בעקרון אני ממש רוצה להמשיך לנהל ואם אני אוכל להמשיך בכייף אני יעשה את זה. אני חושבת אבל שאני אמצא עוד מנהל/ת שיהיה/תהיה מכיוון שאני רוב הזמן לא יהיה ליד מחשב. אז נראה מה יהיה. בנתיים אין לי רעיון למנהל/ת אבל אם מישהו יפנה ויבקש ממני המלצה אני יתן בכייף כי אני ממש רוצה שהפורום ימשיך להתקיים ושיהיה מנהל טוב בפורום!
לי יש עוד שנה עד לבגרויות, למרות שכבר עשיתי בגרות פנימית בספרות (סוף-סוף גמרתי) ואולי גם בכימיה, תלוי בהחלטות של משרד החינוך (הלוואי שלא, כי לא השקעתי). בקיצור: ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!!!!!!
מי יכול להביא לי את הסיבוב ההופעות הקרוב ביותר של לינקין פארק פליזזזזזז נא ליידע אותי מסתבר שאני טסה שוב השנה לחוץ לארץ ואני רוצה ללכת להופעה של לינקין אז אני רוצה מקום מדינה ותראיך לועזי טאנקס LOVE BATEL LEVI 佅佔佡佪伪侕丈傜儓先
... להדר. זוכרת את השרשור הקדשות בפורום אינויאשה? ביקשת תמונות של ערפדים... ניסתי להגיב שם והתחלתי להסתבך... [לא קל עם שרשור למעלה מ500 תגובות ] בכול אופן, הנה תמונות של דון הנרי. היו לי עוד אבל מחקתי אותן.. :/ אממ... את גם יכולה להכנס לאתר של vampire freaks ולראות תמונות של אנשים בגלריות.