גיחי גיחי גיחי
X xvxxvx New member 3/1/14 #101 יש כאלה שמזיינים בחמישי בלילה ויש כאלה שעובדים בשישי בוקר אני מקווה שלפחות אתה מהסוג הראשון.
י ילד רע ומר New member 2/1/14 #64 אז למה לא אמרת לה את זה? אני בטוח שמייד היא היתה עומדת על הטעות בזיהוי. -"את טועה גברת! מזמן לא הזדיינתי עם אשכנזי" - "אה. סליחה".
אז למה לא אמרת לה את זה? אני בטוח שמייד היא היתה עומדת על הטעות בזיהוי. -"את טועה גברת! מזמן לא הזדיינתי עם אשכנזי" - "אה. סליחה".
W wish2 New member 2/1/14 #68 אני לא בוחרת אנשים לפי עדה ככה יצא.. אם יש לך אירופאי מנומס ואדיב להכיר לי. אני אשמח.
נ נסחפת עם הגלים New member 2/1/14 #71 אבל מדוע שירצה להתחתן איתך? במיוחד אם דודה סוניה מעקמת אפה במופגן?
W wish2 New member 2/1/14 #73 כי הוא רצה להתריס בפני אצולת פולין הוא שכח שאני בת אצולה בעצמי. מכירה אנוכי את כל הטקסים הנבובים וחסרי המשמעות של למי יש יותר מוח תרבותי. ואני יכולה לעשות מעבר חד בין אבי גואטה לאלכסנדר פן. כזאת אני. אשת אשכולות.
כי הוא רצה להתריס בפני אצולת פולין הוא שכח שאני בת אצולה בעצמי. מכירה אנוכי את כל הטקסים הנבובים וחסרי המשמעות של למי יש יותר מוח תרבותי. ואני יכולה לעשות מעבר חד בין אבי גואטה לאלכסנדר פן. כזאת אני. אשת אשכולות.
W wish2 New member 3/1/14 #81 הוא בצימר עם המכופף הילד דפק לו ברז חמש דקות אחרי שהוא שילם על השובר! מי נראה לך מפנק את מי שם?