בהצלחה לשנה ופירש

naty 1

New member
סתם ולא פירש

כאילו לא שנה. נא חזור, שנה ופרש. זה כמעט כומו לשאול בחברה "אתם רוצים לשמוע מה קרה לי אתמול? עזבו, זה לא חשוב.." או שתספר או שלא תשים הודעה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה גדולה

mndi gold

New member
המון מזל טוב לחיים 1990

דברים טובים באים בצרורות, אז המון איחולים מכל הלב. ושרה ביקשה שתתקשר בהקדם.

חיים 1990

New member
‏???

לא שאכפת לי לקבל איחולים סתם, אבל בכ``א אני שואל יש סיבה? אני מכיר אותך ולא יודע מה הניק שלך? ביקשה שאני אתקשר? למה?

אחת עולה לאוטובוס קו 5 בת"א

אומרת לנהג, תגיד לי בבקשה כשנגיע לרחוב בלפור. אוקי, אומר הנהג. בדרך, בכל תחנה שהנהג עוצר, הבחורה שואלת אותו, כאן זה בלפור? והוא עונה לה, אל תדאגי. כשנגיע לבלפור, אני כבר יגיד לך. כשמגיעים הנהג אומר לה, כאן התחנה של בלפור. הוא מסתכל ורואה שהיא לא יורדת בתחנה. אז הוא שואל אותה, תגידי, אם לא רצית לרדת בבלפור למה שאלת כל הזמן איפה זה בלפור? עונה לו הבחורה, סתם רציתי לדעת! הנהג שואל אתה בקול, שכל הנוסעים ישמעו, תגידי לי, את זונה? אומרת לו הבחורה, תתבייש לך! איך אתה מדבר?? למה אתה שואל אותי שאלה כזו?? עונה לה הנהג, סתם רציתי לדעת! (אינמען פון דער היילגער גשש החיוור)

ואללה (-:

ותתחדשי על החתימה

barr1969

New member
שנה ופירש, חיים 1990 ויהודה המכבי

מזל טוב לכם על הכל. וכשאני אומרת על הכל, אני מתכוונת גם לכל הדברים שאתם רוצים שכולם ידעו שמגיע לכם עליהם מזל טוב, אבל אתם לא רוצים לחשוף למה. אז קחו מזל טוב אחד ועוד אחד, ותאגרו אותם במגרות הסודיות שלכם, יחד עם כל הסודות האחרים. ברגע שיהיה משהו קונקרטי שמותר לדבר עליו בפורום- נשמח אתכם כולנו, אבל לעזאזאל כבר עם השיח הפרטי הזה בינכם. <עשיתם שלישיה? התחתנתםזה עם זה? גידלתם ירוק? עברתם סינון לתוכנית טלוויזיה איך קוראים לה, אחד נגד מאה? מה כבר יכול להיות סודי כל כך?>

חיים 1990

New member
למה סודי?

רציתי רק לאחל בהצלחה לשנה ופירש. מה סודי כאן? בהצלחה על מה? עד שהגעתי לענות כבר אחרים ענו. איפה יהודה המכבי? לא ראיתי אותו עדיין בשירשור הזה.

barr1969

New member
עכשיו אפשר להוריד את הנעיצה

למה סודי? שכתבת בהצלחה בלי לפרט. מזכיר את ההודעה הזו, עם המסתוריות שבה, וזה גם עונה לך על השאלה בקשר ליהודה המכבי.

תודה מותק, בהצלחה גם לך

ובהצלחה לעוד 250.000 (רובם בני נוער) רמז עבה יאללא תתחילו לנחש

למעלה