בהצלחה ל jewish master

• פותח הנושא [TNT]
  • פורסם בתאריך

[TNT]

New member
בהצלחה ל jewish master

שמגייס מחר. אה בעצם מה כותבים בשירשור גיוס...? שיהיה לך בהצךחה ותסגור את הים בשבלינו!!!! (סטי"לים) שלא תגיע איזו צוללת עם משכפלים לגבולות ארצינו. ותזכור הים זה דבר יפה

subatoi

New member
בהצלחה!

וצריך גם לומר מזל טוב ל-Bajoran Priest שהיה לו יומולדת אתמול

highlander19

New member
בהצלחה רבה ../images/Emo50.gif

בית נוסף (וגנוז) לשיר ידוע... שמים כחולים שמים גדולים כשבעל וכל הג'אפה נלחמים הנשק למעלה הזאט גם מונף ואני עם מצפן ושבעה שברונים יוצא למרחב למרחב טוסי טוסי ספינתי החלל כל כך גדול אני אהיה עוד ג'ק אוניל כשאהיה גדול

subatoi

New member
ענק!!!

"שירו של וולטר", לא? שלך? אולי תשלים אותו ותתן לי לצרף אותו למדור הפילקים באתר המועדון? וגם אם לא תשלים אותו, אפשר לצרף? פלייייייייייייייייז? זה ממש גאוני. (וציפור קטנה לחשה לי, או לפחות ככה הבנתי ממנה, שמדור יצירות החובבים באתר ס"ג ישראל יפתח בקרוב)

highlander19

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo9.gif

שלי כמובן, וכמובן שתוכל להעלות את זה לאתר המועדון (לא נראה לי שהמוזה תאפשר בתים נוספים אבל אני מבטיח לנסות)

subatoi

New member
אם אתה צריך את המילים המקוריות,

אם זה יעזור לך, הנה הן פה. אה, ואני צריך שם רשמי לפילק, ותחת איזה שם/כינוי לפרסם את זה. אתה יכול לענות במסרים, אם בא לך. תודה

Tollan

New member
בהצלחה!

אם פיספסת במקרה, אתה מוזמן לקרוא את "ספיישל מתגייסים" באתר, שיעזור לך בתחילת דרכך בצבא. אל תשכח, לחופש אין מחיר... יש לו תאריך.

Enderew

New member
מבדר במיוחד

אגב, את יודעת אבל איפה מתמיינים לפרוייקט השער הישראלי? כי אני מאמין שיש לי סיכוי לעבור את המיונים :)

jewish master

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif לכולם

רציתי להגיד, שבמשך כל הזמן הארוך בו רק חיכיתי לגיוס בחוסר מעש, היה נהדר לבקר כל יום בפורום הנהדר הזה, תודה על חצי שנה נפלאה, ואני מקווה שאני אצליח למצוא זמן להמשיך לבקר, ובעיקר לראות סטארגייטץ

JackDaniels

New member
בהצלחה גבר!

תכלס הדבר היחיד הרע בחיל הים הוא... הלהקה שלהם :)

למעלה