בהצלחה לצה"ל! הפעולה הקרקעית החלה. אוי אוי, הלב עם צה"ל ובואו נקווה שיהיה בסדר.
ת תום116 New member 3/1/09 #1 בהצלחה לצה"ל! הפעולה הקרקעית החלה. אוי אוי, הלב עם צה"ל ובואו נקווה שיהיה בסדר.
O OrEl74 Well-known member מנהל 3/1/09 #5 קשה להסתיר את החשש מהפעולה הזאת נותר רק לקוות שזה יגמר כמה שיותר מהר עם כמה שפחות נזק. ושחיילינו יחזרו במהרה הביתה ואם אפשר שיביאו איתם על הדרך את גלעד שליט.
קשה להסתיר את החשש מהפעולה הזאת נותר רק לקוות שזה יגמר כמה שיותר מהר עם כמה שפחות נזק. ושחיילינו יחזרו במהרה הביתה ואם אפשר שיביאו איתם על הדרך את גלעד שליט.
T The D O double G New member 4/1/09 #7 מי יתן וכל החיילים יחזרו בשלום. צריך לסיים את זה כמה שיותר מהר ולהכות בהם חזק
ת תום116 New member 4/1/09 #8 מסקרן אותי לדעת שמדווח כבר על 30 הרוגים בצד האוייב, אבל אצלנו לא מדווח כרגע אפילו על נפגעים(?!). עם כל הצער שבדבר, זה קצת לא הגיוני. אז השאלה שלי, האם יש פה צנזורה?
מסקרן אותי לדעת שמדווח כבר על 30 הרוגים בצד האוייב, אבל אצלנו לא מדווח כרגע אפילו על נפגעים(?!). עם כל הצער שבדבר, זה קצת לא הגיוני. אז השאלה שלי, האם יש פה צנזורה?
O OrEl74 Well-known member מנהל 4/1/09 #11 ../images/Emo16.gif הרוג ראשון לצה"ל בעזה כואב הלב אבל זו מלחמה ובמלחמה יש הרוגים (להזכירכם במלחמת לבנון השניה היו בסביבות 180 הרוגים). יהי זכרו ברוך ונתפלל שזה גם ההרוג האחרון.
../images/Emo16.gif הרוג ראשון לצה"ל בעזה כואב הלב אבל זו מלחמה ובמלחמה יש הרוגים (להזכירכם במלחמת לבנון השניה היו בסביבות 180 הרוגים). יהי זכרו ברוך ונתפלל שזה גם ההרוג האחרון.
I ikrmr New member 4/1/09 #13 כל קרב, כל מבצע וכל מלחמה יש להם סיכוני בס"ד אך לשם כך יש חיילים קרביים, לסכן גם את חייהם למען בטחונם של אזרחי ישראל!
כל קרב, כל מבצע וכל מלחמה יש להם סיכוני בס"ד אך לשם כך יש חיילים קרביים, לסכן גם את חייהם למען בטחונם של אזרחי ישראל!
ת תום116 New member 5/1/09 #15 גם ידידנו מתגייס לעסק ידידנו אור, גו לייקרס גו, קיבל צו 8. שמור על עצמך, אור!