויות!! אז נחמד דווקא שכותבים על זה פה.. אלה יכולים להיות שרשורי OFF...